mali pm'lerini kontrol ettiysen banada pm'den haber verirmisinn
Adanadan bende varım arkadaşlar.:rendeer:
hoşgeldin arkadaş. atıcam sana da pmAdanadan bende varım arkadaşlar.:rendeer:
neyse canım istenmediğimiz geziye katılmayız zaten
çağırılırsak ta elimizden geldiğince gelmeye çalışırız...
Herkese selam.Uzun bi süredir askerlik görevim nedeni ile görüşemiyoduk.
Herkesin Öncelikle Geçmiş Bayramını ve Yeni yılını en içten dileklerim ile kutlarım.Bütün motosiklet dostlarına selamlar...
aaaaaaaabiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii merhabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.Herkese selam.Uzun bi süredir askerlik görevim nedeni ile görüşemiyoduk.
Herkesin Öncelikle Geçmiş Bayramını ve Yeni yılını en içten dileklerim ile kutlarım.Bütün motosiklet dostlarına selamlar...
abi neden sitem var.yani haklılıklar olduğuna eminim ama şuda var ille belirli arkadaşlar başlık açıp gezi planlıyorum gelin diyecek diye bişey yok herhalde.fikri, bildiği güzel bi mekan olan yada oturalım sohbet edelim gelmek isteyen arkadaşları bekliyorum diyen olduğunda buna yok hayır böyle olmaz diyen varmı.mesela ben istiyorumki ortak zaafı iki teker olan arkadaşlarımla böyle sessiz sakin ortamlarda oturup sohbet edelim.güzel sakin bi ortam yakalamaya çalışıyorum,bulduğumda bende yazacağım buyrun diye.Yürü koçum, kim tutar seni!
Hem grup içinde gruplaşma yapacaksınız, hem de matah birşeymiş gibi buralara yazacaksınız.Sizin çekirdek ekibinizi yesinler.
Artık ciddiyim.Madem Adana-MT sayfasında buluşma yeri ve saati yazılmayacak ne diye buluşacagız diye ortalıgı velveleye veriyorsunuz.Madem hepinizin birbirinde telefonu var, ne diye buradan buluşacagız diye reklam yapıyorsunuz.Tequ haklı.MT grupları içerisinde ayrı gruplaşma yapılamaz.MT tek bir gruptur ama yok bizim ayrı bir grubumuz var diyorsanız o zaman gurupiçi iletişiminizi başka mecralarda surdurun.Toplanacagız, toplandık, toplanacagız, toplandık sıktı artık!Farkında değilmisiniz kaç kişiyi Adana-MT'den sogutup, kaç kalp kırdığınızın.
Site yonetimine buradan cağrı:Uyumayın!
:cherry:
Nasıl Mali, olmuş mu kardeşim?
Yetmez dersen, devam edeyim.:wiinkk:
kardeşim hoşgeldin kalıcı olasın:rendeer: emi:queen:Adanadan bende varım arkadaşlar.:rendeer:
aaaaaaaabiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii merhabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
ne yapıyorsun nasılsın,tüfek omza işleri nasıl gidiyor.anlat biraz.
kendine dikkat et öpüldün:rendeer:
abi neden sitem var.yani haklılıklar olduğuna eminim ama şuda var ille belirli arkadaşlar başlık açıp gezi planlıyorum gelin diyecek diye bişey yok herhalde.fikri, bildiği güzel bi mekan olan yada oturalım sohbet edelim gelmek isteyen arkadaşları bekliyorum diyen olduğunda buna yok hayır böyle olmaz diyen varmı.mesela ben istiyorumki ortak zaafı iki teker olan arkadaşlarımla böyle sessiz sakin ortamlarda oturup sohbet edelim.güzel sakin bi ortam yakalamaya çalışıyorum,bulduğumda bende yazacağım buyrun diye.
kardeşim hoşgeldin kalıcı olasın:rendeer: emi:queen:
hoşgeldin kardeşim:rendeer::rendeer:
yakında bu grup diye bahsettiğiniz kişiler şçyle derse ne güzel olur
Burası bizim bölge burada motosikletle gezmek yasak:cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry:
sitem yokki...sitem,beklemediğin bir insandan beklenmedik bir hareketle karşılaşınca falan yapılır![]()
boş konuşmada dün nerdeydin onu söyle sennnn![]()
ciğercideydim sonrada sinemaya gittim hayırdır![]()
hahah kanka bak bunlar da reklam kokan hareketler :queen::queen::lus1::
bu arada şu grup olayı derin mt işi oldu galiba kim miş çok merak etim araştırmak lazım :queen: evet kurtlar vadisi adana mt başlıyor:queen: hadi grup bu bulalım :silent::rendeer::queen::queen:
ayıp ayıp sen ciğer yediysen bize be kardeşimr:
belki biz sevdiğimiz halde yiyemiyoruz,niye canımızı çektiriyon:mrgreen:
ne soruonuz o zaman nerdeydin die![]()
Adanadan bende varım arkadaşlar.:rendeer:
sanırım bende seni tanıyorum :bounce: gelelim toplanma mekanı ve saatine adana mt derin devlet gibi kimin nerde nasıl toplanıp nereye gideceği belli olmuyo gurup içinde guruplaşmalar guruplaşmalaırın içinde kanka oluşlar filan alıp başını gidiyoo şimdiden allah yardımcın olsunAdanada gördüğüm tüm motorsikletli arkadaşlar buraya üye heralde yolda motorsikletli birini çevirip kardeş forumdaki mesajlara baktım falan desem hemen ya hiç sorma ben de geçen haftaki geziyi yazdım diyecek:queen:
Neyse uzatmayayım sanırım ben Ertuğrulu tanıyorum ama bi türlü biraraya gelemedik belli bir toplanma günü saati ve toplanma mekanı varmı yani mesela müsaitken desemki gidip bi bakim mekanda kimler var diye nereye gitmeliyim :wiinkk:
neyse şimdiden cevaplar için teşekkürler sizleriyakından tanımak ve kendimi tanıtmak isterim ayrıca grup gezilerinede katılmak istiyorum benim için ayrı bir tecrübe ve macera olur..:rendeer: