[Adana - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
özel mesaj bir tek bana mı gelmedi acaba:silent::silent:

özel msj kimseye gitmedi merak etme :wiinkk:
bizde tlf numaran yoksa hber verememiştir kimse telefonla haberleştik bis bi toplantıya gelir tlf numaranı falan verirsin o zaman her toplantıya cagırılırsın
:wiinkk:

özel mesaj bir tek bana mı gelmedi acaba:silent::silent:
alışırsın dostum zamanla boşver :p
bu havada gezide olmaaz zaten
yok be abi asıl qeziler bu havada oluyor asıl..
özel msj kimseye gitmedi merak etme :wiinkk:
bizde tlf numaran yoksa hber verememiştir kimse telefonla haberleştik bis bi toplantıya gelir tlf numaranı falan verirsin o zaman her toplantıya cagırılırsın
:wiinkk:

ya bırakın allasen demogoji yapmayın .. çekirdek bir gurup oluşturmuşsunuz adana mt içersinde. benim telefon numaram vardı da ne oldu ? hanginiz aradı? yani hep beraber oturup muhabbet etseydik ne olurdu ki? qezi planınızı msnden yapıp yine telefonla kankalar arası dağıtır qezerdiniz.. Hem site kurallarını okuduysanız eğer mt içerisinde özel msj yada telefonla qezi planı- toplantı planı yapmak - diğer mt üyelerini resmen dışlamak yasak. Nasıl oluyorda hala bir yaptırımla karşılaşmıyorsunuz o da ayrı bir merak konusu.. Yönetim nerdesiniz yahu :p
Dışlanan arkadaşlar : ( :p ) kendi aranıza yeni bir gurup kurun size tavsiyem. zaten bunların gurubundan iş çıkmaz ben biliyorum. boşa evde oturmayın haftasonu. planınızı yapın aranıza takılın mis gibi :p
Şimdi Öz ADANA - MT nin yapacağı yorumları merakla bekliyorum açıkçası :p

alışırsın dostum zamanla boşver :p

yok be abi asıl qeziler bu havada oluyor asıl..

ya bırakın allasen demogoji yapmayın .. çekirdek bir gurup oluşturmuşsunuz adana mt içersinde. benim telefon numaram vardı da ne oldu ? hanginiz aradı? yani hep beraber oturup muhabbet etseydik ne olurdu ki? qezi planınızı msnden yapıp yine telefonla kankalar arası dağıtır qezerdiniz.. Hem site kurallarını okuduysanız eğer mt içerisinde özel msj yada telefonla qezi planı- toplantı planı yapmak - diğer mt üyelerini resmen dışlamak yasak. Nasıl oluyorda hala bir yaptırımla karşılaşmıyorsunuz o da ayrı bir merak konusu.. Yönetim nerdesiniz yahu :p
Dışlanan arkadaşlar : ( :p ) kendi aranıza yeni bir gurup kurun size tavsiyem. zaten bunların gurubundan iş çıkmaz ben biliyorum. boşa evde oturmayın haftasonu. planınızı yapın aranıza takılın mis gibi :p
Şimdi Öz ADANA - MT nin yapacağı yorumları merakla bekliyorum açıkçası :p

dün vali evi kavşagında benzimimi bitmişnedir bu arkadaşın sinirini bizden cıkarmaya çalışıyo:mrgreen::mrgreen:

dün vali evi kavşagında benzimimi bitmişnedir bu arkadaşın sinirini bizden cıkarmaya çalışıyo:mrgreen::mrgreen:

abimin bitmişti ona benzin getirdim bi kerem :p benim asla benzinin bitmez canım :p

msnden bana bi ton laf anlatan ÖZ ADANA - MT mensupları :p
burdan konuşunda toplantıya gelemeyen arkadaşlarımız da bilgi sahibi olsunlar :p

yönetim nerdesiniz diye haykırmıştım ama yeni aldığım bir habere göre yönetim zaten bu işin içindeymiş :p Kurtlar vadisine çevirdiniz be mt yi :p
Adanalı mödörötörümüz bilmionuzmu siz kuralları :p ne bölüonuz insanları :p

Son düzenleme:
abimin bitmişti ona benzin getirdim bi kerem :p benim asla benzinin bitmez canım :p

msnden bana bi ton laf anlatan ÖZ ADANA - MT mensupları :p
burdan konuşunda toplantıya gelemeyen arkadaşlarımız da bilgi sahibi olsunlar :p

yönetim nerdesiniz diye haykırmıştım ama yeni aldığım bir habere göre yönetim zaten bu işin içindeymiş :p Kurtlar vadisine çevirdiniz be mt yi :p
Adanalı mödörötörümüz bilmionuzmu siz kuralları :p ne bölüonuz insanları :p

olm biraz fazla duygusalsınnn ortada büyütülecek bişey yokkk,bi diyalog eksikliği var o kadarrr pizzacı tospağmmm:p

olm biraz fazla duygusalsınnn ortada büyütülecek bişey yokkk,bi diyalog eksikliği var o kadarrr pizzacı tospağmmm:p

abi senle konuştuk olay benle alakalı değil. zaten gelmiom toplantılarınıza :p
benim burdaki kıllığımın sebebi yani ne bilim.. çokmu zor toplantının yerini buraya yazmanız. Adana mt den görmek istemediğiniz-gelmesini istemediğiniz arkadaşlar mı var ? Böyle bir yol izleyene kadar erkek gibi birisi çıksın desin ki arkadaşım biz şunu şunu toplantılarımızda gezilerimizde görmek beraber olmak istemiyoruz. O şahıs yada şahıslarda zaten gıcığına gelmez toplantınıza..
ayıp yani.
Birde tutup irtibat kopukluğu falan diosunuz.
yada şöyle diyeyim iyice kitlenin :p
zaten çekirdek gurubunuzu oluşturdunuz.Telefonlarınız msnleriniz mevcut. Hiç karıştırmasınız burayı? tepkileri üstünüze çekmeseniz? Hiç mi kafanız çalışmıyo :p

Herkese selam.Uzun bi süredir askerlik görevim nedeni ile görüşemiyoduk.
Herkesin Öncelikle Geçmiş Bayramını ve Yeni yılını en içten dileklerim ile kutlarım.Bütün motosiklet dostlarına selamlar...

abi senle konuştuk olay benle alakalı değil. zaten gelmiom toplantılarınıza :p
benim burdaki kıllığımın sebebi yani ne bilim.. çokmu zor toplantının yerini buraya yazmanız. Adana mt den görmek istemediğiniz-gelmesini istemediğiniz arkadaşlar mı var ? Böyle bir yol izleyene kadar erkek gibi birisi çıksın desin ki arkadaşım biz şunu şunu toplantılarımızda gezilerimizde görmek beraber olmak istemiyoruz. O şahıs yada şahıslarda zaten gıcığına gelmez toplantınıza..
ayıp yani.
Birde tutup irtibat kopukluğu falan diosunuz.
yada şöyle diyeyim iyice kitlenin :p
zaten çekirdek gurubunuzu oluşturdunuz.Telefonlarınız msnleriniz mevcut. Hiç karıştırmasınız burayı? tepkileri üstünüze çekmeseniz? Hiç mi kafanız çalışmıyo :p

Yürü koçum, kim tutar seni!
Hem grup içinde gruplaşma yapacaksınız, hem de matah birşeymiş gibi buralara yazacaksınız.Sizin çekirdek ekibinizi yesinler.:p
Artık ciddiyim.Madem Adana-MT sayfasında buluşma yeri ve saati yazılmayacak ne diye buluşacagız diye ortalıgı velveleye veriyorsunuz.Madem hepinizin birbirinde telefonu var, ne diye buradan buluşacagız diye reklam yapıyorsunuz.Tequ haklı.MT grupları içerisinde ayrı gruplaşma yapılamaz.MT tek bir gruptur ama yok bizim ayrı bir grubumuz var diyorsanız o zaman gurupiçi iletişiminizi başka mecralarda surdurun.Toplanacagız, toplandık, toplanacagız, toplandık sıktı artık!Farkında değilmisiniz kaç kişiyi Adana-MT'den sogutup, kaç kalp kırdığınızın.
Site yonetimine buradan cağrı:Uyumayın!
:cherry:
Nasıl Mali, olmuş mu kardeşim?:p
Yetmez dersen, devam edeyim.:wiinkk:

walla kardeşim ben kan kusmuştumda sen dalak bağırsak ne varsa çıkarmışsın içinden :p
Sen bombayı bilmiosun misyoner arkadaşlardan biriside mödörötör :p
herneyse canım bize ne :p herkesin toplanma biçimerine saygılıyım :p maksat gerçekleri diğer insanlara duyurmak :p

Herkese selam.Uzun bi süredir askerlik görevim nedeni ile görüşemiyoduk.
Herkesin Öncelikle Geçmiş Bayramını ve Yeni yılını en içten dileklerim ile kutlarım.Bütün motosiklet dostlarına selamlar...

Sool Sool Solll :cherry:

teşekkür ederim birkan şafak kaç looo:cherry:

:cyclopsan kıyamet kopuo ama,
ya kimse üstüne almıo, ya da cevap hakkını kullanmıo :cyclopsan

msn, tlf muhabbetine gelince, benim de bişeyden haberim yok :silent:

herneyse, iyi mt'leşmeler o zaman :mrgreen:

Son düzenleme:

anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az:p
bi ara uğra yanıma saatini ben sana bildiricem özelden :p

yarınki geziye kimler gidiyor

walla hiç bilmiorum abi ama ben gelmiorum :) ama sıkılırsan atla gel adana da takılırız detayları özelden yazarım :p

Son düzenleme:

Zaten işin komik kısmı da bu ya!
Bir grup kurulmuş, çekirdek grupmuş, kim kurmuş, ne iş yapar bilinmiyor.Zaten biz bir grup degilmiydik?2 kişi toplanan arasında grup kuruyor.:p
Bu boyle giderse yakında 30 tane cekirdek grubumuz olacak.:cherry

Burcu, aslında bu lafların kime olduğu belli ancak site kuralları gereği kişisel münakaşa zinhar yasak oldugundan genelleme yaparak ancak karşı tarafa hassasiyetleni anlatabiliyorsan.Anlarsa tabi.

İşin diğer komik yanı kime sorsan gruptan habersiz!Ne, kim kurmuş diyorlar!Hayır, istihbarat teşkilatı kurdunuz da, ajan mı yetiştiriyorsunuz, amaç da diğer motor grupların içerisine ajan-provokator yerleştirip, diğer grupları içten çökertmek mi?:cherry:Ne bu gizlilik?!:mrgreen:Ondan sonra tabi gezilere 3 motor gidlir.Soguyor cunku insanlar.Toplantıya gelme, biz rotamızı belirleyelim, sen karışma ama geziye gel, muhakkak bekliyoruz seni.Bu ne yaman çelişki böyle.

Bu arada Tequ bir ara yanına ugrayacam, zamanı P.M.'den bildiririm.:cherry:

Zaten işin komik kısmı da bu ya!
Bir grup kurulmuş, çekirdek grupmuş, kim kurmuş, ne iş yapar bilinmiyor.Zaten biz bir grup degilmiydik?2 kişi toplanan arasında grup kuruyor.:p
Bu boyle giderse yakında 30 tane cekirdek grubumuz olacak.:cherry

Burcu, aslında bu lafların kime olduğu belli ancak site kuralları gereği kişisel münakaşa zinhar yasak oldugundan genelleme yaparak ancak karşı tarafa hassasiyetleni anlatabiliyorsan.Anlarsa tabi.

İşin diğer komik yanı kime sorsan gruptan habersiz!Ne, kim kurmuş diyorlar!Hayır, istihbarat teşkilatı kurdunuz da, ajan mı yetiştiriyorsunuz, amaç da diğer motor grupların içerisine ajan-provokator yerleştirip, diğer grupları içten çökertmek mi?:cherry:Ne bu gizlilik?!:mrgreen:Ondan sonra tabi gezilere 3 motor gidlir.Soguyor cunku insanlar.Toplantıya gelme, biz rotamızı belirleyelim, sen karışma ama geziye gel, muhakkak bekliyoruz seni.Bu ne yaman çelişki böyle.

Bu arada Tequ bir ara yanına ugrayacam, zamanı P.M.'den bildiririm.:cherry:

tamam kardeşim kontrol edicem pmlerimi :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar