[Adana - MT]

Adana MT ve Tüm doslarımızın bayramı mübarek olsun.. sizlerle sağlıklı,mutlu nice bayramlara... Selamlar..

hoş geldiniz kalıcı ve katılımcı olmanız dileğiyle:rendeer:

insallah kalici ve katilimci oluruz :cherry:

selam hoşgeldin.cümleten bayramınız mübarek olsun(tekrardan)
istersen kendini tanıtabilirsin:)

Ben Latif ama SURUCLU dersem belki taniyan olabilir..34LTF.. plakali bi hayabusam var,belki bilen olabilir.Satmayi kafaya koymustumda cukurova motorda bayagi bir yatmisti sonra vazgecmistim iyikide vazgecmisim...
Su an hic bir gezinize katilmadim subat ayina kadarda katilamayacagim yurt disindayim..:pr:
ama subattan sonra insallah araniza olmaya calismaya ozen gosterecegim...tekrar herkesin bayramini kularim...
:rendeer:

Son düzenleme:
arkadaşlar Bugun Sanırım Bir Motor Kazası Oldu Ve Sonuçu Kötü Bilgisi Olan Varsa Paylaşsın!

arkadaşlar kesin birsey bilmiyorum ondan dolayı acıklama yı da kapalı sekilde yapıyorum ilk ögrendigimde ölü oldugnu duydum ancak sadece yaralanma varmıs honda R600 ile...
allah yardımcısı olsun tüm mt külübü olarak geçmiş olsun diyorum..

Son düzenleme:
adanadamı hocam.akşam ben tv de bi kaza haberi izledim sanırım izmirdi,haberin sonlarını yakalayabildim.artçı bayan ölmüştü,süren arkadaş hastaneye götürülüyordu

arkadaşlar bindiğim R1 i satmayı düşünüyorum bilginiz olsun forumda 'satılık' bölümünde var ilgilenlere duyrulur...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
niye bayramda bi gezi düzenlenmedi yaawww :silent::silent:
gezelim artık yaaaaaaaaaaaaaaaaa

arkadaşlar bugun super KROS gezi yaptık gerçi ben kros hacemisiyim ama biraz ögrenmemiz gerekiyor eglenceliydii.
resimleri kadir abii koyacak sanırım..

yeni gelenler(benden sonra gelenler :) ) hoşgeldiniz hepiniz.kalıcı olmanız ve en kısa zamanda gezide buluşmamız dileğiyle...

eeee osaman etti iki datlı su motorcusu:mrgreen:

yeni katılan veyaa pasif olup ta tekrar aktif olan arkadaşlara da ayyrıyetten selemlar hoş geldiniz arkadaşlar:cat:

sn nası konuşuon öle aktif pasif die...biraz daha saygılı olurmsun..hm sn nie her cümlede cengize laf atma geregi duyuyorsun ki....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar