[Adana - MT]

BÜTÜN ADANA MT' NİN DİKKATİNE;

Arkadaşlar uzun süredir bahsettigim toplantı nihayet Cuma akşamı

gerçekleşecek.Daha once de belirttigim gbi amacımız sadece motosikletler ile toplanıp birarada gezmek,geyik yapmak

olmiyacak.Kendimizi topluma örnek bir topluluk olarak gösterebilecegimiz sosyal ve kültürel faliyetler de de bulunmalıyız.

Altındaki motosiklete göre arkadaş seçen ve insanları bu şekilde sınıflandıran;karşısındaki insanın kişiligini göz

önünde bulundurmayıp tamamen materyalist bir bakış açısı ile yaklaşan tiplere yer olmaması gerektigini düşünüyorum

Çogunuzunda benim gbi düşündügünüzü biliyorum arkadaşlarım.Toplantı yeri ve saati katılacak herkese teker teker

bildirilecek.Umarım Adana mt eski güzel günlerinden daha güzel günler görecek...

Son düzenleme:
İyiakşamlar.

Toplantı yerini ve saatini bildirirseniz katılmak isterim. Uzun zaman oldu sizlerle görüşmeyeli.

İyiakşamlar.

Toplantı yerini ve saatini bildirirseniz katılmak isterim. Uzun zaman oldu sizlerle görüşmeyeli.

Hocam sana ve diger katılacak arkadaşlara özelden mesaj atıyoruz ya da telefonla veya msn ile haber veriyoruz.Eger özel mesajlarınızı kontrol ederseniz yeri ve zamanı göreceksiniz.Ayrıca ilk mesajı size attım :) Saygılar

ertuğrul;857212' Alıntı:
arkadaşlar şu şahsı tanıyanınız varmı ( racing kırması turuncu renkte kanuni lazer marka kask kullanıyo)

abi bak benim motosiklet de turuncu bak oda racing kırması :salut: bak ben olmayim sakın o :p
alındım ama ha :queen::queen::queen: :p

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:cyclopsan ayşegül ferda efendi ismailin türk bayraklı, 33 plakalı, kırmızı hyosung'unu mu düşürmüşşş
:cyclopsan:cyclopsan:cyclopsan

evet burcu ben düşürdüm adam benle ilgilenmedi bile yaw:pale: bişe oldumu diyo bana diyo sanıyorum dende motorla konusuyomus meğer :pr:

Kim kimin motorunu düşürmüş yaw noluyo :silent: :mrgreen:

beeennn efendy iso nun motorunu düsürdüm ama yanlışlıkla oldu motoru sinirimden değil yanee:p:p:queen::queen:

adanalı;857115' Alıntı:
ayshegülcüğüm;sana da ayağın için:geçmiş olsun diyorum.yav nedir senin bu ayağının isodan çektiği.......
tesekkür ederim abi
habi nedir benim (sol)ayağımın bundan çektiği yaw alla allaa :pale:

ferdanında ayağımıı çizilmişmiş neymişşşşş onada sosyal sigortalar bakıyooo ulen herşeyi sigortaya yıkıyozz heraldeee:mrgreen:nasıl kıydınnn o gözelimmm hyocumaaaaa şimdi ne diyim sana bilmemkiii:pr:

ne çizilmesi yaw sen ve motorun yüsünden bacağımın morarmadık yeri kalmadı kangren olcak yakında yaw
nası kıydınmış sen benim elime ver onu kıymak nası olurmuş o saman göörr

İso sana bir kurban keselim yavrucum böyle olmuyo benzin zammı gbisin 5 günde 6 kere :queen: Tekrar geçmiş olsun...

bence bana kurba keselim olan bana oluyo yaw alla alla ne haldeyim bilmiyonus siz :pale::salut:
düşen benim bana gecmiş olsun yok
varsa yoksa iso zaten......
hiç bişe demiyorum sana ::miiz::::miiz::::miiz::

abi bak benim motosiklet de turuncu bak oda racing kırması :salut: bak ben olmayim sakın o :p
alındım ama ha :queen::queen::queen: :p

kanka kesin sensindir haa :queen:
naaptın adama cabuk anlat bakalım:queen::queen:

Hocam sana ve diger katılacak arkadaşlara özelden mesaj atıyoruz ya da telefonla veya msn ile haber veriyoruz.Eger özel mesajlarınızı kontrol ederseniz yeri ve zamanı göreceksiniz. Saygılar

annem senin bana gıcığın mı var :silent:ne geçmiş olsun diyon ne de bulusma yerini haber veriyon :silent::silent:
özel msj larımda msj falan yok benim hııı kime diyorum birkaaannn:silent:

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Cuma toplantısına bende gelmeye çalışacam.Uzun süredir siteye giremiyodum.Amip olmuşum.Ne bela bişiymiş kilo vermek isteyen varsa amip getireyim biras:mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Cuma toplantısına bende gelmeye çalışacam.Uzun süredir siteye giremiyodum.Amip olmuşum.Ne bela bişiymiş kilo vermek isteyen varsa amip getireyim biras:mrgreen:

duydum kanka cook geçmiş olsun Güneş e de geçmiş olsun dileklerimi ilet
cuma onu da alıp gelirsin inş. taplantıya

yok yok o ben deyilim yaw kesin deyilim abi ya ben deyildim demi :cyclopsan

baska suclu aramayalım kesin sensin o bak ben cok eminim senden :queen::queen:

puhahahahahahahahahaha :queen::queen::queen::queen::mrgreen::cherry:

gülme kanka öle amaaa :pale::pale:

Son düzenleme:
Arkadaşlar rica edecem bu sayfada en azından Cuma gününe kadar uzun geyik yazıları yazmiyalım da insanlar toplantı ilanını görsün.Kimse de lafıma alınmasın Pls...

Son düzenleme:
bence de en azından 2 günlügüne geyik yapmiyalım da toplantı ilanı gözüksüün yazı !! :cat:

Son düzenleme:

gerçekleşecek.Daha once de belirttigim gbi amacımız sadece motosikletler ile toplanıp birarada gezmek,geyik yapmak

olmiyacak.Kendimizi topluma örnek bir topluluk olarak gösterebilecegimiz sosyal ve kültürel faliyetler de de bulunmalıyız.

Altındaki motosiklete göre arkadaş seçen ve insanları bu şekilde sınıflandıran;karşısındaki insanın kişiligini göz

önünde bulundurmayıp tamamen materyalist bir bakış açısı ile yaklaşan tiplere yer olmaması gerektigini düşünüyorum

Çogunuzunda benim gbi düşündügünüzü biliyorum arkadaşlarım.Toplantı yeri ve saati katılacak herkese teker teker

bildirilecek.Umarım Adana mt eski güzel günlerinden daha güzel günler görecek...

budur abicim biz de güncelleriz :)

Son düzenleme:
berkercim madem kankan ona söyle harcanıyoo adana caddelerinde motosiklet kullanışına hayran kaldım eli öpülecek adam yanii ...şaırmadım senin kankan olduğuna aynı senin gibi motosiklet kullanıyoo 10 numarasınız

:cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat:

Son düzenleme:
berkercim madem kankan ona söyle harcanıyoo adana caddelerinde motosiklet kullanışına hayran kaldım eli öpülecek adam yanii ...şaırmadım senin kankan olduğuna aynı senin gibi motosiklet kullanıyoo 10 numarasınız

yok sen takılma böle şeylere harcanamz o :wiinkk:
honda cup a hazırlanıo kendisi:)bnm gibi bi kaç saglam kankası daha war hep beraber sponsor olup honda cupta görecegiz kendisini:cat:

öncelik le selam
bu başlıkta ve önceki yazdıklarınızda adana mt nin eski günlerine dönmesi için bi araya gelmekten hep beraber güzel organizasyonklar yapmaktan vs bahsediyosunuz ki bunlar çok güzel elbette . ancak böyle bi buluşmanın ayrıntıları mademki herkesin biaraya gelmesi isteniyosa sadece bazı insankların özeline yazılıyo anlamadım ? yada mademki sadece gelmesini istediğiniz yada tanıdığınız arkadaşlar gelecek ise ve sadece onlara özelden yazacaksanız nerde nasıl buluşacağınızı, neden burda başlıklar açıp günlerdir yazıyosunuz adana mt yi toplayalım diye . sorun bence zaten önceden beri bu diilmiydi herkes sadece gelmesini istediği görüşmek istediği arkadaşıyla geziye gittiği sadece onlara özelden msj lar attığı için gruplaşma olduğu için diilmiydi bu parçalanmalar adana mt de ? bANA biraz garip geldide sormak istedim kusura bakmayın......

yok sen takılma böle şeylere harcanamz o :wiinkk:
honda cup a hazırlanıo kendisi:)bnm gibi bi kaç saglam kankası daha war hep beraber sponsor olup honda cupta görecegiz kendisini:cat:
sevindim hayırlısı olsun :)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar