Kankaaaaaaaaaaaaaaaaa karıştırıyo olmasın, başka Burcu'yla falan :mrgreen: Hanım manım ne iş :queen::queen::queen::queen:
Sen benim patronu da biliyon kankaaa :queen: Nasıllllllllllllllll :queen:
sevgili tübiş. Burcu yu kimseyle karıştırmıyorum. ben onun ağabeyisiyim.
sevgili tübiş. Burcu yu kimseyle karıştırmıyorum. ben onun ağabeyisiyim.
abim benim :rendeer:
Pişşşşşş noluyoooo, kıskandım ahanda.ale:
:queen::queen:
zaten kaza yapıp duruyom ya hayırlısı bakalımmm, dün gene düştüüü :salut:
sen bana bişe mi demek istiyon :silent:
size bakacam die düştü o taam mı sinir sey daha önce hiç düşürdüm müüü:silent::silent:
Pişşşşşş noluyoooo, kıskandım ahanda.ale:
:queen::queen:
Yanlız Burcu benden 5 yaş kadar büyükk :queen: Ablamı desem:mrgreen:
sen bana bişe mi demek istiyon :silent:
size bakacam die düştü o taam mı sinir sey daha önce hiç düşürdüm müüü:silent::silent:
İso sana bir kurban keselim yavrucum böyle olmuyo benzin zammı gbisin 5 günde 6 kere :queen: Tekrar geçmiş olsun...
caaanımmm aşkımmmmm ferda nam-ı değer ayshegül motorumu garajdan çıkardıktan sonra arabaya doğru ilerlediğimde bi gürültü duydummm geri döndüğümdeee o gözelim makina bütün haşmetiyle yerdeydiii altındada birisi vardıı Allahtan motoruma bişey olmadı bi tek ön fren kolu sizlere ömür Allah sevdiklerine sabır versinnn
onuda sigortadan yaptıracaz artık yav ne kadder akılııyımmm yaaaaferdanında ayağımıı çizilmişmiş neymişşşşş onada sosyal sigortalar bakıyooo ulen herşeyi sigortaya yıkıyozz heraldeee:mrgreen:nasıl kıydınnn o gözelimmm hyocumaaaaa şimdi ne diyim sana bilmemkiii
r:
abi boşver biz bazı çizgileri bozmazsak daha hoş olur bence,hem protesto dememi yanlış anlama,ben burada takılan tüm arkadaşlarımı kardeş olarak görüyorum,bu samimi yaklaşıma dayanarak yazdıklarım.kendine iyi bak,sevgiler:rendeer:abi kusura bakmayın ama isoya heç bişey diyen yok adam imalı imalı herşeyi döktürüyo bende direk söyledim nevarki bunda ama siliyorum:silent:
caaanımmm aşkımmmmm ferda nam-ı değer ayshegül motorumu garajdan çıkardıktan sonra arabaya doğru ilerlediğimde bi gürültü duydummm geri döndüğümdeee o gözelim makina bütün haşmetiyle yerdeydiii altındada birisi vardıı Allahtan motoruma bişey olmadı bi tek ön fren kolu sizlere ömür Allah sevdiklerine sabır versinnn
onuda sigortadan yaptıracaz artık yav ne kadder akılııyımmm yaaaaferdanında ayağımıı çizilmişmiş neymişşşşş onada sosyal sigortalar bakıyooo ulen herşeyi sigortaya yıkıyozz heraldeee:mrgreen:nasıl kıydınnn o gözelimmm hyocumaaaaa şimdi ne diyim sana bilmemkiii
r:[/QUOTE)
iso hayırdır abi geçmiş olsun ya,allah korusun.
üstnde nazar var abi sana bi kurşun döktürelim istersen:queen:
r: