[Adana - MT]

Sen benim patronu da biliyon kankaaa :queen: Nasıllllllllllllllll :queen:

Yanlız Burcu benden 5 yaş kadar büyükk :queen: Ablamı desem :p :mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
zaten kaza yapıp duruyom ya hayırlısı bakalımmm, dün gene düştüüü :salut:

sen bana bişe mi demek istiyon :silent:
size bakacam die düştü o taam mı sinir sey daha önce hiç düşürdüm müüü:silent::silent:

size bakacam die düştü o taam mı sinir sey daha önce hiç düşürdüm müüü:silent::silent:

kız ne deşifre ediyonuz yaw anlamadım:silent:sona isonun motoru elinde kalır satamaz valla hiişşşş kimse duymasın:mrgreen:ben bile önce motorun grenajını sora senin ayagını düşündüm alahtan ikiside kırılmamış aaaaşam aşşşşşşaaamm iş çıkaracaktın ama geçmiş olsun :mrgreen::mrgreen: isonun surata baktınmı olay esnasında nediyo koş kanka koşşşşş:mrgreen::mrgreen:

....ş........................................................

Son düzenleme:
Pişşşşşş noluyoooo, kıskandım ahanda.:pale:

:queen::queen:
Yanlız Burcu benden 5 yaş kadar büyükk :queen: Ablamı desem :p :mrgreen:

kardeşimmmmm :queen:

:cyclopsan ayşegül ferda efendi ismailin türk bayraklı, 33 plakalı, kırmızı hyosung'unu mu düşürmüşşş
:cyclopsan:cyclopsan:cyclopsan

:mrgreen:

İso sana bir kurban keselim yavrucum böyle olmuyo benzin zammı gbisin 5 günde 6 kere :queen: Tekrar geçmiş olsun...

İso sana bir kurban keselim yavrucum böyle olmuyo benzin zammı gbisin 5 günde 6 kere :queen: Tekrar geçmiş olsun...

yaw kanki düşen iso değil ki düşen isonun motosikletiyle ferda kızın ayagı motorun altında kaldı olsa olsa ferdaya geçmiş olur iso zaten şifayı kapmış ona geçmesede olur :mrgreen::mrgreen:

ha birde hani yaw büyük buluşma nesaman :) iki ben iki de iso == dört gözle bekliyoruz :p:p

caaanımmm aşkımmmmm ferda nam-ı değer ayshegül motorumu garajdan çıkardıktan sonra arabaya doğru ilerlediğimde bi gürültü duydummm geri döndüğümdeee o gözelim makina bütün haşmetiyle yerdeydiii altındada birisi vardıı Allahtan motoruma bişey olmadı bi tek ön fren kolu sizlere ömür Allah sevdiklerine sabır versinnn

onuda sigortadan yaptıracaz artık yav ne kadder akılııyımmm yaaaa:p ferdanında ayağımıı çizilmişmiş neymişşşşş onada sosyal sigortalar bakıyooo ulen herşeyi sigortaya yıkıyozz heraldeee:mrgreen:nasıl kıydınnn o gözelimmm hyocumaaaaa şimdi ne diyim sana bilmemkiii:pr:

Son düzenleme:
caaanımmm aşkımmmmm ferda nam-ı değer ayshegül motorumu garajdan çıkardıktan sonra arabaya doğru ilerlediğimde bi gürültü duydummm geri döndüğümdeee o gözelim makina bütün haşmetiyle yerdeydiii altındada birisi vardıı Allahtan motoruma bişey olmadı bi tek ön fren kolu sizlere ömür Allah sevdiklerine sabır versinnn

onuda sigortadan yaptıracaz artık yav ne kadder akılııyımmm yaaaa:p ferdanında ayağımıı çizilmişmiş neymişşşşş onada sosyal sigortalar bakıyooo ulen herşeyi sigortaya yıkıyozz heraldeee:mrgreen:nasıl kıydınnn o gözelimmm hyocumaaaaa şimdi ne diyim sana bilmemkiii:pr:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

abi kusura bakmayın ama isoya heç bişey diyen yok adam imalı imalı herşeyi döktürüyo bende direk söyledim nevarki bunda ama siliyorum:silent:
abi boşver biz bazı çizgileri bozmazsak daha hoş olur bence,hem protesto dememi yanlış anlama,ben burada takılan tüm arkadaşlarımı kardeş olarak görüyorum,bu samimi yaklaşıma dayanarak yazdıklarım.kendine iyi bak,sevgiler:rendeer:

onuda sigortadan yaptıracaz artık yav ne kadder akılııyımmm yaaaa:p ferdanında ayağımıı çizilmişmiş neymişşşşş onada sosyal sigortalar bakıyooo ulen herşeyi sigortaya yıkıyozz heraldeee:mrgreen:nasıl kıydınnn o gözelimmm hyocumaaaaa şimdi ne diyim sana bilmemkiii:pr:[/QUOTE)
iso hayırdır abi geçmiş olsun ya,allah korusun.
üstnde nazar var abi sana bi kurşun döktürelim istersen:queen:

Adana İl Temsilcisi
isocuğum;sana motorun için:geçmiş olsun diyorum.

ayshegülcüğüm;sana da ayağın için:geçmiş olsun diyorum.yav nedir senin bu ayağının isodan çektiği.......

burcucuğum;sen ADANA'mızın bayan motorcusu olarak medar-ı iftiharımızsın.ayrıca da tüm ADANA'lı motorcuların kardeşisin.

hepinize sevgilerimle.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Adana selam. jawabsa.sitemynet.com/1 ve slovakyali350.sitemynet.com/1 bizde adanalıyık.

beleşci iso....:queen:
bari sigortaları bizim şirketten yaptır olm hayat sigortasından tut trafige kadar:D
element sigorta sun pastanesi yanı:queen:

arkadaşlar şu şahsı tanıyanınız varmı ( racing kırması turuncu renkte kanuni lazer marka kask kullanıyo)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar