[Adana - MT]

Öncelikle ulen bu kemere bağlanan telefon kılıflarınınnn modası geçeli asır oldu beeaaa yıl 2007 bilginee içindeki telefon da 3310 'sa tamam işte bi şalvarın eksik kalır valla

Sevgili arkadaşımmm canım kankammm örnek insan metehannn bu fotolarıı koyduktan sonra seni bi kere daha sevdimmm sen neymişsin meğersemm beaaa ( hayırdırrr looo ünlü bi gece klubünün garaj sorumlusu felanmısınnn öyle hissettim bide birazda potoşop gibin sankimeee ) zornan koyduracan bana şimdi clr mc laren resimlerini felannn sonra kahrından zayıflayacan ordaaa neysee hadi sende benim vicdanlı günümdesinnn :queen::p

kanka geçmiş olsun için ayrıca teşekkür ederimmm:rendeer:

telefon kılıfı la kankiiiiiiiii kopardın la beniiiiiii:queen::queen:

laaaaaaaaaaaa bide 100 diyoduk ya 101 olmuşuz hadeeeeeeeee vatana millete hayırlı ugurlu olsun :cat:
ilk mesaj benden:mrgreen:

Son düzenleme:
hep beraberrr nice 101 sayfalaraaaa caanım kankammmm ama wodkamız yok sankimeee bu forumm ayık kafayla çekilmez nerdesin looo wodkaaaa:queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ha bi wodka eksik demi beni adamdan saymıyon anladım ben onu taam :salut:

cengiz karga pokunu yemeden foruma yorum yazmasan rahat edemicen dimi:queen:

kanga anılla beraber biz bişey planladıkkk, şincik şöyle oluyor ,internette bize saran adanalı ,bi kaç tane ,hafiften kırık ,nasıl derler efemine ( kibar haliyle ) arkadaşlar ortaya çıktıı ,şunlarla bi bağlantı kurarsan, ii anlaşabileceğinizi düşünüyorummm,:p:queen: ee senin sınırsız aşk ve arkadaşlık düşüncen sonucunda:queen:, belki onların yanındaki bayan arkadaşlarla bizde bağlantı kurabilirizzz ,maksat muhabbet yoksa kendimiz için bişey istiyorsak namerdizz dimii anılll:queen:

Son düzenleme:
cengiz karga pokunu yemeden foruma yorum yazmasan rahat edemicen dimi:queen:

eee sende kargaların poku yemesini mi bekliyon yani canım kardeşim ::blusssh: bundan sona kaskına dikkat et isoyla bir oldun hııı:)bak peşin peşin söyleyim kaskın çizilirse benden bilme haaaaa:mrgreen:

kanga anılla beraber biz bişey planladıkkk, şincik şöyle oluyor ,internette bize saran adanalı ,bi kaç tane ,hafiften kırık ,nasıl derler efemine ( kibar haliyle ) arkadaşlar ortaya çıktıı ,şunlarla bi bağlantı kurarsan, ii anlaşabileceğinizi düşünüyorummm,:p:queen: ee senin sınırsız aşk ve arkadaşlık düşüncen sonucunda:queen:, belki onların yanındaki bayan arkadaşlarla bizde bağlantı kurabilirizzz ,maksat muhabbet yoksa kendimiz için bişey istiyorsak namerdizz dimii anılll:queen:

bakalında bilimum çeşit bulunduran ve bunları satan adamdan daha ne beklersin cengizim gör işte kanka de bagrına bas adam senide satsın :cyclopsan

len kankaaaaaa sen önce bakalını bir büyüt market yap sona gel yanıma pakallarla muhabbet etmiyorum hele laz bakkal tiriplerine giren arap bakkallarla heçççç işim olmaz :bounce:

Son düzenleme:
bu tarz protestoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo:pr::pr::pr:

abi kusura bakmayın ama isoya heç bişey diyen yok adam imalı imalı herşeyi döktürüyo bende direk söyledim nevarki bunda ama siliyorum:silent:

Sevgili Burcu kınaman için sebep yok bizleri. Bilirsin severim seni. Hanımlığınla. Kadirli gezisi için bana ilk defa mesaj yazmıştın sonra hatta telefonla aradım ben seni program nedir kaçta toplanılacak diye.Hatta iskenderunda olduğum için gelemeyeceğimi de soyledim. Ama karıştırıyorda olabilirim Kadirli gezisi içinmiydi yoksa başka gezi içinmiydi şimdi tam anımsayamadım.ama konustuk seninle. O konuda beni eleştirmiyorsundur.
Diğer konu içinde gency zaten açıklama yapmış. maksat orda töreni sadece izlemekti. Korteje katılmak değildi. Seninde olmanı ben herkesten çok isterdim eğer oyle bir organizasyon olsa idi. Çünkü Adana da harbi bayan motosiklet kullanıcısı seni görüyorum tek sin bu konuda yani. Varsa başka biri çıksında ortaya görelim.Seninde orda olmandan gurur duyardım. Hemde orada bayanları temsil ederdin.Adana da bayanlarda varmış motora binen dedirtirdin.

Bunlar küçük şeyler. Tartışmaya değmez bile.

Sana bişe demedim ki abi ben :silent:

sen konudışısın. konuiçi memduh :queen:

ohoooo cengiz sende hemen sinirlenmişsin ama seni adana mt nin dışında yeni bir akıma sokmak istedik:queen: ne var bir tanışmayı dene iso yu kırma bak sonra herşey güzel olcak senin için :queen:

ismail göya sende geliodun saat 1 de sigorta şirketine gitcektik

ohoooo cengiz sende hemen sinirlenmişsin ama seni adana mt nin dışında yeni bir akıma sokmak istedik:queen: ne var bir tanışmayı dene iso yu kırma bak sonra herşey güzel olcak senin için :queen:

yoo sinirlenmedim kine :silent: aaaaaaaa ayıpsın ama sabah sabah böyle soruya anca böyle cevap vermişim uyku sarsemligiyle:mrgreen:eek:lur böyle şeyler:mrgreen:

cengiz o akımın içinde zaten, anıll, biz o akıma takılmaya çalışıyozz, maddi ve manevi menfaatlerimiz doğrultusunda dimiii ,hı bide dün uyuya kalmışımmm, exper arasın beraber giderizzzz, zaten kaza yapıp duruyom ya hayırlısı bakalımmm, dün gene düştüüü :salut:

Son düzenleme:
Allah'a şükür değişken bi yapım yok, neysem o'yum. İş yerim de patron-çalışan ilişkisi zorluğu olmadığı için her yerde Tubiş'im ben .. :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar