[Adana - MT]

Herşeyden önce çoooooookkk güzel bir gezi olmuş. :cat: Elimde olmayan sebeplerden dolayı şu an başımı :pr: vuruyorum. 1 günde olsa gelmek sizlerle olmak istedim ama kısmet olmadı. Sağlık olsun darısı Niğde gezisine inşallah allahtan bir mani olmazsa Niğde gezisine katılacağım :flower: gelelim yeşilovacık gezisine gerçekten kıskandım ve çok üzüldüm katılamadığım için resimlerden gördüğüm kadarıyla güzel ve eğlenceli bir gezi olmuş (MT ADANA GURUBUMUZUN YAPTIĞI HER GEZİ ÇOOOKKKKKK GÜZEL OLUYOR)zaten resim karelerindeki insanların katıldığı bir gezinin eğlenceli ve güzel olmaması mümkün değil. :pl:

wol

Herşeyden önce çoooooookkk güzel bir gezi olmuş. :cat: Elimde olmayan sebeplerden dolayı şu an başımı :pr: vuruyorum. 1 günde olsa gelmek sizlerle olmak istedim ama kısmet olmadı. Sağlık olsun darısı Niğde gezisine inşallah allahtan bir mani olmazsa Niğde gezisine katılacağım :flower: gelelim yeşilovacık gezisine gerçekten kıskandım ve çok üzüldüm katılamadığım için resimlerden gördüğüm kadarıyla güzel ve eğlenceli bir gezi olmuş (MT ADANA GURUBUMUZUN YAPTIĞI HER GEZİ ÇOOOKKKKKK GÜZEL OLUYOR)zaten resim karelerindeki insanların katıldığı bir gezinin eğlenceli ve güzel olmaması mümkün değil. :pl:

Niğde den selamlar :) Niğde geziniz ne zaman tarih olarak?

Güzel geziymiş seçkinden kalanları yemişsinizdir :queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:15 ----------

Muttalip sen eskidin brooo seni verip yerine mandal alıcaz :flower:

Güzel bir gezi olmuş, arkadaşlarımız gördüğüm kadarıyla çok eğlenmişler Gazi arkadaşımızın kebapları fotolardan gördüğüm kadarıyla güzel olmuş

selam arkadaslar hayırlı cumalar olsun.
önce sıcak dedik yagmur erken geldi motoru kirletemem yıkadım kaldırdım seneye görüsürüz.:queen:

İyi akşamlar AdanaMt ailesi. Cuma günü Allah izin verirse baba oluyorum :flower: Heyecan dorukta :p:joker:

Merhabalar Adana mt ailesi aranıza yeni katıldım herkese selamlar saygılar. Kazasız keyifli sürüşler

18/10/2015 pazar günü Mersin Gözne ye gidiyoruz gelmek istiyen arkadaşlar sabah saat 8:45 mersin tarafı bp mola da hazır olsun 9:00 hareket başlar...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar