[Adana - MT]

SA hafta sonu ceyhan gölovası köyünde denize sıfır ve nezih bir lokantada balık yemeyi planlıyoruz gelmek isteyen abi ve kardeşlerim var ise bana bildirirseniz sevinirim.pazar günü hava açık 20 derece yolculuk mesafesi adana-gölovası arası 70km saygılar.

Barbaros Bulusma saatini ve yerini yazar misin? Ben de katilmak isterim, ama yarin aksam kesinlesir!

Selam Arkadaşlar
Ben aranıza yeni katıldım. Artık 40 yaşından sonra ben de motor sevdasına katılmak hevesi başladı.
Motor hakkında bilgi ve tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum formda adana olarak bu bölüm aktif gördüm o yüzden yazdım.
şu an yeni olduğumdan scooter ile başladım.honda pcx
şimdilik sağlıcakla kalın ... bizim katagorideki arkadaşlarla tanışmak ve tur atmak dileğiyle hoşçakalın.

Merhaba gençler iyi günler olsun inşallah...

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:40 ----------

İyi geceler Adana mt
Sevgili adaşım nerdesin, ne yaaprsın,
Eskiden iş yerine uğrardık. Özledim seni
Nerelerde ne yaparsın. Bilgi verde bir çayını
İçeyim.
Her şey gönlünüzce olsun

Yusuf Abim Öncelikle saygılarımı sunarım. Aynı bıraktığın yerdeyim çalışıyorum. İş konseptimizi biraz değiştirdik. Bayan Abiye giyim işini bıraktım. Aynı Mağzada EV tekstil gurubuna girdik Allahıma şükürler olsun yüzümüzü kara çıkartmadı. Tüm dostlarımı iş yerime Çay, Kahve İçmeye beklerim...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar