[Adana - MT]

Adana İl Temsilcisi
günaydın dostlar,akşama görüşmek üzere.

---------- Mesajlar birleştirildi - 07:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:07 ----------

günaydın dostlar.

Sevgili Adana MT motor dostları..
Motorsikletler için koruma demirleri ve aksesuarları üretimi yaparak can ve mal güvenliğinizi ,aynı zamanda kaliteden, ve fiyat ekonomi politikasından taviz vermeden ,yurdışına bağımlılığımızı en asgari düzeye indirgeyip, aynı zamanda yurt ekonomisinede fayda sağlamayı amaçlamayan ustamızın ürünlerini kullanan bir motor sever olarak son derece kaliteli ürünleriyle müşteri memnuniyetini en üst düzeyde sağladığı için ustamıza teşekkür ederiz.

ÇANTA TAŞIYICILARI İÇİN İŞTE ADRESLER %100 YERLİ MALI..SÜPER KALİTE..SÜPER FİYAT..

1. http://www.motomagaza.com/CANTA-TASIYICILARITABLA,LA_286-2.html#labels=286-2 (İrf) LOGOLU
2. http://www.irfmotor.com/

İyi geceler Adana mt
Sevgili adaşım nerdesin, ne yaaprsın,
Eskiden iş yerine uğrardık. Özledim seni
Nerelerde ne yaparsın. Bilgi verde bir çayını
İçeyim.
Her şey gönlünüzce olsun

Pazar günü sabah saat 10 da duygu kafenin önünden hareket edip karbogazinda sucuk ekmek yemeye gidiyoruz. 3 pulsar 1 mt 07 1 sym wolf 5 motorluyuz. Gelmek isteyen olursa bekleriz.

Merhaba arkadaşlar, bende Adanalıyım ama görev icabı 5 yıldır İstanbulda ikamet ediyorum. Bahar ayında Allahtan kaza bela olmaz ise motosikletim ile Adana ya gelmeyi düşünüyorum. O zaman sizlerle yüz yüze tanışmak isterim. Şimdiden bir merahba diyim dedim o yüzden :)

Saygılarımla Selçuk.

Gezi olduğu zaman buradan duyuru yapılırdı artık yapılmıyor sebebi nedir acaba ??

Yusuf abi sen nerelerdesin bakalım bekliyoruz toplantilara sohbeti ni özledim valla kendine iui bak abi
İyi geceler Adana mt
Sevgili adaşım nerdesin, ne yaaprsın,
Eskiden iş yerine uğrardık. Özledim seni
Nerelerde ne yaparsın. Bilgi verde bir çayını
İçeyim.
Her şey gönlünüzce olsun

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben cok istedigim halde hala bir toplantiya bile katilamadim.yinede herhangi bir gezi oldugunda burdan gormek isterim.toplantiya katilmayan geziye de katilmasin derseniz o olur ona bisey diyemem ama burda paylasilirsa kanimca daha iyi olur.bu benim fikrim tabiki kimse katilmak zorunda degil

İyi akşamlar sayın abilerim kardeslerim kısmet olursa yarın akşama toplantıdayım bi aksilik olmazsa :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar