[Adana - MT]

Cumhuriyetimizin 91 ci yılı vatana millete hayırlı olsun:rendeer:cekemeyenlerde kahrolsun bu vatan üzerindeki al bayragimiz ilelebet dalgalanacaktir buda böyle biline...

Arkadaşlar 9 aylik honda pcx motorum yolda kaldi.Akil vermek yardimci olmak isteyen olursa şuan motor başinda bekliyorum.telefon numaram: 0.507 639 8 444...

Adana İl Temsilcisi
günaydın dostlar.
DUYURU
akşamki toplantıda alınan kararla,bu pazar,kozan'a ciğer yemeye,oradan da obruk şelalsine gezmeye gidilecektir.
BULUŞMA YERİ:DOĞU MOLA TESİSLERİ (ceyhan tarafı)
BULUŞMA SAATİ:09.30

KESİN HAREKET SAATİ:10.00

Son düzenleme:
La vespa ya yazık, alet Zulüm çeker beni taşıyacak diye :queen: gerçi zayıfladım 114 kiloyum :p

114 mü :santa: Maşallah :queen: Aslında dediğin doğru motora yazık :p Şu işe başlayalım Allah'ın izniyle cumartesi de kış ortası yada sonuna doğru bir aksilik olmazsa motosikletim olur inşallahhhhhhhhh :thumleft:

günaydın dostlar.
DUYURU
akşamki toplantıda alınan kararla,bu pazar,kozan'a ciğer yemeye,oradan da obruk şelalsine gezmeye gidilecektir.

Hangi gün olacak ve gelme şansım var mı ?

Adana İl Temsilcisi
114 mü :santa: Maşallah :queen: Aslında dediğin doğru motora yazık :p Şu işe başlayalım Allah'ın izniyle cumartesi de kış ortası yada sonuna doğru bir aksilik olmazsa motosikletim olur inşallahhhhhhhhh :thumleft:

Günaydın gençler :) inşallah kardeşim en kısa zamanda motorun olur, benimde olur da gezeriz...az kaldı :flower:

Iyi günler gencler yada kendini genc hissedenler:queen:pazara hava güneşli hadi bakalım kurtlananlar kalmasın

Adana İl Temsilcisi
günaydın dostlar.

HATIRLATMA DUYURUSU
bu pazar,kozan'a ciğer yemeye,oradan da obruk şelalsine gezmeye gidilecektir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar