[Adana - MT]

hayırlı aksamlar Sırrı Küçükarslanın paylaştığı bir yazıyı sizlere bildirmek isterim.
*24.05.2014 Cuma saat 18:45 Real Bahçesinde Gençlik Olimpiyatlarının startına Adana da faliyet gösteren motosiklet grupları davetliyir. Motosiklet gruplarının yapacağı real bahçesindeki kısa konvoyun ardından Gençlik Olimpiyatları Meşalesi Motosiklet Federasyonu İl Temsilcisi Sırrı Küçükarslan ve katılım gösteren tüm kulüplerin başkanları ile beraber yakılacaktır. Adana da faliyet gösteren grup ve klüpleri aramızda görmekten mutluluk duyarız.*

Günaydın arkadaşlar,Bol Kazançlı İşler olsun.
Herkese hayırlı Cumalar olsun inşallah.

:rendeer: günaydın dostlar.antep yolcusu burdaaaaaaaaaaaaaaaa.nasıl iyi ses verdimmi.:flower:

Selamlar
Misafir arkadaşlarımız Yesilovacık bungalow evlerine yerleştiler.

Ben kazakistandan durumu takip ediyorum...

Yakında görüşmek dileğiyle iyi eğlenceler diliyorum

Arkadaşlar adana mt olarak ismail beyin düğününde güzel vakit geçiriyoruz ama düğünün ilk dakikalarında öd'ümüzü aldırdık sonradan sıkılırsa kaçarım diyen gürsel abim bile ateş etti okadar yani :queen: :flower:

Günaydin arkadaşlar, herkese hayırlı pazarlar :rendeer:
Gezi ekibine iyi eglenceler! Bu geziye de gelemedik :salut:
Yusuf abi motorun hayırlı olsun allah kaza bela vermesin :thumleft:
Ismail bey in de birlikteliğini allah bozmasin nice huzurlu uzun ömürler versin allahim :rendeer:

Burada herşey o kadar güzelki süğer ağırlanıyoruz herşeey tamamen doğal ve özgün ki inaaanamasssın :queen:

Arkadaşlar herkese evimden selamlar.ptt yapıyorum bu gün.:king:
Tüm arkadaşlarımın ve tüm islam aleminin kandillerini kutlar,hayırlara vesile olmasını temenni ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar