[Adana - MT]

Hayırlı sabahlar arkadaşlar,
Ekstradan çıkan bir tatil gününden selam olsun.
Başta ben, Hüseyin dayı, Fatih abi ve Ninja Muzaffer olmak kaydı ile
Tüm gençlerimizin 19 Mayıs gençlik ve spor
Bayramını kutlarım.

Adana İl Temsilcisi
günaydın iyi haftalar ADANA MT.
19 MAYIS hepimize kutlu olsun.
DUYURU
bir çoğu arkadaşımızın da bildiği gibi,bu perşembe,(22.05.2014)İSMAİL BEY'in EMİRA DÜĞÜN SALONUNDA,düğünü var.tüm tanıdık,dost,arkadaşlarımız davetlidir.ayrıca,hafta sonu da İSLAHİYE'de,(içkisiz)köy düğünü var.c.tesi öğleden sonra saat 13.00-14.00 gibi bizim buradan toplu çıkış yapılıp,gidilecektir.(ADANA-İSLAHİYE=170KM.)gece orada ticaret borsası misafirhanesinde kalınacaktır.köy düğününe katılmak isteyen tüm arkadaşlar davetlidir.bilgilerinize.

:rendeer:hayılı bir gün ,sıhhatli bir hafta diliyerek tüminsanlarımızın 19 mayıs sipor bayramı kutlu olsun..:thumleft:

Günaydın dostlar,herkese hayırlı iş ve haftalar olsun inşallah.:cherry:
İsmail beye hayırlı olsun düğünleri.Tüm mutluluklar onlarla olsun.Umarım bir yastıkta kocarlar.:rendeer:

İnşallah islahiyeye gideceğiz rabbimden olağan üstü bi durum olmassa bora abim çıkma saatini ileri alsak saat 4 tte 7:30 dagüneş batıyor rahatlıkla yetişiriz bence

Son düzenleme:
Adana İl Temsilcisi
mevzu yetişmek/yetişememek değil.daha gidip misafirhaneye yerleşeceğiz,soluklanıp,azıcık etrafı seyredip keşfedeceğiz değil mi?:p
sen de bu hafta sonu ayakkabı kutusunu tam doldurma biraz eksik kalsın ne olacak sanki,erken paydos et.:queen:

Herkese mutlu bir hafta geçirmesi dileği ile.
İsmail bey e de mutluluklar diliyorum Allah bir yastıkta kocatsın. Artık Adana Mt kurtlarını birde sahnede döksün dimi :flower:

Unutmadan herkesin 19 mayısı kutlu olsun dostlar.

Abi benim kutular bot kutusu öle hemen dolmuyorki etrafı keşfedecek ne var köy yeri ismaile sölede mayomuzu alalımmı belki derede çimeriz ��:queen:

İsmail beye şimdiden mutluluklar dilerim.
Allah mesut bahtiyar etsin.
Şimdiden hayırlı yolculuklar,
İyi eğlenceler

Hayırlı sabahlar,
Hepinize keyifli bir hafta sonu diliyorum.

Gunaydin arkadaslar,3 gunluk tatilin ardindan herkese iyi haftalar...:rendeer:

Sevgili rüzgar sevdalarısı arkadaşlarım,
Nasip ise bu gün motoruma kavuşuyorum.(K1200LT)
İnşallah Çarşamba günü Adana' da olursam
Toplantıyada motorumla gelirim.
Bunda sonraki gezilerinizde kısmetse
Eşlik edebileceğim artık.
Fotoğraf yüklemeyi beceremediğimden
Görselini koyamıyorum.
Her şey gönlünüzce olsun

Yusuf abi,hayirli ugurlu olsun,keyfini cikaracagindan eminim.Kazasiz belasiz surusler diliyorum...:cat:

Ismail Beye mutluluklar diliyorum.Dugune (Islahiye'ye) gidecek arkadaslara keyifli surusler ve iyi eglenceler...

İyi geceler herkese...:rendeer:
Yusuf abim motosikletin hayırlı uğurlu olsun keyifli kazasız belasız sürüşler geziler dilerim...:cat::flower:

Kısmetse Cumartesi İslahiye'ye gidiyorum bir de köy düğünlü gezi yapalım :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar