[Adana - MT]

Merhaba Adana Mt.
Cumamız mubarek,
Kazancınız bereketli,
Dualarınız kabul,
Huzur ve mutluluğunuz daim olsun.

somadaki acı olayları dakika daika günlerdir izliyorum piskolojim bozuldu evlat kaybetmenin nsdemek olduğunu çok iyi biliyorum rabbimden onların ailelerine sabır versin mekaları cennet olsun allah kabul ederse her akşam onlara yasini şerif okuyorum allah bütün dostlarımıda kaza bela vermesin işiniz gücünüz rast gelsin

amin dayım allah kabul etsin:salut: allah kabul ederse diye aman şübheye düşme dayım kabul eder inşallah allah sanada somadaki kardeşlerimizede sabırlar versin cok zor bir olay allah bir daha böyle acılar göstermesin kendinede cok dikkat et hüseyin dayım...

Hayırlı sabahlar,
Hepinize keyifli bir hafta sonu diliyorum.

Sevgili rüzgar sevdalarısı arkadaşlarım,
Nasip ise bu gün motoruma kavuşuyorum.(K1200LT)
İnşallah Çarşamba günü Adana' da olursam
Toplantıyada motorumla gelirim.
Bunda sonraki gezilerinizde kısmetse
Eşlik edebileceğim artık.
Fotoğraf yüklemeyi beceremediğimden
Görselini koyamıyorum.
Her şey gönlünüzce olsun

Adana İl Temsilcisi
günaydın dostlar,
yusuf hayırlı olsun kardeş,
hüseyin dayım ALLAH kabul etsin.
hepimize iyi bir hafta sonu olsun.

Hayırlı sabahlar,
Hepinize keyifli bir hafta sonu diliyorum.

Sevgili rüzgar sevdalarısı arkadaşlarım,
Nasip ise bu gün motoruma kavuşuyorum.(K1200LT)
İnşallah Çarşamba günü Adana' da olursam
Toplantıyada motorumla gelirim.
Bunda sonraki gezilerinizde kısmetse
Eşlik edebileceğim artık.
Fotoğraf yüklemeyi beceremediğimden
Görselini koyamıyorum.
Her şey gönlünüzce olsun

::157::::157::günaydın adananın ve tüm memleketimin rüzgar sevdalısı dostlarıma.hafta sonunuz bol istirahatli saglıklı geçsin.::haapppy::rendeer:

::gazla::::gazla::busefer gerçekten hayırlı ve ugurlu olsun daima saglık sıhhat ve kazasız belasız sürüşlerle mutlu olmanı dilerim.::gazla::::gazla::

:rendeer::rendeer:hüseyin dayım senin duaların tutar çünkü sen şehit babasısın allah kabul etsin.:rendeer::rendeer:

Son düzenleme:
Gününüz aydın,işleriniz bereketli olsun inşallah.:king:
Yusuf abi her ne kadar akşam hayırlı olsun desemde yine buradan da hayırlı olsun diyeyim,allah kaza bela vermesin umarım huzurla binersin yeni makinana:thumleft:
Hüseyin dayı duaların kabul olsun,allahım tez zamanda şifa versin inşallah.:cherry:

İyi günler dostlar. Yusuf abi hayırlı uğurlu olsun, kaza bela yüzü görmeyesin abi.:thumleft:

yusuf kardeşim hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela göstermesin inşallah güle güle bin tekerine taş deymesin

::157::::157::günaydın adananın ve tüm memleketimin rüzgar sevdalısı dostlarıma.hafta sonunuz bol istirahatli saglıklı geçsin.::haapppy::rendeer:

::gazla::::gazla::busefer gerçekten hayırlı ve ugurlu olsun daima saglık sıhhat ve kazasız belasız sürüşlerle mutlu olmanı dilerim.::gazla::::gazla::
http://www.motosiklet.net/forum/mt-il-gruplari/10115-%5Badana-mt%5D-1815.html#
:rendeer::rendeer:hüseyin dayım senin duaların tutar çünkü sen şehit babasısın allah kabul etsin.:rendeer::rendeer:

Fatih abi,Yusuf abiYesilovaciga gelmediyse artık davet edersiniz...
Selamlar
Astana-Kz

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:41 ----------

Tüm dostlara iyi akşamlar.
Bu gün sabah 9.30 da Adana dan Antalya ya yolculugumuza başladık ve cok keyfli bir yolculuk yaptıktan sonra çok şükür hedefe ulaştık
Bu arada yusuf abi sanada hayırlı olsun

Günaydın arkadaşlar,
İyi bir hafta sonu diliyorum hepinize.
Bende bu gün motorla kızımı gezdireceğim.

İyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim.
Allah hepinizin gönlüne göre versin.

---------- Mesajlar birleştirildi - 07:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:58 ----------

Tüm dostlara iyi akşamlar.
Bu gün sabah 9.30 da Adana dan Antalya ya yolculugumuza başladık ve cok keyfli bir yolculuk yaptıktan sonra çok şükür hedefe ulaştık
Bu arada yusuf abi sanada hayırlı olsun

Edip,
Keyifli sürüşler, iyi tatiller.
Sağlıkla gidip dönesiniz inşallah.
Beraberinde her kim varsa selam olsun.

---------- Mesajlar birleştirildi - 07:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:01 ----------

Fatih abi,Yusuf abiYesilovaciga gelmediyse artık davet edersiniz...
Selamlar
Astana-Kz

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:41 ----------

D:\RESIMLER\Canon 7D\BUNGALOWLAR

Eyvallah kardeşim,
Davete gerek yok. Muhtemelen önümüzdeki hafta sonu gideceğim.
Ammma yatılı olmak kaydı ile, ben günü birlik tadı çıkmaz diye düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar