Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Günaydın dostlar, Manavgat'tan selamlar... Yusuf hayirli olsun, kazasız belasiz sürüşler olsun inş. akşamki toplantıda her zamanki gibi hoş sohbetler sizlerin olsun...
yusuf kardeşim bugün muzafferin yanına gittiğimde motorunu gürdum çok beğendim hele o orta ayaklığın kendi kendine kalkması harika bir şey güle güle bin allah kaza bela vermesin gele bilirsem akşama görüşürüz
Evet Yusuf abi Anneler gününde Bor'a 19 Mayısta da Aydıncık tarafına gittim... En yakın zamanda beraber yol yaparız umarım...:cat:
Bugün toplantı çok neşeli ve hoşsohbetti...:flower:
Yusuf abi kesene bereket tatlı için teşekkürler Makine hayırlı uğurlu olsun güzel gezilerde keyfini sür inşallah...:thumleft:
Gürsel şam tatlısı harikaydı ellerine sağlık.:queen:
Meğer sen ne marifetliymişsin beeee...:santa:
günaydın dostlar,evet akşamki bol katılımlı toplantı çok güzeldi.yusuf'a ve gürsel'e tatlılar için teşekkürler.gürselin ellerine sağlık.yusuf tekarar hayırlı olsun kardeş.
Aman aman neler kaçırmışım ya olmadık zamanda olmadık şeyler beni bulur toplantıya gelemedim ama yinede sağlık olsun yusuf abi hayırlı olsun motosikletin kazasız belasız binmek nasip olsun