Günaydın arkadaşlar. Cumaniz mübarek olsun. :rendeer:
Merhaba, CBR 250'min jantlarını boyamak istiyorum ben yapabilir miyim sprey boya ile yoksa bildiğiniz bir boyacıya mı yaptırmalıyım ?
Arkadaşlar merhaba, kabul ederseniz bende aranızdayım.
Olmaz diye bişey yok kardeşim ama çok uzun iş. bütün jantı zımpara yapacaksın iyice temizleyeceksin. boyayı orantılı sıkacaksın sıkamazsan ilerde dökülme yapar. bence değmez. güzel boyacı arkadaşlar var Adanada.
Merhaba Fazer 6 Motorumu Yeni Sattım ama Pazar Gün ki Gezinize ybr 125 İle Katılmak İstiyorum :rendeer:
Eğer Küçük cc Sıkıntı Olmazsa Tın Tın Arkanızdan Yavaş Yavaş Gelmek İsterim ?
canım oğlum bu gün polis şehitleri haftası nur içinde yat seni asla mezara kadar unutmayacağız doğduğun günden bu güne kadar sevgin aynı görevini onuruyla yapan polimizin askerlerimizin astından en üstüne kdarallah kazadan beladan korusun hepinize saygılar gözlerinizden öperim
canım oğlum bu gün polis şehitleri haftası nur içinde yat seni asla mezara kadar unutmayacağız doğduğun günden bu güne kadar sevgin aynı görevini onuruyla yapan polimizin askerlerimizin astından en üstüne kdarallah kazadan beladan korusun hepinize saygılar gözlerinizden öperim
Arkadaşlar merhaba, kabul ederseniz bende aranızdayım.
evet san zaten aramızdaydın kardeş.Arkadaşlar merhaba, kabul ederseniz bende aranızdayım.
asla öyle birşey yok.gezilerimizde ybr 125 - cbf 150 lerde var.bekleriz.Küçük CC olunca Katılmam Yanlış Herhalde :farao:
tüm şehitlerimizin ruhu şadolsun.dayıcığım allah sana sabırlar versin.canım oğlum bu gün polis şehitleri haftası nur içinde yat seni asla mezara kadar unutmayacağız doğduğun günden bu güne kadar sevgin aynı görevini onuruyla yapan polimizin askerlerimizin astından en üstüne kdarallah kazadan beladan korusun hepinize saygılar gözlerinizden öperim
kusura bakma her önÜne gelen geziye GELEMEZ.KİMSİN bi kendini tanıt bakim yaşın kaç,boyun uzunmu kısamı,ne iş yapiyon,evlimisin bekarmısın.bunları belirt ondan sonra iki adet vesikalık resim,ikametgah ve benim imzam olan belge ile gelebilirsin:queen:ayrıca ilk gezide benim masraflarımı karşılamak zorundasınız sayın mehmet beyyyyy:rendeerArkadaşlar merhaba, kabul ederseniz bende aranızdayım.