[Adana - MT]

Günaydınlar tüm dostlara herkese hayırlı işler olsun.:cherry:
Akşama bi aksilik çıkmazsa görüşmek üzere.

:bounce:bendende hem günaydın hemide hayırlı sabahlar.bol kazançlı,sıhhatli günler.:bounce:

yine süper bi akşam dı hüseyin dayım ellerine saglık cig köfte cok güzel olmuştu gönüllerin başkanı cok saygı deger muzaffer abim tatlı için cok teşekkürler yine her zaman ki gibi tuttun sözünü helal be abim sana kesene bereket:)

Gunaydin dostlar
Dayim eline saglik çiğ köfte harikaydi. Ayrıca Ninja Muzaffer'im kesene bereket tatil nefisti. Muhabbet her zamanki gibi super... Yureginize saglik

Adana İl Temsilcisi
eveeeet,günaydın dostlar.
dün akşam,her zaman ki gibi muhteşemdi.çiğ köfte içim başta hüseyin dayıma ve recep albayıma teşekkürler.:rendeer: ellerinize sağlık.tatlı için de muzaffer kardeşime teşekkürler.ilk defa muzafferden tatlı yedi bu millet,siz bakmayın muttaLibin ''her zamanki gibi yine sözünü tuttun''demesine.muzafferden tatlı yedim ya,ARTIK ÖLSEMDE GAM YEMEM.:pmuzafferciğim akşam uyuyabildin mi?

DUYURU
eveet,dün akşam kararlaştırıldığı üzere;bu pazar YEŞİLOVACIK'a deniz kenarında balık yemeye gidiliyor.yine susanoğlu'nda deniz kenarında çay molası verilecek.mesafe:gidiş-geliş:400 km.katılmak isteyen arkadaşları bekleriz.
BULUŞMA YERİ:MERSİN TARAFI MOLA TESİSLERİ
BULUŞMA SAATİ:9.00

KESİN HAREKET SAATİ:9.30

Son düzenleme:
dayımmmmmmmmm eline emeğine sağlık,recebim seninde ellerine sağlık:rendeer:tek kelimeyle harikaydı.
boracığım kuştan korkan DARI ekmezzzz.afiyet olsun sizlere feda olsun.boru gibi yattım demekki senin başına gelse sabaha kadar uyumuyacan:flower:bekle sana bu zemini birgün tattıracam:thumleft:

Şahane bir akşamdan sonra merhabaaaa,
Hüseyin dayı ellerine sağlık süperdi. Recep albayım seninde ellerine sağlık, emeği geçen herkeze teşşekkürler.
:rendeer:Muzaffer abi nazik tatlı ikramınız için sizede teşekkür ediyoruz.:rendeer:
Abi bu rakı şişede durduğu gibi durmuyor işte insana tatlı ısmarlatırıyor durduk yere:queen:

Gunaydinlar millet!
Dayim - albayim ellerinize sağlık. walla ordan misafirlige davetliydim yemege gittim ama midede fazla biyer kalmamis :) azar isitiodum az kalsin:sunny:
Geziye katilmayi bazen basi cekmeyi bazen sondan kovalamayi cok istiyorum :) inşallah bi mani olmazsa gelirim...

Adana İl Temsilcisi
Abi bu rakı şişede durduğu gibi durmuyor işte insana tatlı ısmarlatırıyor durduk yere:queen:
zaten o rakı olmayaydı bu ADANA MT.muzaffer'den çooook zor görürdü tatlıyı.rabbime şükürler olsun ki tanıdığımdan beri ilk defa cüzdanı yanındaymış.

Merhaba, CBR 250'min jantlarını boyamak istiyorum ben yapabilir miyim sprey boya ile yoksa bildiğiniz bir boyacıya mı yaptırmalıyım ?

bütün dostlara afiyet olsun lafı bile olmaz siz memnun olduysanız ne mutlu bana albayımında gözlerinden öperim

İyi akşamlar dostlarım.:rendeer:
Dün akşam toplantımız neşeli keyifli hoş sohbetli ve lezzetliydi. Kısaca harikaydı.:cat:
Çiköfte için Hüseyin Dayıma ve Recep Albayıma tatlı için Muzaffer abime çoooook teşekkürler.:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar