[Adana - MT]

::157::::157::günaydın harika bir havayı evde geçiren motorcular.iyi sıhhatli,mutlu bir hafta olsun.:rendeer::rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Gunaydin arkadaslar mutlu haftalar

Günaydın dostlar,herkese iyi haftalar olur inşallah.:cherry:
Dün gerçekten tam motosiklet havası idi ve ben öğleden sonra olsada önümüzdeki seçim haftasını düşünerek (Görevliyim):p boş geçmeyip şööyle bir belen ve ardından kıcı virajlar dönüp geldim.Harika oldu.:flower:

birbuçuk aydır motora binemedim her türlü rahatsızlıklar çıktı hayılısıyla motoruma kavuşsaydım bir şeyim kalmıyacak hepinizi çok seviyorum her şey gönlünüzce olsun

Adana İl Temsilcisi
az kaldı hüseyin abi,bu hafta inşallah,bütün rahatsızlıklardan kurtulacaksın.:wiinkk:

iyi haftalar arkadaşlar fatih abim bu hafta millet tek takılmak istemiş anlaşılan sen evde gecirdin anlaşılan mesala bende camlıyaylaya gittim arkadaşım la et tava yemeye millet bidahaya iyice kurtlanır iyide olur hadi hayırlısı bakalım...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Gunaydin arkadaslar herkese iyi gunler

Böyle bir Pırıl pırıl Salı sabahında tüm dostlara günaydınlar olsun.:rendeer:
Herkese hayırlı işler olsun inşallah.:king:

herkese günaydınlar..dayıcığım moralini yüksek tut sana bişey olmasın.nasıl olsa sevdiğine kavuşursun sonrada sana yakışır bi kuyruk doğrultma offff tadındanda yenilmez beeeeee şöyle kaymaklı bi kadayifff :rendeer şey pardon dondurmalı demek istedim:bounce:karşımdada oturursan süper olur dayım:flower:

herkese günaydınlar..dayıcığım moralini yüksek tut sana bişey olmasın.nasıl olsa sevdiğine kavuşursun sonrada sana yakışır bi kuyruk doğrultma offff tadındanda yenilmez beeeeee şöyle kaymaklı bi kadayifff :rendeer şey pardon dondurmalı demek istedim:bounce:karşımdada oturursan süper olur dayım:flower:

iyi akşamlar muzaffer abicim şimdi gelelim patatesin faydalarına o kadar motosiklet o kadar araba alıyor ve satıyorsun gözümüz yok Allah daha cok versin bir günde sendwn görelim be sayın abicim o dedigin dondurmalı kadayıfı şimdi şu adana mt nin bi lafı var sana fazerin cebinde akrep var töbe bişey almaz diyorlar bende benim bildigim muzaffer abi bonkör diyorum ama neyse senden bir atak bekliyoruz dört gözle

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar