[Adana - MT]

iyi akşamlar muzaffer abicim şimdi gelelim patatesin faydalarına o kadar motosiklet o kadar araba alıyor ve satıyorsun gözümüz yok Allah daha cok versin bir günde sendwn görelim be sayın abicim o dedigin dondurmalı kadayıfı şimdi şu adana mt nin bi lafı var sana fazerin cebinde akrep var töbe bişey almaz diyorlar bende benim bildigim muzaffer abi bonkör diyorum ama neyse senden bir atak bekliyoruz dört gözle
olim sen zaten yazmışsın yazacanı :cherry:yemezlerrrrr bugüne kadar yediklerine say:bounce:akşama toplantıya gelirken tatlı getir cezalısın okadarr:thumleft:akşama görüşmek üzere

Günaydın arkadaşlar,hayırlı işler olsun herkese.:rendeer:
Tatlı varmı tatlı kan şekerim düştü gene.:flower:

selam arkadaslar
rahatsızlıgımdan dolayı belki katılabilirim.ates ve bogaz agrısı beni bitirdi

Adana İl Temsilcisi
günaydın ADANA MT.
dün akşamki toplantımız yine harikaydı.akşam alınan kararla;haftaya çarşamba,aynı yerde,HÜSEYİN DAYI'mız hepimize çiğköfte yapacak.tüm arkadaşlara duyurulur.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Gunaydin arkadaslar.bu arada biz yenilere bazi seyleri aciklasaniz fena olmaz.mesela nerede kacta toplaniyorsunuz bizlere de kapi acikmi? Ptt ne demek?

Adana İl Temsilcisi
umut;her çarşamba akşamı,beyazevler çamlık karşısı GREEN GARDEN'da 19,30-20,00 gibi toplanıyoruz.rüzgar sevdalısı herkese kapımız açık.PTT (havanın bozuk,motora binilemeyecek/gezi olamayacak durumda;PİJAMA,TERLİK,TELEVİZYON demek)

Günaydın :rendeer:
Akşam toplantı çok güzeldi. :cat: Hepinizin işi rast gitsin dostlarım...:)

Günaydın millet :) gene çok güzel geçen bir Çarşamba akşamından sonra işe keyifle başlıyorum. Herkese mutlu günler :rendeer:

selam arkadaslar
rahatsızlıgımdan dolayı belki katılabilirim.ates ve bogaz agrısı beni bitirdi

Fuat Abi geçmiş olsun biran önce iyileşmen dileğiyle

:cat::cat:günaydın dostlar.kaldı 3 gün aklıselim vede düşünerek kullanacagımız oylarımız hakkımızda hayırlı olur inşallah.allah yardımcımız olsun.:thumleft::thumleft:

Günaydın Adana Mt.
Fatih abime katılıyorum.
Hakkımızda hayırlı olsun.
Haftaya toplantı keyfli olmasının yanısıra lezzetlide olacak belli oldu.:)

xx

akşamki toplantı yine çok güzeldi :cat:keşke gelemeyen dostlarımızda aramızda olsaydı çok daha anlamlı olurdu kanaatindeyim:rendeer:gülen yüzleriniz hiç solmasın tekeriniz hep düz bassın.allah işşallah herkesin işini gücünü rast getirsin.:cat: bizlere iyi gün değil kötü gün dostlukları versin abi olarak yapmam gereken ne varsa menuniyetle herkesin arkasındayım.:rendeer:sizleri hem seviyor hemde saygı duyuyorum. hayat kısa şu fani dünyada herşey insanaoğlu içindir sabır herşeyin ilacıdır.allah bir kapıyı kapatırsa bir kapıyıda açar.allah insanoğlunun sağlığını elinden almasın.:cat:haftaya toplantıda TATLILAR BENDENNNN HERKES GELSİN

Son düzenleme:
Adana İl Temsilcisi
muzaffer ne oldu,gözün toprağa mı bakıyor nedir? :p sonun mu yaklaştı ? :queen:
bide seni seviyoruz,ALLAH günahlarını affetsin.:queen:

akşamki toplantı yine çok güzeldi :cat:keşke gelemeyen dostlarımızda aramızda olsaydı çok daha anlamlı olurdu kanaatindeyim:rendeer:gülen yüzleriniz hiç solmasın tekeriniz hep düz bassın.allah işşallah herkesin işini gücünü rast getirsin.:cat: bizlere iyi gün değil kötü gün dostlukları versin abi olarak yapmam gereken ne varsa menuniyetle herkesin arkasındayım.:rendeer:sizleri hem seviyor hemde saygı duyuyorum. hayat kısa şu fani dünyada herşey insanaoğlu içindir sabır herşeyin ilacıdır.allah bir kapıyı kapatırsa bir kapıyıda açar.allah insanoğlunun sağlığını elinden almasın.:cat:haftaya toplantıda TATLILAR BENDENNNN HERKES GELSİN
Muzaffer abim çok duygulandım ya nerdeyse kendimi kesecem.:thumleft:
Şaka bir yana çok güzel hareketler bunlar.:flower:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar