[Adana - MT]

Hayırlı sabahlar,
Keyifli bir hafta sonu diliyorum,
Geziye gideceklere şimdiden keyifli sürüşler.
Beni yine sauna paklar,
Haftaya yine seyahat var.

Iyi akşamlar arkadaslar yarin ceyhandan ben Acar Türker ve Ergun baskonusa gidecegiz kadirli yolunda kahvalti salonunda kahvalti yapacagiz ogle yemegi baskonusta sucuk ekmek yapilacak gelmek isteyen olursa 10 gibi kadirli kahvalti salonunda oluruz gelmek isteyen olabilir mt bu hafta ptt oldugu icin yazayim dedim :))

Günaydın hayırlı haftalar olsun :rendeer:

Hayırlı sabahlar,
Keyifli bir hafta sonu diliyorum,
Geziye gideceklere şimdiden keyifli sürüşler.
Beni yine sauna paklar,
Haftaya yine seyahat var.

Hayırlı yolculuklar bilader :rendeer:

Iyi akşamlar arkadaslar yarin ceyhandan ben Acar Türker ve Ergun baskonusa gidecegiz kadirli yolunda kahvalti salonunda kahvalti yapacagiz ogle yemegi baskonusta sucuk ekmek yapilacak gelmek isteyen olursa 10 gibi kadirli kahvalti salonunda oluruz gelmek isteyen olabilir mt bu hafta ptt oldugu icin yazayim dedim :))

Bunu yazdığın saate ben mışıl mışıl uyuyordum :cherry: keşke bir telefon açsaydın gelirdim, umarım eğlenmişinizdir :cat:

Iyi aksamlar hayirli haftalar

Muzaffer abi hiç geleceginiz aklima gelmedi toplantida sordum hava yagisli gidilmiyecek dendi bi daha daha erken yazmaya çalışırım :) gezi cok guzel geçti mustafa abi raporu buraya atacak

Son düzenleme:
herkese günaydın.

aşağdaki bot Türkiyede 400civarı. bilen var mı bu botu?

http://www.ebay.com/itm/TCX-Boot-X-Square-Sport-Urban-Commuting-Motorcycle-Riding-Boot-Black-/301086738721?pt=Apparel_Merchandise&var=&hash=item461a2b0921&vxp=mtr

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar