[Adana - MT]

::gazla::::gazla::günaydın dostlar.ozanım hayırlı ugurlu olsun allah kaza,bela göstermesin.muzafferin dediginide yabana atma.allaha emanet ol.::gazla::::gazla::

Günaydın dostlar. Ozan'ım yeni uçağın hayırlı uğurlu olsun kardeşim tekrardan:queen::pl: Allah kaza bela yüzü göstermesin kardiş. :thumleft:

Günaydın herkese...:rendeer:
Muzaffer iyi dileklerin için teşekkürler...:cat:
Ozanım hayırlı olsun. İyi günlerde keyifle kullan arkadaşım.:thumleft: Tatlı için teşekkürler.:queen:

Ben teşekkür ederim Murat Hocam.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:29 ----------

Günaydın millet...:rendeer:

Ozan tatlı çok güzeldi, allah kaza bela verfmesin. Bence Hayabusa için biraz erken olmuş, madem böyle bir motora binmeye karar verdin o zaman sana bir abi nasihattı verim. Kimsenin gazı gelip gazlama, emin olmadığın yerde yavaş sür :wiinkk:. Tekrardan hayırlı uğurlu olsun :rendeer:
Haklısın Muzaffer Abi. Nasihatlarına uyacağımdan emin olabilirsin. Teşekkür ediyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:40 ----------

::gazla::::gazla::günaydın dostlar.ozanım hayırlı ugurlu olsun allah kaza,bela göstermesin.muzafferin dediginide yabana atma.allaha emanet ol.::gazla::::gazla::

sağol Fatih Abi. Bi Sorun olmaz bende. Bu konuda kendime güveniyorum. Teşekkür ederim abi.

Adana İl Temsilcisi
mt 07 nin ilk videosu,videoda seste sorun var ama,görüntü harika HD.bu video ybr yusufa gelsin.:wiinkk:

:)günaydın ADANA MT.:)

Son düzenleme:
Gunaydin,herkese iyi bir hafta sonu diliyorum...:rendeer:

Hasta olanlara acil sifalar...

Ozan,tekrar hayirli ugurlu olsun.Muzaffer'in uyarilarina aynen katiliyor, keyifli,kazasiz-belasiz surusler diliyorum...:cat:

Adana İl Temsilcisi
yav MT 07 nin 2. videosunu yükleyeyim dedim,olmadı,onu konuşuyoruz,fatih abi de gezi planı zannetti.:p

bir tane daha:

Başkanım iyi güzelde hiç birşey anlamıyorum, olaya tamamen Fransız kaldım :mrgreen:

Fatih abi kurtlar kaynadımı yine, çok istiyorsan pazar günü ciğere gidilsin :wiinkk: yer ve mekanı sen seç :cherry:

Adana İl Temsilcisi
eee zaten videolar da fransızca.:queen:
hah tam da adamına gezi yapalımmı diye soruyorsun :wiinkk: bu arada sen de geçen hafta binemedin ya kurtlar sende tavan yapmış durumda.:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar