[Adana - MT]

Adana İl Temsilcisi
günaydın millet.bu sabah pencereden bakınca hava cam gibiydi :cherry:,motorla işe geleyim diye niyetlendim ama balkona çıkınca iş değişti,epey soğuktu.yine işe otobüsle gelmek zorunda kaldım.:pr:

Günaydın dostlar. Valla başkanım ben motoru aldım ya soğuk falan dinlemedim yapıştırdım :queen: Gerçi akü çok zayıflamış onunda ceremesini cektim biraz sabah sabah ama olsun. Şarz edicez artıkın :p

Walla soguktu yagmurdu camurdu demiyor her sabah bi yapistiriyorum 150 160 :p yol uzerimde hep radar kuruyorlar benim istikametimde olunca radara dusmuyorum karsidan gelenlerin uyarisi sayesinde:) adam her seferinde durdurup evrak kontrolu yapiyor ve yakalayajaaaam seni bigun diyor hadi hayirlisi :)

:thumleft:hayırlı günler şu pırıl pırıl havayı harcayan motorcular.hepinizi öpüyorum.::142::::angry2::::angry2::

Adana İl Temsilcisi
DUYURU
arkadaşlar,yarın,karboğazı'na girmeden önce yeşillik alanlar var,orada sucuk-ekmek yapmayı düşünüyoruz.hem kısa ve virajlı yol hemde ekonomik bir gezi olmasını planladık.
gelmek isteyen arkadaşlara duyurulur.EŞLİ GELİNEBİLİR.
BULUŞMA YERİ VE SAATİ: SAAT 10.00 da MOLA'da

Sanki adanada 2tane mola tesisi var diye hatirliyorum biri mersin tarafina dogru adananin cikisinda biri yine otoyol uzerinde merkeze yakin bi yerde.. yanlismi hatirliyorum? Tam olarak nerede misal burdan cikip adana cevre yoluna girip gordugum ilk mola yazan yerdemi durmam lazim:) aydinlatin beni bi

Adana İl Temsilcisi
günaydın dostlarım.hava pırıl pırıl,yerimiz adresimiz belli,gelmek isteyenleri bekleriz.

Sanki adanada 2tane mola tesisi var diye hatirliyorum biri mersin tarafina dogru adananin cikisinda biri yine otoyol uzerinde merkeze yakin bi yerde.. yanlismi hatirliyorum? Tam olarak nerede misal burdan cikip adana cevre yoluna girip gordugum ilk mola yazan yerdemi durmam lazim:) aydinlatin beni bi
evet,2 mola var.biri MERSİN tarafı çıkışta,diğeri CEYHAN tarafı çıkışta.bizde ne tarafa gideceksek o MOLA'da buluşuruz.

Aha giyinmeye basliyorum yetisirim herhalde 10a kadar

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:30 ----------

Ehiii yetisemedim.. yaw incirlik tarafinda kimse warmi? Otoyolda kaldim benzinim bitti :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:03 ----------

evet mola tesislerine geldim :)))

::157::::157::günaydın hayırlı sabahlar,sıhhatli,mutlu,bereketli,bir hafta olsun cümlemize.:rendeer::rendeer:

Hayırlı haftalar,
Karboğazı güzel olmuş,
Sucuğun yağını dondurmadan yediyseniz sorun yok.

Merhaba dostlar, hayırlı haftalar :rendeer:

Haftaya yoğun bir şekilde başladım, resimlere bile bakamdım ama eminimki gezi güzel geçmiştir :cat:

iyi akşamlar arkadaşlar:cherry: yogun bir hafta sonundan sonra tekrar aranızdayım geziniz muhteşem sizlerde muşteşemsiniz tekerinize saglık arkadailar:rendeer: bildiginiz ve bilmediginiz üzere hafta sonu ugur hocadan egitim aldım önüme cıkmayın depelerim:queen: şaka bi yana sizleri cok seviyorum biraz maddi durumu düzeltenler ve yahut parası olanlar ugur hoca adına konuşmuyorum işi bilen kim varsa bana sövün abi bir paket egitimi alın abi cok şeyi yanlış yaptımızın farkına varacaksınız:wiinkk::rendeer::cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar