[Adana - MT]

Adana İl Temsilcisi
yunus bu senin dediğini TR.de çoğu kimse kullanıyor zaten.yani senden önce başkalarının aklına gelmişti.:wiinkk:

Şerefsizim ben biliyordum :) radyonun resimlisini yapacaklar dediydim :)))) way arkadaş bende ben buldum sandım dı :)

İyi günler herkese...:rendeer:
Hayırlı olsun Hasan. Keyifli kazasız belasız sürüşler. En doğru seçimi yapmışsın.:cat:

Böyle yeni motor haberlerini okudukça dürtmeye başladı şeytan :pl:::evil:: Hyo bi çıksın bakalım bir neler olucak :queen:

Herkese merhabalar en yakın zamanda bende aranıza katılmak istiyorum ancak bir türlü uygun fiyatlı bir giriş motoru bulamadım yahu :) Regallerin 150lik yada 250liklerinden veya borelli cmx250,land crouser gibi motorlardan çevrenizde olan vasa satmayı düşünen bana yönlendirebilirsiniz :D

Adana İl Temsilcisi
Son düzenleme:
valla teşekkür ederim bora abi yanlız sadece cruiser tipli motorlarla ilgileniyorum taşıt olarak kullanma amacıyla değil arada bir çıkıp dolaşıp gezeceğim için bu modellere bakıyorum

Yeni motorunu güle güle kullan, emin ol bu motordan pişman olmayacaksın :rendeer: Yanlız şu yazdığını pek anlayamadım, bir tercüme etsen iyi olacak :silent:

Teşekkür ederim.cok sevdim motoru arada bir aşağıya inip bakıyorum,hatta çalıştırıyorum bile,özlüyorum açıkcası )))
O kadar motorlu taşıttan hiçbiri beni bu kadar heyecanlandırmamıştı...
Içimizdeki cocugu oldurmediysek sorun yok,bizler büyüdü oyuncaklarımız da büyüdü ,inanılmaz keyifli ve mutluyum...
Hatta yarın Bodrum'a gidiyorum iş için ,özleyecek gibiyim...
Bu arada tercümesi günaydın...Rusya'dan yazan arkadaşlar vardı onlar için )))

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:55 ----------

Abiler bu arada ben önce motoru aldım,ekipmanları alamadım...nereden düreriz takımı özel bir öneriniz var mı yoksa buradaki bir motor Mağazası'ndan alıp geçelim mi

İyi geceler arkadaşlar,
Az önce istanbul' dan döndüm.
Oldukça stresli bir toplantıydı,
darıs diğerlerini atlatmaya diyorum.
Hasan kardeşim,
Motorun hayırlı olsun keyifli sürüşler diliyorum.
Güzel bir tercih. Allah kaza bela göstermesin diyorum.

Günaydın Dostlarım :rendeer:

Akşam katılamıyacam, tatlı varsa şimdiden afiyet ve hayırlı olsun :cat:

Hasan madem Antalyaya çalışmaya gidiyorsun orda mutlaka motosiklet mğazaları vardır, cüzdanın limitlerine göre en kalitelisinden almaya çalış :wiinkk:

Teşekkür ederim.cok sevdim motoru arada bir aşağıya inip bakıyorum,hatta çalıştırıyorum bile,özlüyorum açıkcası )))
O kadar motorlu taşıttan hiçbiri beni bu kadar heyecanlandırmamıştı...
Içimizdeki cocugu oldurmediysek sorun yok,bizler büyüdü oyuncaklarımız da büyüdü ,inanılmaz keyifli ve mutluyum...
Hatta yarın Bodrum'a gidiyorum iş için ,özleyecek gibiyim...
Bu arada tercümesi günaydın...Rusya'dan yazan arkadaşlar vardı onlar için )))

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:55 ----------

Abiler bu arada ben önce motoru aldım,ekipmanları alamadım...nereden düreriz takımı özel bir öneriniz var mı yoksa buradaki bir motor Mağazası'ndan alıp geçelim mi

Motorun hayırlı uğurlu olsun hocam.. Ekipmanları yurtdışından (ebay-aliexpress gibi yerlerden) almanı tavsiye ederim. Ama satıcı profiline dikkat ederek yapmalısın alışverişini. Aradaki fiyat uçurumunu görünce ağzın açık kalabilir :cyclopsan

Gunaydin arkadaslar..:rendeer:

Yusuf abi hosgeldin,stresli olmakla beraber umarim sorunsuz bir sekilde gecmistir toplantilarin.Simdiden iyi istirahatler.:cat:

Hasan, yeni motorun hayirli ugurlu olsun,guzel bir tercih yapmissin,kazasiz belasiz surusler diliyorum...:cat:CBF 1000 icin deri kiyafet guzel olur diye dusunuyorum.Su anda motomaxonline da indirimli deri ceketler var.Suna bir goz atabilirsin...

http://www.motomaxonlineshop.com/indirimli-urunler?ob=&kat=146&marka=Kushitani

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar