Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gunaydin arkadaslar.Hepinize iyi haftalar...:rendeer:
Kisin kendini yava yavas hissettirmeye basladigi bu gunlerde guzel bir gezinin ardindan kazasiz-belasiz donmenize sevindim...Fotolarla idare edicezz artik...Paylasim icin tesekkurler...:rendeer:
hayırlı günler arkadaşlar haftanız süper gecer inşallah :cat:kış geldi hava kapalı yagmurlu havada motor sürmekte bir başka :queen: olur hani bir tarsus yapayım şimdi motorla bir istegi olan cepten ulaşsın :rendeer:
:thumleft::thumleft: 3 gün aradan sonra ben döndüm aranıza.hayırlı,sıhhatli kazasız belasız bir hafta geçirmeniz dilegiyle.telefonla arayıp iyi dilekte bulunan gürsel kardeşimede sonsuz teşekkür ederim.:flower::flower:
Şimdi bir zihnisinir procesi aklıma geldi.. Ben burdan kıytırık bir telefon alsam içine memlekette avea hat takarak telefona güzel bir yalıtım yaparak selenin altına yerleştirsem ona da kontaktan şarj beslemesi çeksem olası bir çalınma durumunda aveanın kim nerede alt yapısı ile telefonun dolayısıyla motorun yerini bulsam ama bu çalınma ihtimali üzerine aylık 5 lira vermem gerekiyor olsa acep ben böyle birşey yaparmıyım? :thumright