[Adana - MT]

tatlılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr akşama bol katılım olmayacak gibi hissediyorum kalan tatlıları ganimet olarak almayı düşünüyorum. malumunuz misafirlerim var onlarda nasiplensin::deliir::şimdiden kesenize bereket kazasız sürüşler dilerim hayırlı uğurlu olsun yiğidolar.:rendeer:

Günaydın Adana.. Yaw şimdi kafamı kurcalayan birşey var. Tr ye geldiğim zaman kısmetse Apachi nin xz250rm motorunu alacağım Antalya'ya gidip ama malumunuz Antalya Hatay arası 650 km yol.. Motor sıfır olduğu için illaaki zorlamadan geleceğim o yolu ama ilk yağ değişim olayı kafamı kurcalamakta. 650 km yol yağ değişimi yapmadan gelinirmi ki o motorla?

Selam, neden motorla geliyorsun ordan otobuse yuklesinler sen hataydan al paran ve zamaninda sende kalsin

şu sebeplerden mütevellit;
1. İki senedir motorsuzum gınaa geldi biran önce kavuşmak istiyorum :)
2. Motorun rodajını uzun yolda yapmak istiyorum şehir içinde rodaja uğraşınca motor genelde sağır oluyor
3. E bize de eğlence gerek :D

selam arkadaslar

muzafer abi hastaneler kavsagında yeni cigerci acıldı bmw cumartesi gunleri sabah oraya gidiyor. çok güzel

Ben KOZAN diyorum sen Hastaneler kavşağı diyorsun :mrgreen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:47 ----------

bencede kozan pazar günü ciger işini organize ederim: mrgreen:

Akşam ahaliyle bi konuşalım, arkadaşlara uyarsa bana uyar :cat:

Muzaffer abi ben şimdi dediğin yerde eliyin artığı ciğer yiyorum canın istiyor ise paket yaptırayım :)

Teşekkür ederim Muzaffer (Ninja) abi... :rendeer: Emeklerin yardımın için de teşekkür ederim.:cat:

Arkadaşlar aniden gelen misafirim den dolayı ben bu hafta gelemiyorum murat hocam sağolsun bu hafta sizleri tatlısız bırakmayacak kısmet olursa haftaya da ben sizi tatlısız bırakmam iyi sohpetler dostlarım:):):)

Merhaba Yunus bende bu aralar Erzindeyim ve burda endurocu bulamadım. Gelirsen haberleşelim. Parkurlar güzel ama arkadaş yok

Merhaba Yunus bende bu aralar Erzindeyim ve burda endurocu bulamadım. Gelirsen haberleşelim. Parkurlar güzel ama arkadaş yok

Hocam ben Iraktayım bu aralar ama yakında geleceğim inşallah.. Evet ne yazıkki bizim oralarda o kadar güzel parkurlar olmasına rağmen pek endurocu yok :( geldiğimde yaparız bi organizasyon tamamlarız ekibi :)

Adana İl Temsilcisi
günaydın dostlar.
DUYURU
c.tesi günü,TÜRK CHOPPERS'ın klübünün binasının açılışı var.gitmek isteyen arkadaşlar,c.tesi günü saat 12.00-12.30 da ADANA MOTOR'da olmaları rica olunur.

DUYURU
hava şartları izin verirse,pazar günü KOZAN'a ocakbaşında ciğer yemeye gidilecek.oradan da DAĞILCAK'ta çay içilecek.günler kısa mesafe yakın.lütfen katılmak isteyen buraya yazsın yada haber versin.
BULUŞMA YERİ:ceyhan tarafı MOLA TESİSLERİ
BULUŞMA SAATİ:8.30
KESİN HAREKET SAATİ:9.00

KATILIMCI LİSTESİ
-koluman muzaffer
-ybr yusuf
-ümit
-hüseyin dayı
-gürsel
-
-

Son düzenleme: