ahmet senin motor ne oldu yaşıyormu?
Günaydın Adana.. Yaw şimdi kafamı kurcalayan birşey var. Tr ye geldiğim zaman kısmetse Apachi nin xz250rm motorunu alacağım Antalya'ya gidip ama malumunuz Antalya Hatay arası 650 km yol.. Motor sıfır olduğu için illaaki zorlamadan geleceğim o yolu ama ilk yağ değişim olayı kafamı kurcalamakta. 650 km yol yağ değişimi yapmadan gelinirmi ki o motorla?
sanırım en temizi alet edevatı yanıma alıp gitmek yolda yağını falan değiştirip gevşeyen somunları v.s kendi elimle halletmek.. antalya hatay arasında zaten bi mersin bi adana var mersine kadar çıkacak olduktan sonra hataya da giderimonun için en temizi takımları alıp gitmek olacak sanırım
Evet abi sıfır alacağım da güzergah üstünde en yakın mersin de var servis e ilk yağ ile oraya kadar gidilirmi diye düşünüyorum bende.. dediğim gibi yapacağım büyük ihtimal yolda kendim değiştirir yağı hatay a kadar devam ederim artık yapacak birşey yok![]()
Evet abi sıfır alacağım da güzergah üstünde en yakın mersin de var servis e ilk yağ ile oraya kadar gidilirmi diye düşünüyorum bende.. dediğim gibi yapacağım büyük ihtimal yolda kendim değiştirir yağı hatay a kadar devam ederim artık yapacak birşey yok![]()
peki birşey daha sorayım öyleyse.. Motor yağ değişimini serviste yaptırmayıpta kendim yaparsam garantiden mi oluyorum ne oluyor?benim hiç sıfır motorum olmadı da
![]()
Rotamı çizdim planımı yaptım şimdidenAntalya dan motoru alıp plaka ruhsat halledip alanyaya kadar geçip (150 km falan) orada ilk yağı kendim değiştirip geceyi alanyada geçirmek 2. gün alanyadan çıkıp o caanım virajlı yollardan mersine kadar gelip servise sokmak
servise söylenecek masum bir "ben yağ değiştirmedim" yalanından birşey olmaz sanırım
![]()
Dubaiden babama gopro hero3 silver edition getittirdim. faturası varsa garanti geçerli midir?
yaa abi mikronlukda olsa çapak falan olacak şimdi bizim oraların deyimiyle "pıtırgın" olurum beno ilk yağı 100 200 km içinde değiştirmek istiyorum ve o mesafede servis yok
değiştiriim ben değiştiriim
![]()