[Adana - MT]

Merhaba arkadaşlar,
hayırlı haftalar,

---------- Post added at 10:42 ---------- Previous post was at 10:40 ----------

Yusuf abi bi FJR de bana bul beraber nikah yapalım olmaz mı? :queen:

Murat' ım,
Birini buldum, 2.cisi kaldı.:)
2014' ü bekliyorum. Bakalım sıfırına ne fiyat çekecekler.

sevgili arkadaş hepinize hayırlı bol kazançlı bir hafta diliyorum.

Gezi çok güzel olmuş resimlere baktım şahane pozlar var, katılamadığıma birkat daha pişman oldum üzüldüm.:pr:

hemşerim,Bu arkadaş bu grupta değil ama motosiklet güzel duruyor :cat:

Muzaffer abi apachi'nin bi motoru var 250cc 4v 27 hp ona sarıyorum ufaktan :) camgöze mail attım onroad modeline cross lastik-jant atarsan kaça verirsin diye ama dur bakalım ne diyecek bekleyişteyim.. Sanırım sonunda hasret sona erecek ve yeni bir motor alacağım :D

Adana İl Temsilcisi
Muzaffer abi apachi'nin bi motoru var 250cc 4v 27 hp ona sarıyorum ufaktan :) camgöze mail attım onroad modeline cross lastik-jant atarsan kaça verirsin diye ama dur bakalım ne diyecek bekleyişteyim.. Sanırım sonunda hasret sona erecek ve yeni bir motor alacağım :D

yunus kardeş,ne yapacan apache yi.gel sana benim motoru vereyim.HYOSUNG,30 HP,çift silindir DOHC motor(üstten çift egzantirikli),2010 model,enjeksiyonlu,16.300 km.de.fotolarda gördüğün hali ile.lastikleri 4 aylık MICHELIN,alarm,extra çakmaklık,çanta demiri ve 45 lt.çantası,sırt dayama pedi,çamurluk uzatmasına varıncaya kadar var.
Q3jIM.jpg

pvI35.jpg

oMRSb.jpg

yHNQU.jpg

xYr1E.jpg

L4q06.jpg

t8GJ0.jpg

N4OM8.jpg

7Iw3.jpg

kendimi dağlara vuracam bora abi :D ben alırsam yazık olur senin motora :) senin elinden çıkma bi motor almak isterim en azından temizliğinden şüphe etmem ama amaca uygun değil :)

Iraktayım abi işin bitmesini bekliyorum pazarlama benim işim yoksa :) geldiğimde satılmamış olursa hemen piyasaya atarım ben onu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar