[Adana - MT]

Merhaba Adana MT.
Hayırlı işler,
Bol kazançlar,
Akşama görüşmek dieği ile:king:

---------- Post added at 08:26 ---------- Previous post was at 08:22 ----------

Herkese günaydın,
neredeyse her Çarşamba olduğu gibi yine İstanbul yolcusuyum, akşam toplantıya katılamayacağım,
sizlere hayırlı işler ve mutlu günler dilerim.

İyi uçuşlar birader,
Başarılı bir toplantı diliyorum.

---------- Post added at 08:29 ---------- Previous post was at 08:26 ----------

İyi akşamlar Adana Mt aşağıda fotoğrafını görmüş olduğunuz.::facepalm:: Recep Albayımın bahsetmiş olduğu Yeniçeri Ağası , ağalığına ağalık katmak özellikle "Motorize Yeniçeri Ağalığını" kutlamak. (tabiki Adana Mt Motorize Grubuyla) adına yarın akşamki toplantımızda bizi tatlıya doyuracakmış. Ağayı görün bakalım dedi.::156::::156::::156::::156::::156::
http://www.hizliresimyukle.com/images/2013/10/29/5arHo.jpg

Söyledikleri doğru mu yanlış mı acabaaaaaaaa diye düşünürken benim fotoğrafımı da çekmişler...:queen:

::eek:uups::::gazla::::156::::150::

http://www.hizliresimyukle.com/images/2013/10/29/pgZz4.jpg

Murat hocam,
Ne Yeniçerisi, adamların kemiklerini sızlatmayın.:pr:
Biriniz Cemil İpekçi' yi,
Diğeriniz Fatih Ürek' i andıryor.:cherry:

benimle ilgili yorum yazanlara cevabımı en güzel akşamki toplantımızda zevkle vereceğim.:bounce:yalnızzzzz BANATA katılmıyorum seni terbiyeye tavet ediyorum vede şiddetle kınıyorum:queen:senin bana bu iltifatı yapacak samimiyetinde şüphe hissediyorum.:flower: görende sanki haftanın çogu gününü beraber geçiriyor zanneder.lütfen seni terbiyeye davet ediyor birdaha bana böyle espiriler yapmamnı bir büyüğün olarak tavsiye ediyorumm:cat:zaten bu sitede senin gibi (koluman,murathoca,recep)saymakla bitiremiyecem birçok isim var.:cat:böyle devam ederse artık değil sitede yanınızdan bilem geçmicem okadarrrr:flower::queen:akşama kerana tatlısı getiriyorum nasıl olduda paraya kıydım anlıyamadım gitti.:salut: lütfen bu yazımla ilgili özellikle (apo,ozan,ahmet)yorum yazarken gönlümü hoşnut tutsunlar ona göre yorum yazın yoksa millet tatlı yerken size birdamla su bilem vermemmmmmmmmm ulennnnnn heyyytttttttttttttt:wiinkk:

Adana İl Temsilcisi
::igne::::igne::::igne::aman hasta olma kardeşim bari bu pazar bi program yapalım.başkanda dikkate alır bu konuyu akşam masaya yatırırız.::gazla::::gazla::::gazla::

kurtlar kaynıyoooor.:queen:
eveeett,rota önerileri bekliyoruz.

Son düzenleme:
benimle ilgili yorum yazanlara cevabımı en güzel akşamki toplantımızda zevkle vereceğim.:bounce:yalnızzzzz BANATA katılmıyorum seni terbiyeye tavet ediyorum vede şiddetle kınıyorum:queen:senin bana bu iltifatı yapacak samimiyetinde şüphe hissediyorum.:flower: görende sanki haftanın çogu gününü beraber geçiriyor zanneder.lütfen seni terbiyeye davet ediyor birdaha bana böyle espiriler yapmamnı bir büyüğün olarak tavsiye ediyorumm:cat:zaten bu sitede senin gibi (koluman,murathoca,recep)saymakla bitiremiyecem birçok isim var.:cat:böyle devam ederse artık değil sitede yanınızdan bilem geçmicem okadarrrr:flower::queen:akşama kerana tatlısı getiriyorum nasıl olduda paraya kıydım anlıyamadım gitti.:salut: lütfen bu yazımla ilgili özellikle (apo,ozan,ahmet)yorum yazarken gönlümü hoşnut tutsunlar ona göre yorum yazın yoksa millet tatlı yerken size birdamla su bilem vermemmmmmmmmm ulennnnnn heyyytttttttttttttt:wiinkk:
Muzaffer abim şimdi tatlı için senin gönlünü hoş tutarsak burda sana yanlış yapmış oluruz. Sen gönlümüzdesin , baş tacısın. Şeker gibi adamsın abi sen varken tatlıya ne gerek var :cherry:

(şahsen bu yorumun üzerine Fıstıklı baklava getirirdim ben olsam :queen: ) Tatlı bahane abi sen gel yeter. :mrgreen:

Muzaffer abim şimdi tatlı için senin gönlünü hoş tutarsak burda sana yanlış yapmış oluruz. Sen gönlümüzdesin , baş tacısın. Şeker gibi adamsın abi sen varken tatlıya ne gerek var :cherry:

(şahsen bu yorumun üzerine Fıstıklı baklava getirirdim ben olsam :queen: ) Tatlı bahane abi sen gel yeter. :mrgreen:

yaglama var yaglamaaaaaa.

Ya Muzaffer bu resmin yanında tecavüzcü Coşkun bile süt oğlan kalır ha.

Bugün ki akşam toplantısına tam katılmayı düşünürken ''akşama kerana tatlısı getiriyorum nasıl olduda paraya kıydım anlıyamadım gitti.'' bu ne abi ya ::tartis:: Neyse başka bir Çarşambaya artık...:bounce:
Herkese Selam Bol muhabbetler...

Kalbim temizmiş Muzaffer Abi, daha dün canım çekti alayım dedim ama üşendim üni den kalkıp şehre gitmeye ama neyseki sen düşünmüşsün bu kardeşini :D

kurtlar kaynıyoooor.:queen:
eveeett,rota önerileri bekliyoruz.
bora şu sohpetin içine ediyorsun. şimdi bu yazıyı yazmanın ne alakası var anlayamadım.:pr:zamanlaman çok kötü işine geleni değil genele bakarak :cat:yazarsan daha iyi olur

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:21 ----------

Kalbim temizmiş Muzaffer Abi, daha dün canım çekti alayım dedim ama üşendim üni den kalkıp şehre gitmeye ama neyseki sen düşünmüşsün bu kardeşini :D
sana tatlıla r feda olsun apommmm:wiinkk:yoğurtçu kafamın tasını attırma tatlı matlı vermem sadece ağzıma bakarsın onam göre:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar