Herkese günaydın,
neredeyse her Çarşamba olduğu gibi yine İstanbul yolcusuyum, akşam toplantıya katılamayacağım,
sizlere hayırlı işler ve mutlu günler dilerim.
İyi akşamlar Adana Mt aşağıda fotoğrafını görmüş olduğunuz.::facepalm:: Recep Albayımın bahsetmiş olduğu Yeniçeri Ağası , ağalığına ağalık katmak özellikle "Motorize Yeniçeri Ağalığını" kutlamak. (tabiki Adana Mt Motorize Grubuyla) adına yarın akşamki toplantımızda bizi tatlıya doyuracakmış. Ağayı görün bakalım dedi.::156::::156::::156::::156::::156::
http://www.hizliresimyukle.com/images/2013/10/29/5arHo.jpg
Söyledikleri doğru mu yanlış mı acabaaaaaaaa diye düşünürken benim fotoğrafımı da çekmişler...:queen:
:uups::::gazla::::156::::150::
http://www.hizliresimyukle.com/images/2013/10/29/pgZz4.jpg
Günaydın dostlarım :rendeer:
Üzerimde bir kırgınlık var, hastamı oluyum acep :silent:
Günaydın dostlarım :rendeer:
Üzerimde bir kırgınlık var, hastamı oluyum acep :silent:
::igne::::igne::::igne::aman hasta olma kardeşim bari bu pazar bi program yapalım.başkanda dikkate alır bu konuyu akşam masaya yatırırız.::gazla::::gazla::::gazla::
Muzaffer abim şimdi tatlı için senin gönlünü hoş tutarsak burda sana yanlış yapmış oluruz. Sen gönlümüzdesin , baş tacısın. Şeker gibi adamsın abi sen varken tatlıya ne gerek var :cherry:benimle ilgili yorum yazanlara cevabımı en güzel akşamki toplantımızda zevkle vereceğim.:bounce:yalnızzzzz BANATA katılmıyorum seni terbiyeye tavet ediyorum vede şiddetle kınıyorum:queen:senin bana bu iltifatı yapacak samimiyetinde şüphe hissediyorum.:flower: görende sanki haftanın çogu gününü beraber geçiriyor zanneder.lütfen seni terbiyeye davet ediyor birdaha bana böyle espiriler yapmamnı bir büyüğün olarak tavsiye ediyorumm:cat:zaten bu sitede senin gibi (koluman,murathoca,recep)saymakla bitiremiyecem birçok isim var.:cat:böyle devam ederse artık değil sitede yanınızdan bilem geçmicem okadarrrr:flower::queen:akşama kerana tatlısı getiriyorum nasıl olduda paraya kıydım anlıyamadım gitti.:salut: lütfen bu yazımla ilgili özellikle (apo,ozan,ahmet)yorum yazarken gönlümü hoşnut tutsunlar ona göre yorum yazın yoksa millet tatlı yerken size birdamla su bilem vermemmmmmmmmm ulennnnnn heyyytttttttttttttt:wiinkk:
Muzaffer abim şimdi tatlı için senin gönlünü hoş tutarsak burda sana yanlış yapmış oluruz. Sen gönlümüzdesin , baş tacısın. Şeker gibi adamsın abi sen varken tatlıya ne gerek var :cherry:
(şahsen bu yorumun üzerine Fıstıklı baklava getirirdim ben olsam :queen: ) Tatlı bahane abi sen gel yeter. :mrgreen:
benimle ilgili yorum yazanlara cevabımı en güzel akşamki toplantımızda zevkle vereceğim.:bounce:yalnızzzzz BANATA katılmıyorum seni terbiyeye tavet ediyorum vede şiddetle kınıyorum:queen:senin bana bu iltifatı yapacak samimiyetinde şüphe hissediyorum.:flower: görende sanki haftanın çogu gününü beraber geçiriyor zanneder.lütfen seni terbiyeye davet ediyor birdaha bana böyle espiriler yapmamnı bir büyüğün olarak tavsiye ediyorumm:cat:zaten bu sitede senin gibi (koluman,murathoca,recep)saymakla bitiremiyecem birçok isim var.:cat:böyle devam ederse artık değil sitede yanınızdan bilem geçmicem okadarrrr:flower::queen:akşama kerana tatlısı getiriyorum nasıl olduda paraya kıydım anlıyamadım gitti.:salut: lütfen bu yazımla ilgili özellikle (apo,ozan,ahmet)yorum yazarken gönlümü hoşnut tutsunlar ona göre yorum yazın yoksa millet tatlı yerken size birdamla su bilem vermemmmmmmmmm ulennnnnn heyyytttttttttttttt:wiinkk:
bora şu sohpetin içine ediyorsun. şimdi bu yazıyı yazmanın ne alakası var anlayamadım.kurtlar kaynıyoooor.:queen:
eveeett,rota önerileri bekliyoruz.
sana tatlıla r feda olsun apommmm:wiinkk:yoğurtçu kafamın tasını attırma tatlı matlı vermem sadece ağzıma bakarsın onam göre:rendeer:Kalbim temizmiş Muzaffer Abi, daha dün canım çekti alayım dedim ama üşendim üni den kalkıp şehre gitmeye ama neyseki sen düşünmüşsün bu kardeşini![]()
Abdullah ım nabıyun