[Adana - MT]

Kardeşim mutlu musun? çalışırken riskin stresin az mı? Gerisi hikaye kardeşim. Cumartesi Tahanın bakımı gelmiş Mersine gidip gelelim bi. yalnız gitmesin çılgın Çucuk)

Tahanın bakımı derken :silent: Kaç bin bakımına girecek bizim Çılgın çocuk :queen:

CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN ARKADAŞLAR...
ADANA MT BUGÜN KORTEJ YOK MU ADANA DA ???

Ozanım umarım cebine yılan kaçmıştır, başka yer ise leylek aramak durumunda kalacağız :)

Kardeşim mutlu musun? çalışırken riskin stresin az mı? Gerisi hikaye kardeşim. Cumartesi Tahanın bakımı gelmiş Mersine gidip gelelim bi. yalnız gitmesin çılgın Çucuk)

dediğin çok doğru Ozan'ım insan stressiz bir işte ömür bile geçirir :cat: gidelim tabiki çılgın çocuklar yalnız bırakmaya gelmez :cherry: hem bizde gezmiş oluruz bu bahaneyle ama hangi gün gitcez pazara belki gezi organizesi olabilir ??

Yarın akşam benim motorun tatlısı var gelen gelmeyen herkese duyurulur :flower: sonra vay ben yoktum vay ben duymadım Apo ben yiyemedim tatlıdan, dondurma isterim olmasın :p

http://o1310.hizliresim.com/1g/x/u1pkm.jpg

Bu resimdeki arkadaş bu gün Reşatbey civarında gezerken yanıma geldi ve dedi ki "Ben yeniçeri ağasıyım, yeniçeriler artık ata değil motora binecekler. Bu konuda yardımcı olacak biri var mıdır?" bende onu Fazer Muzo'ya yönlendirdim, bilmiyorum iyi mi yaptım!?

Bu resimdeki arkadaş bu gün Reşatbey civarında gezerken yanıma geldi ve dedi ki "Ben yeniçeri ağasıyım, yeniçeriler artık ata değil motora binecekler. Bu konuda yardımcı olacak biri var mıdır?" bende onu Fazer Muzo'ya yönlendirdim, bilmiyorum iyi mi yaptım!?

Recep abi Bu yeni çer şimdiden çağa ayak uydurmaya başlamış güneş gözlüğü , jean vs :queen:

Ha biyiklarina kurban:) O biyiklar aerodinamigi bozar. 200den sonra balans yapar:)

Öyle bir bıyığımız olmadı be böyle bıyıklarımızı buramadık bir kere ::pala::::deliir::

İyi akşamlar Adana Mt aşağıda fotoğrafını görmüş olduğunuz.::facepalm:: Recep Albayımın bahsetmiş olduğu Yeniçeri Ağası , ağalığına ağalık katmak özellikle "Motorize Yeniçeri Ağalığını" kutlamak. (tabiki Adana Mt Motorize Grubuyla) adına yarın akşamki toplantımızda bizi tatlıya doyuracakmış. Ağayı görün bakalım dedi.::156::::156::::156::::156::::156::
5arHo.jpg

Söyledikleri doğru mu yanlış mı acabaaaaaaaa diye düşünürken benim fotoğrafımı da çekmişler...:queen:

::eek:uups::::gazla::::156::::150::

pgZz4.jpg

Herkese günaydın,
neredeyse her Çarşamba olduğu gibi yine İstanbul yolcusuyum, akşam toplantıya katılamayacağım,
sizlere hayırlı işler ve mutlu günler dilerim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar