[Adana - MT]

Uzunca bir aradan sonra katıldığım keyifli bir Çarşamba toplantısında dostlarımla bir arada olmaktan
Son derece keyif aldım. Herkese teşekkürler, Fatih abimize tatlı için bir kez daha teşekkür ediyor, hayırlı
Olsun dileklerimi bir kez daha yineliyor, iyi geceler diliyorum.

Fatih abim. Tekrar hayırlı uğurlu olsun. Keyifli sürüşler. Tatlı için teşekkürler.:cat:
Toplantı harikaydı. Derdimi dert bilip ilgilenen tüm dostlarıma teşekkürler. İyiki varsınız.:thumleft:
Herkese iyi geceler.:cat:

Günaydın AdanaMT...güzel geçen bir toplantının ardından gene güne enerjik ve keyifli başlıyorum...herkese keyifli günler olsun inşallah :rendeer:

:thumleft:hayırlı sabahlar,hayırlı işler,bol kazançlar.iyi dilekte bulunan tüm dostlara tekrar tekrar teşekkür ederim.allahım tüm dostlarımın gönlündeki,ne kavuşmasına yardım etsin.aminnnnnnnnnnnnnnn:flower::flower:

Herkese hayırlı günler olsun arkadaşlar...

Fatih abi motosikletin tekrardan hayırlı olsun... Allah kazasız belasız binmek nasip etsin...

tuc

fatih abim hayırlı olsun tekerine taş değmesin.tatlı içinde teşekkürker :)

Ahmet var mı la motordan haber ?

Yok be kardeşim. Arayıpta ustayı da sıkboğaz etmek istemiyorum. Bugün 4. gün oldu. Yarın ararım herhalde inşallah yapar da kurtuluruz:salut: Lakin Hüseyin dayının yaptığı süpriz güzeldi. Akşam beni almaya gelmiş dayım sağolsun var olsun. Totomuz zzr1400 de gördü ya ölsede gam yemez gayrı :queen:

Hüseyin dayı tekrar tekrar teşekkürler. Allah kaza bela vermesin dayıcım:rendeer:

Alıştıra alıştıra yavaş yavaş totoyu koyunca seleye sorun çıkmıyor :queen: Bayağı konforlu selesi var yav:p

Bu aralar hiç etkinlik yok mu bende off road mecbur olunca bi off road gezisi yapsak crosslarla fena olmaz bence off roada çıkabilecek her motor dahil olsa bence süper olurda mekan ? Açıkçası bir off road gezisi düzenlerseniz çok müteşekkir olurum malum yalnızca off road kullanabiliyorum ve içim gidiyo etkinlik olunca katılamıyorum etkinliklere

Bu aralar hiç etkinlik yok mu bende off road mecbur olunca bi off road gezisi yapsak crosslarla fena olmaz bence off roada çıkabilecek her motor dahil olsa bence süper olurda mekan ? Açıkçası bir off road gezisi düzenlerseniz çok müteşekkir olurum malum yalnızca off road kullanabiliyorum ve içim gidiyo etkinlik olunca katılamıyorum etkinliklere

Off road gezisi yapan varmı bilemiyorum ama belki bora abi biliyordur ya da daha eski grup üyelerimiz. Ben şimdiye kadar görmedim açıkçası

Olsa süper olur benim için bir arkadaşım daha var atv li olursa on da haber vereceğim aslında off road hem benim için hemde enduro ve cross sahipleri için iyi olur

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar