[Adana - MT]

Adana İl Temsilcisi
yusuf;taha,zaten aradı,gelemeyeceğini söyledi,listeden çıkarttım.ben ninja ve oğlundan şüpheliyim.:pale:
asfaltlama için bende fatih abi'den,fatih abi de orhan'dan haber bekliyor.::153::
fatih abi;nereye kadar asfaltlama bitmiş acaba,eğer az bir yer kaldıysa,bence bayrama yetiştirirler diye düşünüyorum.en azından tesislerin olduğu yere kadar biter herhalde.:silent:

Merhabalar herkese. Allah tan bir mani çıkmaz ve bir aksilik olmazsa yarın motor için maddi sorunları halletmiş olucam 8-9 bin tl arası bir bütçe olacak yeni motor için ama sanırım hyo olmıcak cbr 250 gibi görünüyor ufukta işimi göürmü uzun yolda bilmiyorum :cherry:

Adana İl Temsilcisi
günaydın dostlar.

GÜNCEL BAYRAM KAMPI LİSTESİ
1-ben,
2-koluman muzaffer,
3-gökmen,
4-fatih abi,
5-gürsel,
6-ahmet bey,
7-ybr yusuf ve ibrahim,
8-ceyhan-tamer hoca,
9-muvaffak,
10-ceyhan-burak hoca,
11-ceyhan-mustafa,
12-ceyhan-cellat ve ergün,
13-ninja muzaffer ve yüksel,
14-murat yoğurtçu,
15-banat yusuf,
16-

bayramın 3. günü(cumartesi)sabah 8.30'da MOLA'da buluşma,saat:9.00'da kesin hareket.
gecikecekler için;çiftehan'ı geçince,solda ALİHOCALI tabelasını 5 km.takip edince,KIRKPINAR LOKANTASI.

::157::::157::::157::günaydın canlar hayırlı sabahlar.mubarek ramazanıda bitirmek üzereyiz bir gerçek var ömrümüz bitiyor ve biz yetişemiyoruz.ne kadar hızlı motorcu,da olsak.saglıcakla kalın.:farao::farao::farao:

Adana İl Temsilcisi
1-ben,
2-koluman muzaffer,
3-gökmen,
4-fatih abi,
5-gürsel,
6-ahmet bey,
7-ybr yusuf ve ibrahim,
8-ceyhan-tamer hoca,
9-muvaffak,
10-ceyhan-burak hoca,
11-ceyhan-mustafa,
14-murat yoğurtçu,
15-banat yusuf,
16-ceyhan-özden ve arkadaşı,

bu arada,özden arkadaşımız,hesaplı,ledli ışıldak,kafa feneri,el feneri satışı da yapmaktadır.kampa da getirecektir.bilgilerinize.

1-ben,
2-koluman muzaffer,
3-gökmen,
4-fatih abi,
5-gürsel,
6-ahmet bey,
7-ybr yusuf ve ibrahim,
8-ceyhan-tamer hoca,
9-muvaffak,
10-ceyhan-burak hoca,
11-ceyhan-mustafa,
14-murat yoğurtçu,
15-banat yusuf,
16-ceyhan-özden ve arkadaşı,

bu arada,özden arkadaşımız,hesaplı,ledli ışıldak,kafa feneri,el feneri satışı da yapmaktadır.kampa da getirecektir.bilgilerinize.

başkanım orhandan gelen son telefonla yolumuz kamp yerine kadar asfaltlanmış gözümüz aydın.başkan tamer karaca adlı arkadaş gelirim demişti listeye yazmamışsın.

Arkadaşlar,
Bu saat itibari ile motoru sattım.
Az önce teslim ettim. Motorsuzum.:pr:

Her iki tarafada hayırlı uğurlu olsun :rendeer: Yusuf abi üzülme , bak Ninja Muzo uygun fiyata motor kiralıyormuş :mrgreen: gerçi bayramda çift tarife uygular ama sen bir çorba parası verdinmi bu iş halolur :cat:

Artık sana bir GS1200 yakışır :wiinkk:

Muzaffer,
Gökmen,
İyi dilekleriniz için teşekkürler,
Kısmet olur ise bisikletlede olsa kampa katılmaya kararlıyım.

Adana İl Temsilcisi
başkanım orhandan gelen son telefonla yolumuz kamp yerine kadar asfaltlanmış gözümüz aydın.başkan tamer karaca adlı arkadaş gelirim demişti listeye yazmamışsın.

yolun yapılmasına sanırım en çok ben sevimişimdir.:p yazmıştım fatih abi,8 numarada.

Arkadaşlar,Bu saat itibari ile motoru sattım.Az önce teslim ettim. Motorsuzum.:pr:

aboooo,hayırlısı olsun,tamda gününde satılmış.neyse bunda da bir hayır vardır.alana da,satana da hayırlı olsun.

Muzaffer,
Gökmen,
İyi dilekleriniz için teşekkürler,
Kısmet olur ise bisikletlede olsa kampa katılmaya kararlıyım.

abım hayırlısı olsun dıyelım.gezıye gelınce crostourer veya xctıy hangısını ıstersen ..senın canın saolsuni motor dedıgın nedırkı alınııır satılııır kalıcı olan dostluklardır hangısını ıstersen ...ha bıde araba var oda :)) gezıde bende varım adımı yaz baskanım .ben onden bıde denız kampı yapcam bılgılerınıze

Adana İl Temsilcisi
günaydın dostlar,bugün ARİFE,hadi bakalım.:wiinkk:

EN GÜNCEL BAYRAM KAMPI LİSTESİ
1-ben,
2-koluman muzaffer,
3-gökmen,
4-fatih abi,
5-gürsel,
6-ahmet bey,
7-ybr yusuf ve ibrahim,
8-ceyhan-tamer hoca,
9-muvaffak,