[Adana - MT]

Merhaba arkadaşlar,
Cumanız mubarek olsun.
Hayırlı işler diliyorum.
Şimdiden hepinize keyifli bir hafta sonu diliyorum.
Ben bu akşamadan yaylaya kaçarım.
Pazartesi görüşmek dileği ile.:king:

gunaydın....
hayırlı cumalar olsun
evet beklenen nöbet listesi geldi ben bayram boyunca acil servis nöbetcisiyim.
yolda kalanlara bir telefon kadar yakınım.

gunaydın....
hayırlı cumalar olsun
evet beklenen nöbet listesi geldi ben bayram boyunca acil servis nöbetcisiyim.
yolda kalanlara bir telefon kadar yakınım.

Birader,
Askerde bu tip özel gün ve bayramlardaki nöbeti acemilere yazarlardı.
Sen firmada dede oldun hala bayram nöbeti tutuyorsun.
Bence sen bu işe gönüllü kalıyorsun.:pl:

::alkiis::::alkiis::::alkiis::
günaydın hayırlı sabahlar.bol katılımlı,neşeli vede lezzetli bir çarşamba toplantısını daha geride bıraktık.allah birligimizi, dostlugumuzu ve neşemizi bozmasın.yeni gelen arkadaşlara,da hoş geldiniz.burak hocamada yeni motoru hayırlı olsun allah kaza bala göstermesin tekeri her daim düz bassın.:flower::flower:

amin abi bi mukabele

Selamlar herkese...:rendeer:Hayırlı cumalar...

Keyifli hafta sonları diliyorum...Pazartesi işbaşı...:pr::salut:

Merhaba arkadaşlar... Cumanız hayırlı olsun...:rendeer:
Herkesin hafta sonu güzel geçsin inşallah...:cat:

Toplantıya geldiğimde Kimseyle Tanışamadım Herkez gitmişti :cyclopsan Dağların Esiri oldum otobana çıkmam 4 saatimi aldı Neyse birdaha ki Toplantıya gelmek İsterim bakalım Herkeze Hayırlı Günler

Adana İl Temsilcisi
günaydın,iyi bir hafta sonu olsun dostlar.

Toplantıya geldiğimde Kimseyle Tanışamadım Herkez gitmişti :cyclopsan Dağların Esiri oldum otobana çıkmam 4 saatimi aldı Neyse birdaha ki Toplantıya gelmek İsterim bakalım Herkeze Hayırlı Günler
kardeş,sen daha tarsustan emreyi aradığında saat 22;15 ti.bizler o saatten sonra 23:00 gibi kalktık.toplanma ssatimiz 20:30 olduğu ve ertesi günü herkesin işi olduğu için 23:00 ten sonra dağılırız.bir dahaki sefere daha erken karar verirsen tanışırız.

::157::::157::günaydın hayırlı sabahlar.iyi bir haftasonu geçiririz inşallah.başkan arefe çarşambası toplantı yok demiştik ama bence olsaydı iyi olurdu çünkü kampa gelemeyen arkadaşlarla bayramlaşma şansımız olurdu.ne dersiniz arkadaşlar oylarınıza sunuyorum 1-2 saatliginede olsa bence çarşamba bayramlaşma toplantısı yapalım derim.::shake2::::shake2::::shake2::

::157::::157::günaydın hayırlı sabahlar.iyi bir haftasonu geçiririz inşallah.başkan arefe çarşambası toplantı yok demiştik ama bence olsaydı iyi olurdu çünkü kampa gelemeyen arkadaşlarla bayramlaşma şansımız olurdu.ne dersiniz arkadaşlar oylarınıza sunuyorum 1-2 saatliginede olsa bence çarşamba bayramlaşma toplantısı yapalım derim.::shake2::::shake2::::shake2::

Fatih abim'e katılıyorum...

fatih abiye katılıyorum

Selamun aleykum dostlar uzun zamandır yazamıyorum ve katılamıyorum toplantılara ISO muhabbetine mesai üstüne mesai :pr: En kısa zamanda görüşmek dileği ile bu arada tanışamadığımız abiler ve arkadaşlarada selam olsun. Kandilinizi de kutlarım arkadaşlar Allah dualarınızı kabuletsin bu mubarek gecede:rendeer:

tüm islam aleminin ve siz doslarımın mübarek kadir gecesi kandilini kutlarım.
bu mübarek gecede edeceğiniz tüm duaların kabul olması dileğiyle.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar