gunaydın....
hayırlı cumalar olsun
evet beklenen nöbet listesi geldi ben bayram boyunca acil servis nöbetcisiyim.
yolda kalanlara bir telefon kadar yakınım.
Merhaba arkadaşlar,
Cumanız mubarek olsun.
Hayırlı işler diliyorum.
Şimdiden hepinize keyifli bir hafta sonu diliyorum.
Ben bu akşamadan yaylaya kaçarım.
Pazartesi görüşmek dileği ile.:king:
::alkiis::::alkiis::::alkiis::
günaydın hayırlı sabahlar.bol katılımlı,neşeli vede lezzetli bir çarşamba toplantısını daha geride bıraktık.allah birligimizi, dostlugumuzu ve neşemizi bozmasın.yeni gelen arkadaşlara,da hoş geldiniz.burak hocamada yeni motoru hayırlı olsun allah kaza bala göstermesin tekeri her daim düz bassın.:flower::flower:
kardeş,sen daha tarsustan emreyi aradığında saat 22;15 ti.bizler o saatten sonra 23:00 gibi kalktık.toplanma ssatimiz 20:30 olduğu ve ertesi günü herkesin işi olduğu için 23:00 ten sonra dağılırız.bir dahaki sefere daha erken karar verirsen tanışırız.Toplantıya geldiğimde Kimseyle Tanışamadım Herkez gitmişti :cyclopsan Dağların Esiri oldum otobana çıkmam 4 saatimi aldı Neyse birdaha ki Toplantıya gelmek İsterim bakalım Herkeze Hayırlı Günler
::157::::157::günaydın hayırlı sabahlar.iyi bir haftasonu geçiririz inşallah.başkan arefe çarşambası toplantı yok demiştik ama bence olsaydı iyi olurdu çünkü kampa gelemeyen arkadaşlarla bayramlaşma şansımız olurdu.ne dersiniz arkadaşlar oylarınıza sunuyorum 1-2 saatliginede olsa bence çarşamba bayramlaşma toplantısı yapalım derim.::shake2::::shake2::::shake2::
::157::::157::günaydın hayırlı sabahlar.iyi bir haftasonu geçiririz inşallah.başkan arefe çarşambası toplantı yok demiştik ama bence olsaydı iyi olurdu çünkü kampa gelemeyen arkadaşlarla bayramlaşma şansımız olurdu.ne dersiniz arkadaşlar oylarınıza sunuyorum 1-2 saatliginede olsa bence çarşamba bayramlaşma toplantısı yapalım derim.::shake2::::shake2::::shake2::