[Adana - MT]

arkadaşlar hala taşınıyorum evde internet de yok hava da sıcak of of of iftar yemeğine katılamadığıma resimleri görünce çok üzüldüm umarım alihocalı kampına katılabilirim :rendeer:

arkadaşlar hala taşınıyorum evde internet de yok hava da sıcak of of of iftar yemeğine katılamadığıma resimleri görünce çok üzüldüm umarım alihocalı kampına katılabilirim :rendeer:

Hocam,
Çok şey kaçırıyorsun.
Kampa gelemezsen dahada pişman olursun diye düşünüyorum.

QUOTE=Yusuf Ziya;3110224]Hocam,
Çok şey kaçırıyorsun.
Kampa gelemezsen dahada pişman olursun diye düşünüyorum.[/QUOTE]

Yusuf abi Allahtan bişi olmazsa gelecem çok sıkıldım bu ev düzenleme işinden kamptan sonrada motorla şöle uzun bii yolculuğa gideyim diyorum kısmetse :queen:

Adana İl Temsilcisi
günaydın dostlar.ben kalktım,kahvemi içtim,siz hala yatıyormusunuz ?:cyclopsan

herkese günaydın
bora baskanım her zamanki gibi yine erkenci ve zinde gördüm sizi.
sizi her daim böyle görürüz insallah

Merhaba arkadaşlar,
Hayırlı işler,
Akşam yine bol katılımlı bir toplantı oldu.
Yeni iştirak eden arkadaşlara hoş geldiniz diyorum.

::alkiis::::alkiis::::alkiis::
günaydın hayırlı sabahlar.bol katılımlı,neşeli vede lezzetli bir çarşamba toplantısını daha geride bıraktık.allah birligimizi, dostlugumuzu ve neşemizi bozmasın.yeni gelen arkadaşlara,da hoş geldiniz.burak hocamada yeni motoru hayırlı olsun allah kaza bala göstermesin tekeri her daim düz bassın.:flower::flower:

Günaydın millet :rendeer:

Temmuzu devirdik ağustosa bakalım, ha gayret diyorum. Böyle böyle ömürden gidiyor....:pale:

Günaydın arkadaşlar... Dünkü toplantımız yine çok keyifliydi. Katılan herkese teşekkürler...
Burak hocam tekrar hayırlı olsun... darısı bana olsun :bounce:

Güzel bir toplantı ertesi günüsü herkese günaydınlar diyor, yeni katılım gösteren kardeşlerimize ise tekrardan hoş geldiniz diyoruz :)

Arkadaşlar karavanvari panelvan aracımla bayramda deniz kenarı kampı düşünüyorum böyle sakin aracı deniz kenarına çekebileceğim balık tutabileceğim denizi güzel biryer varmı tavsiye edeceğiniz ?

Arkadaşlar karavanvari panelvan aracımla bayramda deniz kenarı kampı düşünüyorum böyle sakin aracı deniz kenarına çekebileceğim balık tutabileceğim denizi güzel biryer varmı tavsiye edeceğiniz ?

öncelikle herkese merhaba,
arkadaşım sana tavsiye edebileceğim yer yumurtalık haylazlı köyü sarıgöl dediğimiz alan.
burada levrek ve çipura avı yapabilirsin.

Günaydın, Adana'nın demir atlı şövalyeleri,

hafta sonuna bir kala, işlerinizde kolaylıklar ve hayırlı Cumalar dilerim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar