Merhaba millet,
Cumanız mubarek olsun.
Mustafa hocam keyifli kamplar diliyorum.
Cumanız mubarek olsun.
Mustafa hocam keyifli kamplar diliyorum.
Herkese ışık şehri İstanbul'dan selamlar,
yarın çok fena yol yapasım var.......
herkese iyi günler dilerim...
Abilerim ablalarım aranızda MEHMET ÇULCU diye birisini tanıyan var mıdır. Telefonu var mıdır. Kendisi benim eski mükellefim olur da.
Ulaşamadım kendisine. Sitedeki bir gezi fotolarında kendisini ve eşi SEVİLAY ÇULCU'yu görmüştüm. Tanıyanlar olabileceğini düşündüm.
Yardımcı olan olursa çok sevinirim.
Bu pazarki antakya gezisini dörtgözle bekliyordum ama motosikletimi sattığım için malesef katılamayacağım. Artık gidenlerden güzel anılar ve fotograflar bekliyoruz.
Bu pazarki antakya gezisini dörtgözle bekliyordum ama motosikletimi sattığım için malesef katılamayacağım. Artık gidenlerden güzel anılar ve fotograflar bekliyoruz.
Yusuf abi ne oldu bende anlamadım valla. acele etmeden kafama ve fiziğime uygun bişeyler bakacağım.
muzaffer zaten ne olduysa ondan sonra oldu. Hayabusa dan sonra benim motosiklet bisiklet gibi geldi bir an önce bunu satıp hayabusa almalıyım dedim. Birinci kısmı hallettik sıra ikinci kısımda.:cat:
muzaffer zaten ne olduysa ondan sonra oldu. Hayabusa dan sonra benim motosiklet bisiklet gibi geldi bir an önce bunu satıp hayabusa almalıyım dedim. Birinci kısmı hallettik sıra ikinci kısımda.:cat:
Mutlaka biliyorsundur, NİNJA (Fazerr) muzaffer KAWASAKİ bayiliğini aldı, artık ilk satışını sana yapar. Sanada ZZR1400 ne yakışır be :cat: