[Adana - MT]

herkese iyi günler dilerim...
Abilerim ablalarım aranızda MEHMET ÇULCU diye birisini tanıyan var mıdır. Telefonu var mıdır. Kendisi benim eski mükellefim olur da.
Ulaşamadım kendisine. Sitedeki bir gezi fotolarında kendisini ve eşi SEVİLAY ÇULCU'yu görmüştüm. Tanıyanlar olabileceğini düşündüm.

Yardımcı olan olursa çok sevinirim.

herkese iyi günler dilerim...
Abilerim ablalarım aranızda MEHMET ÇULCU diye birisini tanıyan var mıdır. Telefonu var mıdır. Kendisi benim eski mükellefim olur da.
Ulaşamadım kendisine. Sitedeki bir gezi fotolarında kendisini ve eşi SEVİLAY ÇULCU'yu görmüştüm. Tanıyanlar olabileceğini düşündüm.

Yardımcı olan olursa çok sevinirim.

NİNJAA Muzaffer abine muracaat et

Bu pazarki antakya gezisini dörtgözle bekliyordum ama motosikletimi sattığım için malesef katılamayacağım. Artık gidenlerden güzel anılar ve fotograflar bekliyoruz.

Yusuf abi ne oldu bende anlamadım valla. acele etmeden kafama ve fiziğime uygun bişeyler bakacağım.

muzaffer zaten ne olduysa ondan sonra oldu. Hayabusa dan sonra benim motosiklet bisiklet gibi geldi bir an önce bunu satıp hayabusa almalıyım dedim. Birinci kısmı hallettik sıra ikinci kısımda.:cat:

muzaffer zaten ne olduysa ondan sonra oldu. Hayabusa dan sonra benim motosiklet bisiklet gibi geldi bir an önce bunu satıp hayabusa almalıyım dedim. Birinci kısmı hallettik sıra ikinci kısımda.:cat:

kardeşim ikinci kısmını ne düşünüyon bütün gurubun arkasında dag gibi adana motor muzaffer kardeşim var.evelallah.

Mutlaka biliyorsundur, NİNJA (Fazerr) muzaffer KAWASAKİ bayiliğini aldı, artık ilk satışını sana yapar. Sanada ZZR1400 ne yakışır be :cat:

HATAY GEZİSİ katılımcıları.gelmek isteyenler lütfen isimlerini buraya yazsınlar.
1-ben ve eşim,
2-koluman muzaffer ve eşi,
3-gürsel ve eşi,
4-gürselin kardeşi mehmet,eşi ve çocukları (araç ile),
5-yusuf ziya ve eşi,
6-gökmen ve eşi,
7-fatih abi,belki eşi ve kızı(araç ile)
8-oğuz,
9-vfr murat,
10-beter emre ve arkadaşı,
11-recep albay,belki eşi,
12-mesut,