[Adana - MT]

herkese iyi akşamlar bu akşam ki toplantıya katılamadım çünkü mersinden yeni geldim :salut: haftaya inşallah. bu arada fatih abi profil resmin daha güzel olmuş tvs yerine fazer ı koyunca :cat:

sagolasın kardeşim.dün işlerimden dolayı siteye giremedim. herkese hayırlı cumalar.kazasız belasız günler.

Anlaşılan Adana grubu kendını motorcu mısafır geliyoruz dedik bır tane cevap yazan olmadı ne motorcu dostluğuymuş be tebrik ederim

Adana İl Temsilcisi
Günaydın Adana grubu bu sene yapacağım güneydoğu Anadolu bölgesi be Doğu Anadolu turuna istanbuldan 27 Nisan'da çıkıyorum bır terslik olmazsa 27 aksamı Adana'da konaklayacağım duyurulur

Anlaşılan Adana grubu kendını motorcu mısafır geliyoruz dedik bır tane cevap yazan olmadı ne motorcu dostluğuymuş be tebrik ederim
öncelikle merhaba.güney'in misafirperverliği herkes tarafından bilinir.ama motorcu da motorcuya öyle hemen sitem etmez.gelecekseniz bekleriz,konaklamanız konusunda yardımcı oluruz,hesaplı oteller mevcut.daha önceden de diğer şehirlerden gelen motorcu dostlarımız bu otelden ve dostluğumuzdan memnun kaldılar.ancak o günlerde sizinle ilgilenme konusunda birşey diyemeyeceğim,malum işler güçler.gelmeden önce haberleşirsek ben yerinizi ayarlarım.benim cep:537/249 94 49 şimdiden iyi yolculuklar.

İlginize teşekkürederim Adana ya ulaştığımda arayacağım bır terslik çıkmazsa aksam 20.00 gibi Adana'da olurum daha geç olursazaten rahatsız etmem sağolun

Adana İl Temsilcisi
rahatsızlık değil,yola çıktığınızda ararsanız yerinizi ayırtırım.

muzaffer hayırlı olsun allah kaza bela vermesin. bulunduğum bilgisayardan linkleri açamıyorum 1 fotografı copy past yapabilirmisin sayfaya

Adana İl Temsilcisi
hayırlı olsun muzaffer.bizde açamıyoruz.yanlış linkleri atmışsın.

Hayırlı olsun birader,
Yakışır yeğenime,
Allah kaza bela vermesin.
Markası ne, kaç cc anlamadım ama güzel duruyor.

---------- Post added at 15:47 ---------- Previous post was at 15:27 ----------

Birader,
Ben fotoları görüyorum. Bunların gözü bozuk, ondan göremiyorlar.

Teşekkür ederim :rendeer: Allah isteyipte alamayanlarada versin.

Markası RKS 200cc, aslı varsa suzuki motoru var üzerinde formda okuduğum kadarıyla fazla sıkıntısı yok henüz 3300 km de 6 aylık motor.

RKSIMG_0569.jpg

RKSIMG_0572.jpg

http://i726.photobucket.com/albums/ww262/muzaffer1968/karma/RKSIMG_0573.jpg[IMG]

[IMG]http://i726.photobucket.com/albums/ww262/muzaffer1968/karma/RKSIMG_0571.jpg[IMG]

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar