Merhaba arkadaşlar,
Cumanız mubarek olsun.
Cumanız mubarek olsun.
Günaydın herkese, Adana'dan iki gün uzaklaştım , hava ne hale gelmiş.![]()
herkese iyi akşamlar bu akşam ki toplantıya katılamadım çünkü mersinden yeni geldim :salut: haftaya inşallah. bu arada fatih abi profil resmin daha güzel olmuş tvs yerine fazer ı koyunca :cat:
Günaydın Adana grubu bu sene yapacağım güneydoğu Anadolu bölgesi be Doğu Anadolu turuna istanbuldan 27 Nisan'da çıkıyorum bır terslik olmazsa 27 aksamı Adana'da konaklayacağım duyurulur
öncelikle merhaba.güney'in misafirperverliği herkes tarafından bilinir.ama motorcu da motorcuya öyle hemen sitem etmez.gelecekseniz bekleriz,konaklamanız konusunda yardımcı oluruz,hesaplı oteller mevcut.daha önceden de diğer şehirlerden gelen motorcu dostlarımız bu otelden ve dostluğumuzdan memnun kaldılar.ancak o günlerde sizinle ilgilenme konusunda birşey diyemeyeceğim,malum işler güçler.gelmeden önce haberleşirsek ben yerinizi ayarlarım.benim cep:537/249 94 49 şimdiden iyi yolculuklar.Anlaşılan Adana grubu kendını motorcu mısafır geliyoruz dedik bır tane cevap yazan olmadı ne motorcu dostluğuymuş be tebrik ederim
]Birader,
Ben fotoları görüyorum. Bunların gözü bozuk, ondan göremiyorlar.