[Adana - MT]

Arkadaşlar,
Mükerrer yazmışım pardon.

---------- Post added at 11:05 ---------- Previous post was at 10:50 ----------

Günaydın herkese,
3 günde, toplam 2.250 km. yol, 7 şehir, 12 görüşme ve araya sıkıştırılmış 3+9 FC planlarından sonra nihayet Adana'dayım.

TROE ve gogotrider'dan da ses çıkmadı,
ben bir iki saate kadar yola vururum kendimi,

Hoşgeldin,
Kısmetse haftayada ben bir bölgeyi dolaşıp gelirim.
Anlıyacağın bölge boş kalmayacak.:mrgreen:

tuc

Herkese merhabalar.Yarın üniversite sınavım var (YGS) hepinizden başarılarım için dualarınızı bekliyorum.(Not:Çalışanlar için demeyin çünkü ben çalışmadımda :) ) Bora başkanım kızınada başarılar diliyorum herşey gönlündeki gibi olsun.
Saygılarımla görüşmek üzere :)

Oguz ve Gokmen size katilmak isterdim ama daha once planlanmis islerim var bugun. :(

Albay'ım neler kaçırdın neler,

Hoşgeldin,
Kısmetse haftayada ben bir bölgeyi dolaşıp gelirim.
Anlıyacağın bölge boş kalmayacak.:mrgreen:

abi bölge de asayiş berkemal, bayrak sende...

Bencede boş bırakmayın, aksi taktirde birileri doldurur :wiinkk:

kinaye var sanki,

bugün yaptığımız müthiş gezi ile ilgili paylaşım yapacağım da şuan mobilim,

İyi akşamlar,

Yarın sınava girecek arkadaşlara başarılar::biggrinn

Bugün Oğuz (takendy) arkadaş ile yaptığımız Çatalan-Kırıklı-Bekirli-Eğlence-Aladağ gezimiz havanın,muhabbetin,yolların ve manzaranın bir arada olduğu harika bir rotaydı.Yolların tümü düzeltilmiş,asfaltlanmış.Beklediğimden iyiydi:thumleft:Dönüşümüz İmamoğlu üzerinden oldu...Kendimizi yola-virajlara vermekten çok fazla fotoğraf çekme şansımız olmadı:wiinkk: Umarım uygun bir zamanda hep beraber gidip Aladağda mangal-sucuk yaparız... :cat:

İyi akşamlar herkese...:rendeer:
Şimdi geldim Niğde den. Normalde motosikletle gidecektim dün son anda karar değiştirdim arabayla gittim geldim. Neyse ki araba ile gitmişim, yol ve Niğde genelde yağışlı çok soğuk daha da beteri bol rüzgarlı pardon fırtınalıydı. ::sas::::ranntign::sas::::ranntign
gogotherider ve takendy gezinizin zevkli geçmesine çok sevindim.::biggrinn Çok isterdim gelmeyi sağlık olsun sonraki gezilere hep beraber sağlıkla inşallah...::gazla::::gazla::::gazla::::gazla::::gazla::

Adana İl Temsilcisi
:flower:AMPUL gibi bir güne günaydın dostlarım.umarım haftaya da hava aynen böyle güzel olur.bugün sınava girecek tüm türkiye'deki,geleceğimiz,umutlarımız gençlerimize BAŞARILAR DİLİYORUM.::biggrinn evet beyler sınav süresince LÜTFEN SESSİZLİK.::shhh::
oğuz ve gökmenin,cumartesi gezisinin güzel geçtiğine sevindim.o yolun düzeldiğini duymuştum.inşallah birgün hep beraber de o rotaya gideriz.fotoları bekliyoruz oğuz.

Herkese günaydın,iyi pazarlar olsun.:cherry:
Bora abi Buse yeğenime ve sınava girecek tüm öğrenci arkadaşlara sınavlarıında başarılar diliyorum.İnşallah en iyisini yaparlar.:thumleft:

gözbebegimiz yavrularımız en iyisini yaparlar inşallah allah emeklerini boşa çıkarmasın.hayırlı pazarlar.

:thumleft:herkim olursan ol gel inan bu topluluk senide sever:rendeer::rendeer:

tuc

Sınavı atlattık.Gelecek hafta gezisi için başkonuş öneriyorum ben, fikirlere açığım çok uzun mesafe olmazsa katılabilirim :)

Adana İl Temsilcisi
günaydın,iyi haftalar dostlar.
taha,biliyorsun,geçen hafta hep DANYAL'ın yeri konuşuldu,yazıldı ve çizildi.arkadaşların bir kısmı orayı görmemiş.bu hafta herkes orayı istiyor.program yapıldı.ALLAH'tan bir mani olmazsa DANYAL'ın yerindeyiz.

pırıl pırıl bir güne günaydın adana mt,nin nezih insanları hayırlı işler kazasız belasız günler hepinize.

:thumleft:herkim olursan ol gel inan bu topluluk senide sever.:rendeer::rendeer:

Güzel bir günde Günaydın millet :rendeer:

Herkeslere hayırlı haftalar hayırli işler diliyorum :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar