[Adana - MT]

Adana İl Temsilcisi
yok canım o kadar da değil,eski kurttur benim arkadaşım.:cat:

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:53 ----------

BİLGİLENDİRME
Silifke-Karaman karayolunun 27.kilometresinde;İç Anadolu Bölgesini, Akdeniz Bölgesinden ayıran Toros dağlarının tepesinden Göksu nehrini görebileceğiniz en güzel noktalardan birinde kurulmuş “Danyal Ateşin Yeri”. Danyal ismi ilk duyduğunuzda size yabancı kökenli bir vatandaşımız tarafından kurulan bir yer izlenimi verebilir fakat mekân Hz.Danyal camisinin hemen yanı başında kurulmuş olduğu için bu adı almış.
Adresi : Silifke Konya Karayolu 27.Km Ortaören köyü Silifke / İÇEL MERSİN
Telefonu : 0.324.735 33 07
http://danyalatesinyeri.com/iletisim.php

ek bilgi:burada,çay bardakla değil,demlikle gelir,bilginize.
oJCyY.jpg
BkjTL.jpg
gLbGI.jpg
l9ZO.jpg
4gV27.jpg
LOX8I.jpg
uE0Xs.jpg
5VBGm.jpg

tuc

Bora abinin gelecek hafta pazar nereye gezi yapmak istediğini öğrendik :)

Herkese selamlar,

Adıyaman'dan çıktım yola, geliyorum Adana'ya,
var mı niyeti olan yarın dolaşmaya,

sayın adana mt ailesi, ne yalan söyleyim fazer Muzaffer abi geldiği toplantıyı şenlendiriyor, yazdığı forumu coşturuyor... ne hikmettir anlamdım arkadaş...
yalnız Bora başkanım, bence bu aralar Muzaffer abime çok yükleniyorsunuz gibi geliyor. benim tanıdığım fazer bunun acısını çıkartır... aman dikkat el Başkanım. zaman kötü kolla kendini... :queen:

Başkanım.Eğer haftaya ise gezi düşünceniz mersinden katılmak mümkündür?Eğer düşünceniz Ortaören ise.
Motosikletim Cbf 150.
Saygılar.

günaydınlar... güneşli güzel bir gün olmasını dilerim... bugün gezi yapacak arkadaşlar vardı yanlış hatırlamıyorsam... hava engel olmaz umarım...
iyi hafta sonları herkese...

gunaydın arkadaslar
hafda sonu nöbetci oldugumiçin sirketdeyim
geziye gidecek arkadaslara iyi eglenceler.

Günaydın herkese,
3 günde, toplam 2.250 km. yol, 7 şehir, 12 görüşme ve araya sıkıştırılmış 3+9 FC planlarından sonra nihayet Adana'dayım.

TROE ve gogotrider'dan da ses çıkmadı,
ben bir iki saate kadar yola vururum kendimi,

Günaydın Dostlarım :rendeer:

gunaydın arkadaslar
hafda sonu nöbetci oldugumiçin sirketdeyim
geziye gidecek arkadaslara iyi eglenceler.

Fuatcığım, ye eğitim ya nöbet :cyclopsan nedir senin çilen, keşke mercedesin motosikleti olsaydı seni bizim ekibe transfer ederdik rahat ederdin :mrgreen:

Günaydın herkese,
3 günde, toplam 2.250 km. yol, 7 şehir, 12 görüşme ve araya sıkıştırılmış 3+9 FC planlarından sonra nihayet Adana'dayım.

TROE ve gogotrider'dan da ses çıkmadı,
ben bir iki saate kadar yola vururum kendimi,

Herkese günaydınlar...

Takendy bugun cıkabiliriz istersen..TROE memlekete gidiyormuş...

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:07 ----------

11:00 veya 11:30 gibi Kurttepe Ruh Sağlığının oradaki Shell istasyonunda olurum...

Umarım Adana'da bir tane ruh sinir hast. vardır. Fuar alanına giderken sağdaki hastaneyi biliyorum, orası Kurttepe ise, 11:00-11:30 arası oradaki shelldeyim.

Merhaba dostlar,
İyi hafta sonları diliyorum.
Yağmur var diye yaylayada gitmadim.
Ama hava mis, boşuna çakıldık burda. Neyse Herşeyde bir hayır vardır.

Ayrıca Serhat abimizin Adana' da misafir olarak bulunması vesilesi ile alel acele bir organizasyonla akşam bir araya gelmeye çalıştık.
İletşim sağlıyabilipte uygun olan arkadaşlarımızla bir araya gelip güzel bir akşam geçirdik. Bizlere yakışır bol kahkaha, bol muhabbet,
bol lokmalı bir gece oldu. Katılabilen, katılmak isteyipte manisi olan, katılmasını arzu etmemize rağmen iletişim eksikliği nedeni ile katılamayan
tüm Adana Mt camiasına teşekkür ediyorum. Bir kaç fotoğraf çektim ama makina evde kaldı. İnşallah akşam becerebilirsem yüklerim.
Ama başka fotoğraf çeken arkadaşım varsa buradan paylaşırsa sevinirim.
Hepinize iyi hafta sonları diliyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar