[Adana - MT]

[/COLOR]

Mesut,
Talip olduğun görev zor bir iş ona göre.
Adana' dan gitmeden önce oğlum yürütüyordu bu görevi, iyi bilirim.:bounce:

o zaman tam görev tanımı nedir katıldığım tüm toplantı ve gezilerde en güzel kareleri yakalayıp en kısa zamanda [Adana - MT] ye atmayı taahüt ederim. ama daha fazlası varsa biri anlatsın.:sunny:

[/COLOR]

Mesut,
Talip olduğun görev zor bir iş ona göre.
Adana' dan gitmeden önce oğlum yürütüyordu bu görevi, iyi bilirim.:bounce:

o zaman tam görev tanımı nedir katıldığım tüm toplantı ve gezilerde en güzel kareleri yakalayıp en kısa zamanda [Adana - MT] ye atmayı taahüt ederim. ama daha fazlası varsa biri anlatsın.:sunny:

Hepsi o zaten başka bir de gezi raporu yazman gerekiyor.
eski gezi linklerini incelersen zaten anların.:cat:

Merhaba dostlar,
Adana Mt'yi ilk defa bu kadar kalabalik gordum, Allah nazardan saklasin ve daim etsin ins.
Muhabbet cok guzeldi, ayrica fotolar icinde Mesut kardesimin eline saglik. Bence yeni foto editorumuzu bulduk. Bir an once haftaya pazar gelsin diye bekliyorum...

Merhaba dostlar,
Adana Mt'yi ilk defa bu kadar kalabalik gordum, Allah nazardan saklasin ve daim etsin ins.
Muhabbet cok guzeldi, ayrica fotolar icinde Mesut kardesimin eline saglik. Bence yeni foto editorumuzu bulduk. Bir an once haftaya pazar gelsin diye bekliyorum...

bahadır kardeş sen kalabalık görmemişsin, eskiden çarşamba toplantılarımızda iğne atsan yere düşmezdi. herkez eşiyle çocuğuyla katılırdı gırgır şamata dolu bol kahkahalı toplantılarımız olurdu. :)

bahadır kardeş sen kalabalık görmemişsin, eskiden çarşamba toplantılarımızda iğne atsan yere düşmezdi. herkez eşiyle çocuğuyla katılırdı gırgır şamata dolu bol kahkahalı toplantılarımız olurdu. :)

Ulen Gürsel Kocadın artık gözünde görmüyor.
Yada gözün Bahadır' dan başkasını görmüyor.
Recep' i de bahadır diye görüyorsun ya pes sana:pr:

---------- Post added at 17:34 ---------- Previous post was at 17:32 ----------

Yahu ne yoğun bir gündü be,
yerimden kalkamadım bu gün.
Yemek yemeye fırsat olmadı.
Ama şükür işlerde bitti.
Şükür akşam oldu.
Ben şalteri bu günlük indiriyorum.
Yarına görüşmek dileği ile.:king:

Ama şükür işlerde bitti.
Şükür akşam oldu.

Şu şalteri birde ben indirebilsem :pr:

Aksamki toplantida sizleri tanimaktan son derece memnun kaldim kalici ve katilimci olmam dilegiyle. Hepinize sevgilerimi sunuyorum bugun bir bos vaktimde Fazer Muzaffer abime lastik almak icin ugradim neyse lastik siparisi verdim ama lastik siparisi verirken konusmalarindan ve bakislarindan kendimi ali koyamadim suan evde olmama ragmen nasil olduda ihtiyacim olmayan kask mont eldiven aldigima bi turlu inanamiyorum nedenini soracak olur isejiz ihtiyacim olmadan bu malzememleri nasil ve neden aldigimi halen anlamis degilim odemesinide yapmama ragmen bunu iade edip etmemekte karar vermis degilim lutfen abilerimden amcalarimdan kardeslerimden degerli fikirlerijizi verererk ben yonlendiek ici degerli yorunlarinizi bekliyorum. Bide degerli Adana MT nasil bir goz temasi var bu abimde eve gelmeme ragmen cozemedim bundan sonra Fazer Muzaffer abimde nelere dikkat etmem konusunda bana yardim edermisiniz.

Arkadaşım,
Sen bir kere aşıyı almışsın.
Bundan sonra seni anca altın vuruş kurtarır.:cherry:

Ama şükür işlerde bitti.
Şükür akşam oldu.

vallahi doğru söylüyorsun yusuf abi, baltayı taşa vurmuşuz. recep albayımı bahadır sanmışım işte şimdi buna gülünür.:queen:

Aksamki toplantida sizleri tanimaktan son derece memnun kaldim kalici ve katilimci olmam dilegiyle. Hepinize sevgilerimi sunuyorum bugun bir bos vaktimde Fazer Muzaffer abime lastik almak icin ugradim neyse lastik siparisi verdim ama lastik siparisi verirken konusmalarindan ve bakislarindan kendimi ali koyamadim suan evde olmama ragmen nasil olduda ihtiyacim olmayan kask mont eldiven aldigima bi turlu inanamiyorum nedenini soracak olur isejiz ihtiyacim olmadan bu malzememleri nasil ve neden aldigimi halen anlamis degilim odemesinide yapmama ragmen bunu iade edip etmemekte karar vermis degilim lutfen abilerimden amcalarimdan kardeslerimden degerli fikirlerijizi verererk ben yonlendiek ici degerli yorunlarinizi bekliyorum. Bide degerli Adana MT nasil bir goz temasi var bu abimde eve gelmeme ragmen cozemedim bundan sonra Fazer Muzaffer abimde nelere dikkat etmem konusunda bana yardim edermisiniz.

Herkese hayırlı cumalar hayırlı günler

@Muzaffer abi beklediğin kadar yorum gelmedi bence altına imza atsaydın :thumright

Herkeşlere günaydın Hayırlı Cumalar :rendeer:

Herkese hayırlı cumalar hayırlı günler

@Muzaffer abi beklediğin kadar yorum gelmedi bence altına imza atsaydın :thumright

Mesut, sen ilk değilsin adaşım bunu hep yapıyor o nedenle artık yorum yazmaktan yorulduk, ama sen yinede göz temasına dikkat et :mrgreen: Kask ve eldivenle kurtulduysan dua et :p

Merhaba millet,
Cumanız mubarek olsun.

Sitenin hava tahmincileri Hani bu gün yağmur vardı.:silent:

Adana İl Temsilcisi
eveeet geldi.ne bilelim meteorolojinin yalancısıyız.
BLnax.png

herkese günaydınlar... hayırlı cumalar...
Toplantı çok keyifliydi ve çok kalabalıktı... katılan herkese teşekkürler...
Mesut arkadaşım, Muzaffer abi ile göz temasına girip aksesuarla kurtulduğun için sevinmelisin. yoksa sana her an bi hayabusa satabilirdi... ucuz atlatmışsın...
Muzaffer abinin gözlerine mümkün olduğu kadar bakmamaya çalışacaksın... hem bak bununla ilgili çok güzel bir atasözü var... Pantolonu gösteren ütüdür, Muzaffer abiyi gösteren gözüdür... :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar