[Adana - MT]

Alahalaaaaaahhhh..… ışığı gören gelmiş yaaa….:mrgreen: yaani varya muzaffer abininde sesi çıkmıyo ya; ..artık yaani zorrrrla gösterttittireceksiniz abimize ha :cherry: :p

aboooo ne demek istedi ki:cyclopsan:silent:
bak bora gene benim vites dişlilerimi bozma:bounce: hem niye kocunuyon senden daha yakışıklı ve daha gözelim diyemi hıııı:cat:bahadır bana övgüler yazmış için fesat sende başka şeye çekiyon fakat seni alaşağı yaptığımda ben biliyom sana yapacağımı bunu dot forgeting:flower:

Başkanım,
Bak kaşınıyorsun. Sonra Muzaffer benle uğraşma diyorsun.:bounce:
Ateşe benzin dökülür mü?:queen:
bakın bundan sonra borayı aynı mermi manyağı yapacağım bilirsinizki ben yaparsam tam yaparım yazılarımı ve yorumlarımla,resimlerle göstereceğim.bennnn sadetti fazerr:queen:

Ne dediki şimdi :silent: :p
sende yanar döner gibi davranma adaşım atın ölümü arpadan olsun.borayı bitireceğim onu kısa donla aynı nasrettin hoca gibi demir atına ters,düz bindirecem ulennnnnn heytttttt ulen heytttttttttttt:flower:

anlayan anladı ne demek istediğini.:queen:
ulen sen anlasan neolur anlamasan ne olurrrrrr sende bende çekeceğin var oköyde topladığın KILLARI sana peruk yaptırıp gezdirecem ulen heytttttt:queen:

Alahalaaaaaahhhh..… ışığı gören gelmiş yaaa….:mrgreen: yaani varya muzaffer abininde sesi çıkmıyo ya; ..artık yaani zorrrrla gösterttittireceksiniz abimize ha :cherry: :p
beter böceğim sen hiç meraklanma bunların yaptığın sözler kavgada biliem söylenmez intikamım atın intikamı gibi olacak bundan sonra savaş bantımı kuyruğuma takıp mastikamı oynayıp zillerimi elime takacağım okadarrrrrrrrrrr devamı gelecek ve allahın gzzbından önce benim gazabımla sil aşagı edeceğımmmmmmm heytttttt ulen heyttttttt:flower:

Karışmayın muzaffer abime bendende heyt...:) siz yalnız mı sandınız fazer abimi hi fazer abi be karpuz vadeli hayabusa yı ne sayarsın canım abim benim:):):)

Karışmayın muzaffer abime bendende heyt...:) siz yalnız mı sandınız fazer abimi hi fazer abi be karpuz vadeli hayabusa yı ne sayarsın canım abim benim:):):)

Hı şimdi yandın işte, görürsün şimdi neler olacağını... muzaffer abinin marifetleri saymayla bitmez, tarlayı versen kurtulamazsın :pr:

Muttalip,
Sen yeterki ilk hamleyi yap, karpuz olmazsa kavun olur, kavun olmazsa buğday, buğday olmazsa mısır, mısır olmazsa pamuk vadeli yine olur.
Sen sıkma canını. Ver elini, yum gözünü, kendini serbest ve gevşek bırak yeter.:queen:

Adana İl Temsilcisi
Muttalip,
Sen yeterki ilk hamleyi yap, karpuz olmazsa kavun olur, kavun olmazsa buğday, buğday olmazsa mısır, mısır olmazsa pamuk vadeli yine olur.
Sen sıkma canını. Ver elini, yum gözünü, kendini serbest ve gevşek bırak yeter.:queen:

yum gözünü, kendini serbest ve gevşek bırak yeter.derken???:silent:

Bak başkanım,
Yine benim masumane ifadelerimi farklı anlamlara taşımaya çalışıyorsun.
Zorla Muzaffer' in şimşeklerini üzerine çekecekeceksin.

yusufumun dediğine katılıyor seni dört gözümle tükanıma bekliyorum bu arada herhangi bir tarla (ekilebilir olması şarttt) tapu getirmeyi unutma canimmm:flower:

yum gözünü, kendini serbest ve gevşek bırak yeter.derken???:silent:
ulen artık yeter haaaaaaa sabrımı zorlayıp beni taciz etme lennnnnn:queen:şindi yusufumun dediği gibi cami duvarına işedin imamın(sevgili kollarıma)kucağına koşuyorsunnnnnn(ebene haber verrrrrr:flower:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar