iyi haftasonları, arkadaşlar bu pazar gezisinin güzerhagı tam olarak neresidir? kaç kmdir?
Len gart horoz senin sucuksa bi işe yaramaz zaten mumbar olmuştur o.:flower::flower:
---------- Post added at 17:42 ---------- Previous post was at 17:36 ----------
Muzaffer abi ben baktım pazar yağış göstermiyor ama inşallah öyle de olur.:cat:
günaydın dostlar,havaya bakın.:cyclopsanale:
Günaydın dostlar! geçen hafta Ankara'daydım bu sabah geldim, toplantıya da katılamadım, gündemi de kaçırdım, Bakıyorum da güzel bir gezi programı yapılmış, umarım gelebilirim,
Bu arada Adana'nın kıymetini bir kez daha anladım Ankara'nın havasını görünce, memleketin kıymetini bilin12 ay 52 hafta motora biniyoruz, Ankarada dondum ...
http://www.accuweather.com
En güvenilir sitelerden biri... Yarın açık olacak diyor.
Mart karı yağmaz inşallah Gürsel ...![]()
canm kardeşim sen sucukları getir ben senin motorunun arkasına binim hem viraj yaparız hemde sucuk yeriz ekonomik boyutu zevkin zevkinde gezimizi yapar evimize döneriz canimmmm:queen:ARKADAŞLAR:
az önce kadirliden ahmet abiyle görüştüm.andırın yaylalık yer olduğu için kışın sakin bir yer olduğunu,görülecek çok bir yeri olmadığını ama başkonuş tarafının milli park olduğu,çok güzel virajlı ve temiz asfaltlı,doğa harikası bir yer olduğunu dolayısı ile eğer istersek başkonuş tarafını önerdi.andırın yol ayrımında,çok temiz,hesaplı bir alabalık restoranı olduğunu istersek orayı arayıp bilgilendireceğini söyledi.eğer müsait olurlarsa kadirliden de arkadaşların bize katılacağını,rehberlik yapabileceklerini söyledi.şimdi önerileri bekliyorum:
-rota andırın mı/başkonuş virajları mı olsun?
-buradan sucuk mu ayarlayıp gitsek/orada alabalık mı?
cevaplar bekleniyor.
benim fikrim:viraj ve sucuk.