[Adana - MT]

tamam tamam... hadi iyisiniz, bıçak işi Murat abi'den, ateş yakmak için çakmak da Bora başkanımdan...
başka bir sorununuz varsa hemen çözmeye hazırım.. :queen:

Merhaba arkadaşlar,
Çok şükür döndüm evdeyim. Ama yarın öğleden sonra yayalaya gideceğim ağaçların budanması lazım.
Pazar günü öğle sonuda İstanbul' dan misafirim. Velhasıl gitti bizim hafta sonu. Kısmet birdaha sefere katılırım sizlere.
Pazartesi görüşmek üzere.:king:

---------- Post added at 21:14 ---------- Previous post was at 21:11 ----------

Kara Murat:mrgreen:
O da kim dersen Fatih' in fedaisi.:thumleft:

Günaydın arkadaşlar,herkese hayırlı işler,Cumanız mübarek olsun inşallah.:king:
Eğer sucuk işini Gürsel kardeşim halledecekse benim ne yicemi de halletsin.:flower::flower: Artık yaşlandım benimki yumuşak olsun:queen::queen:

Adana İl Temsilcisi
ARKADAŞLAR
şimdi gürsel yanımdaydı.sucuk işini organize ettik.3 kişiye 1 kilo hesabıyla sucuk alınacak.daha önce de yapıldığı gibi,ortadan 2 ye bölünüp streçlenecek,pişmeye hazır hale gelecek.kadirliden ahmet abiyle de tekrar görüştüm,orada göl kenarı piknik yapılacak çok yer olduğunu söyledi.sanırım oradan da katılım olacak.burdan sadece sucuğumuzu alıp gideceğiz,kadirliden,ekmek,domates,kömür gibi malz.leri alırız.bildiğiniz gibi daha önce karataş gezisinde bir lokantaya sucukları pişirtmek üzere oturmuştuk,sucuklar indra gandi olduğu gibi bide çok fazla hesap ödemiştik.bunun olmaması için piknik en hesaplısı olacak.

Adana İl Temsilcisi
onu kadirli ekibiyle isrişare ederiz.muhakkak vardır.yalnız seninkilerden başka da IZGARA alınması lazım,o kadar insanın beklememesi için.

İyi günler herkese... Hayırlı Cumalar... :)

İki ızgara da ben getiriiim. Abilerim yeter mi?

Günaydın arkadaşlar,herkese hayırlı işler,Cumanız mübarek olsun inşallah.:king:
Eğer sucuk işini Gürsel kardeşim halledecekse benim ne yicemi de halletsin.:flower::flower: Artık yaşlandım benimki yumuşak olsun:queen::queen:

sen merak etme, mustafam her yaşa göre sucuk mevcuttur, sana iyi bir sucuk yedirrim rahatlarsın.:flower:

bahadır kardeş, sen önce bir geziye gel sanada harika bir sucuk yediririz.:queen:

adanalı tüm 2 teker sevdalılarına selam olsun herkese iyi hafta sonları dilerim.

sen merak etme, mustafam her yaşa göre sucuk mevcuttur, sana iyi bir sucuk yedirrim rahatlarsın.:flower:

bahadır kardeş, sen önce bir geziye gel sanada harika bir sucuk yediririz.:queen:
Len gart horoz senin sucuksa bi işe yaramaz zaten mumbar olmuştur o.:flower::flower:

---------- Post added at 17:42 ---------- Previous post was at 17:36 ----------

İnşallah pazar günü hava güzel olur :silent:
Muzaffer abi ben baktım pazar yağış göstermiyor ama inşallah öyle de olur.:cat:

Adana İl Temsilcisi
GÜNCELLEME

BULUŞMA YERİ:CEYHAN TARAFI MOLA TESİSLERİ
BULUŞMA SAATİ:9.00
HAREKET SAATİ:9.30
ROTA:MOLADAN,OTOBAN ÜZERİNDEN GİDİŞ,YILANKALE ÇIKIŞINDAN ÇIKILIP,CEYHAN/KADİRLİ kavşağından ceyhanlılarla buluşup devam etmek.hedef ANDIRIN.
1-ben,
2-muzaffer,
3-gökmen,
4-murat,
5-gürsel ve memet,
6-ceyhan mustafa,
7-ceyhan cellat murat,
8-ceyhan burak hoca,
9-taha,
10-belki ceyhan suat,
11-
12-