Adana İl Temsilcisi
1 den fazla ızgara mı getireceksin? çünkü en önemli eksik,ızgara ve bıçak.her ihtimale karşı,o zaman bir arkadaş daha ızgara alsın ki bekleme olmasın.Hadi yine iyisiniz ızgaralar benden...
1 den fazla ızgara mı getireceksin? çünkü en önemli eksik,ızgara ve bıçak.her ihtimale karşı,o zaman bir arkadaş daha ızgara alsın ki bekleme olmasın.Hadi yine iyisiniz ızgaralar benden...
1 den fazla ızgara mı getireceksin? çünkü en önemli eksik,ızgara ve bıçak.her ihtimale karşı,o zaman bir arkadaş daha ızgara alsın ki bekleme olmasın.ekmeği/domatesi oradan alırız.
tamam tamam... hadi iyisiniz, bıçak işi Murat abi'den, ateş yakmak için çakmak da Bora başkanımdan...
başka bir sorununuz varsa hemen çözmeye hazırım.. :queen:
Hangi Murat...?![]()
sen de olaydın iyidi.neyse bir dahakine.şimdi sana o virajları nasıl ballandırırız.Afiyetler olsun.Bende fotoğraflarla avunurum artıkr:
Günaydın arkadaşlar,herkese hayırlı işler,Cumanız mübarek olsun inşallah.:king:
Eğer sucuk işini Gürsel kardeşim halledecekse benim ne yicemi de halletsin.:flower::flower: Artık yaşlandım benimki yumuşak olsun:queen::queen:
Len gart horoz senin sucuksa bi işe yaramaz zaten mumbar olmuştur o.:flower::flower:sen merak etme, mustafam her yaşa göre sucuk mevcuttur, sana iyi bir sucuk yedirrim rahatlarsın.:flower:
bahadır kardeş, sen önce bir geziye gel sanada harika bir sucuk yediririz.:queen:
Muzaffer abi ben baktım pazar yağış göstermiyor ama inşallah öyle de olur.:cat:İnşallah pazar günü hava güzel olur :silent:
BULUŞMA YERİ:CEYHAN TARAFI MOLA TESİSLERİ
BULUŞMA SAATİ:9.00
HAREKET SAATİ:9.30
ROTA:MOLADAN,OTOBAN ÜZERİNDEN GİDİŞ,YILANKALE ÇIKIŞINDAN ÇIKILIP,CEYHAN/KADİRLİ kavşağından ceyhanlılarla buluşup devam etmek.hedef ANDIRIN.
1-ben,
2-muzaffer,
3-gökmen,
4-murat,
5-gürsel ve memet,
6-ceyhan mustafa,
7-ceyhan cellat murat,
8-ceyhan burak hoca,
9-taha,
10-belki ceyhan suat,
11-
12-