harun abimiz, çok geçmiş olsun,
allah hepimizi böyle insanlardan(!)insan dersek tabi(!) korusun..
bende şehir içi-dışında basit bi kask ve başka hiçbir koruma olmadan korka korka sürüyorum motorumu..
biz motorculara hakettiğimiz saygıyı göstermelerini bekliyoruz fakat daha bu saygıyı görmemize epey zaman var gibi.. adem abimizin serseri diye tabir ettiği duyarsız motorsikletçilerin yaptığı gereksiz sürüş (!)teknikleri (makaslar vs...) sayesinde tüm motorsikletlere karşı bi antipati oluşuyor kamuoyunda. biz motorsikletçiler azınlıkta olduğumuz içinde önceliği 4 tekerlilere verecekler ve herzaman 2. sınıf sürücü muamelesi göreceğiz.. buna bi dur demeli motosikletçi kardeşlerim ve büyüklerim...
tyler_durden' Alıntı:
abi geçmiş olsun ya dün de bana bir çarpıyordu. ya kırmızı ışık yandı durdum adam da arkadan deli gibi geliyor bana "niye birden duruyorsun" gibi abuk bir cümle kurdu hiç cevap vermedim. ya böyle bir adama ne cevap verilebilir ki? arkadaşlar adanada:
1-şahin marka araçlar
2-meydan dolmuşları
3-belediye otobüsleri
YASAKLANMALIIIIIIIIIIIIIIIIII
atatürk caddesini ve gazipaşayı bize kapatacaklarına onlara kapatsınlar
yollarda yaşadığımız tehlikeleri aramızda daha fazla konuşmayalım derim.. bu tartışmayı motosiklet.net'in dışına taşırmak şart! herkes ortaya kendi düşüncesini atsın ve bi etkinlik-miting karışımı bi gün düzenleyelim derim... motosikletlerimizin arkasına birer adet belediye, dolmuş, ticari taksi, şahin-jip sürücüsü alıp yaşadığımız tehlikeleri onlara da hissettirmeliyiz mesela... entellektüel abimizin yardımıyla bunu televizyona da aktarabilme şansımız olur diye düşünüyorum...
çocukluğumdan beri motorsiklet hayranıydım, bu yaşıma kadar kiralayarak, ödünç alarak motorsiklet açlığımı doyuruyordum (ailem istemiyor tehlikeli olduğundan, haklılarda) elime geçen 3-5 kuruş parayla ailemden habersiz olarak bi scooter aldım ama sürmeye korkar oldum...
hepimiz deneyimlerimiz & sabrımız sayesinde kendimizden eminiz , tek korkumuz dış etkenler...
bu dış etkenlere karşı organize bir şekilde hareket edip, adana ve tüm şehirlerimizi küçük bi italya'ya çevirmeliyiz...
herkesten yardım ve fikir desteği bekliyorum...