[Adana - MT]

kardeşlerim daha önce yazıları birtürlü okuyamadımmm:bounce:ne MALI ne DERVİŞİ ne ZEKRİ birtürlü anlıyamadım kim mal satıyor malın cinsi ne benim anlılamam zor eğer sebepleneceğim bişeyse bende şunun dadına bakim tazemi,bayatmı gençmi,muamaelesi nasıl acım,tatlım,ekşimi bunların DERVİŞLE bi ilişkisimi var yoksa pazarlamasını kim yapar ne eder seslimi sessizmi modları nedi nedir birileri şunlara bi açıklık getirsede bende algılasam:queen:

herkese iyi günler dilerim... :bounce:
öğleden sonra nişan yüzüğü almaya gidecez... anlayacağınız şemsiyeyi sokuyorum artık... ::stretche açılacağı günü bekleyecez. :c))
darısı bekarlara inşallaaaahhhh... ben yanıyorum onlar da yansın emi... ::evil::

Adana İl Temsilcisi
kardeşlerim daha önce yazıları birtürlü okuyamadımmm:bounce:ne MALI ne DERVİŞİ ne ZEKRİ birtürlü anlıyamadım kim mal satıyor malın cinsi ne benim anlılamam zor eğer sebepleneceğim bişeyse bende şunun dadına bakim tazemi,bayatmı gençmi,muamaelesi nasıl acım,tatlım,ekşimi bunların DERVİŞLE bi ilişkisimi var yoksa pazarlamasını kim yapar ne eder seslimi sessizmi modları nedi nedir birileri şunlara bi açıklık getirsede bende algılasam:queen:
haklısın anlamamakta,eğer ingilizce yazsaydık o zaman anlardın.:queen:

öğleden sonra nişan yüzüğü almaya gidecez... anlayacağınız şemsiyeyi sokuyorum artık... ::stretche açılacağı günü bekleyecez. :c)) ::evil::
sen daha çok beklersin.:flower:

Birader,
Ne sorduğunu anlamadım ki cevaplayayım.:pr:

---------- Post added at 13:05 ---------- Previous post was at 13:03 ----------

öğleden sonra nişan yüzüğü almaya gidecez... anlayacağınız şemsiyeyi sokuyorum artık... ::stretche açılacağı günü bekleyecez. :c))
darısı bekarlara inşallaaaahhhh... ben yanıyorum onlar da yansın emi... ::evil::

Bahadır,
Kardeşim,
Şemsiye açıldı bile haberin yok.:pr:
Sevinçten algılamakta güçlük çekiyorsun.:mrgreen:

Hayırlı olsun Bahadır kardeşim... :rendeer:
Şemsiye iyidir. Yanında taşıman lazım zaten bu havalardaaaa...:queen:

herkese selamlar...
Bende Yeni üye oldum.Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.Bu arada Bora Bey e selamlarlar beni hatırlayacak mı bilemiyorum ama ben onu görür görmez hatırladım.Zibart zamanında Doblo ma full film çekmiştiniz,Müzisyenlik yapıyordum hatırlarsanız,ayrıca da hastabede görevliyim.Dünya ne akdar küçük değil mi?Tekrar selamlar sayın abim...

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:26 ----------

Bu da resimleri;

Fatih kardeşim hoş geldin.
Motorunda güzelmiş Allah kaza bela göstermesin. Keyifli şürüşler.

Merhaba arkadaşlar,
Full PTT bir Pazar daha geçiriyoruz.
Sabah 4 saatlik nefis bir sauna seansı sonrası seyehat hazırlığı yapıyorum.
Bu hafta yokum Çarşamba günü size keyifli sohbetler. Kısmetse hafta sonu görüşürüz.

Adana İl Temsilcisi
hoş geldin Fatih kardeş.çok net olmamakla beraber hatırlar gibiyim.ancak görürsem tam tanırım.çarşamba akşamları saat 19,30-20,00 gibi beyazevler çamlık karşısı GREEN GARDEN da toplanırız.gelirsen eğer bekleriz.hem diğer arkadaşlarla da tanışmış olursun.arzu edersen gezilere de katılırsın.senin motoruna denk motorlar var.

Eyvallah sağolasın Yusuf ziya abim herkese kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim.

Eyvallah Bora abim sağolasın;
İnş görüşürüz slm lar tekrardan...

Günaydın miller herkeslere hayırlı haftalar dilerim :rendeer:

Fatih kardeş, aramıza hoşgeldin umarım kalıcı ve katılımcı olursun :cat: Motorun güzelmiş, ben bu motoru hatırlıyorum. Galiba yeni aldın. Allah kaza bela vermesin :rendeer:

fatihim aramıza hoş geldin:rendeer:öyle avanta olmaz buişler emeğimin karşılığı böyle olmazzzzz:bounce:kuyruk doğrultma işini bi hallet bakim tatlımı getir geriye kalanlarını arkadaşlara ikram et sebeplensinler..yalnız tatlı mümkünse seç baklavaları olsun:flower:yoksa benim gurupta 2.inci sınıf muamelesi görmeeeee:farao:kazasız sürüşler dilerim.fazerr.muzaffer

Teşkkürler sağolasın hoşbulduk.Herekse selam...
Motor u Burak' ın kuzeninden aldık zaten onlara da Muzaffer(Fazer) abi ve Burak bulmuş veya aracı olmuşlar herhalde yanılmıyorsam.Oldukça temiz,şuan 20200 de daha.Bende çok fazla binemiyorum Aldım alalı 80km yapmışım hava soguk romatizmam da olunca ,ancak yaza bakalım kısmet...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar