İyi akşamlar arkadaşlar,
Başkanım,
Dervişin fikri neyse zikride odur derler.r:
Bunların kalbi kötü.l:Hemen yanlış anlıyorlar.:jocolor::queen:
haklısın anlamamakta,eğer ingilizce yazsaydık o zaman anlardın.:queen:kardeşlerim daha önce yazıları birtürlü okuyamadımmm:bounce:ne MALI ne DERVİŞİ ne ZEKRİ birtürlü anlıyamadım kim mal satıyor malın cinsi ne benim anlılamam zor eğer sebepleneceğim bişeyse bende şunun dadına bakim tazemi,bayatmı gençmi,muamaelesi nasıl acım,tatlım,ekşimi bunların DERVİŞLE bi ilişkisimi var yoksa pazarlamasını kim yapar ne eder seslimi sessizmi modları nedi nedir birileri şunlara bi açıklık getirsede bende algılasam:queen:
sen daha çok beklersin.:flower:herkese iyi günler dilerim... :bounce:
öğleden sonra nişan yüzüğü almaya gidecez... anlayacağınız şemsiyeyi sokuyorum artık... ::stretche açılacağı günü bekleyecez. :c)) ::evil::
kardeşlerim daha önce yazıları birtürlü okuyamadımmm:bounce:ne MALI ne DERVİŞİ ne ZEKRİ birtürlü anlıyamadım kim mal satıyor malın cinsi ne benim anlılamam zor eğer sebepleneceğim bişeyse bende şunun dadına bakim tazemi,bayatmı gençmi,muamaelesi nasıl acım,tatlım,ekşimi bunların DERVİŞLE bi ilişkisimi var yoksa pazarlamasını kim yapar ne eder seslimi sessizmi modları nedi nedir birileri şunlara bi açıklık getirsede bende algılasam:queen:
herkese iyi günler dilerim... :bounce:
öğleden sonra nişan yüzüğü almaya gidecez... anlayacağınız şemsiyeyi sokuyorum artık... ::stretche açılacağı günü bekleyecez. :c))
darısı bekarlara inşallaaaahhhh... ben yanıyorum onlar da yansın emi... ::evil::
herkese iyi günler dilerim... :bounce:
öğleden sonra nişan yüzüğü almaya gidecez... anlayacağınız şemsiyeyi sokuyorum artık... ::stretche açılacağı günü bekleyecez. :c))
darısı bekarlara inşallaaaahhhh... ben yanıyorum onlar da yansın emi... ::evil::