[Adana - MT]

günaydınlar... ayak bileklerim sızlıyor... yaşlandım mı ne :c))
yok yok hamlamışım sadece... :queen:

Adana İl Temsilcisi
bir yerde okudum,paylaşmak istedim;
sırt cantasının fermuarlarını tepede birleştirmeyin aksi takdirde,rüzgar etkisi ile acılabiliyor.
bir başka bilgi:Fermuarlara kurşun kalem sürmek açılmasını engeller.

Adana İl Temsilcisi
evet,okuduğum yazıda pantolon fermuarı konuşuluyordu ama genel anlamda kurşun kalem işe yarıyormuş.

Az bir süre kalabildiğim için çok üzüldüğüm bir toplantıydı... Çok neşeli geçtiğine eminim... Katılan arkadaşlara teşekkür ederim.
Bu arada halısaha'ya gittim. Baktım elektrikler kesik. saat 21:10 idi "maç iptal" diyecekler diye bekledim. bir baktım arabaları sahanın sol tarafına çekip farları yaktılar..
ve o şekilde 1 saat top oynadık... çok farklı bir deneyimdi... şaka gibiydi.. :c))

Şakaydı zatiii...:queen::queen::queen:

mal-para değiş tokuşunu ne zaman yapıyoruz... ::shifty2: polise haber vermek yok... ::puro::
Albayımmm... selamlar... ::asker::

Adana İl Temsilcisi
evet yav,hep yusufun yüzünden;sen tut mal yaz,olacak şey mi? :cyclopsan arkadaşlar da yanlış anlıyorlar.:flower:

İyi akşamlar arkadaşlar,
Başkanım,
Dervişin fikri neyse zikride odur derler.:pr:
Bunların kalbi kötü. :pl:Hemen yanlış anlıyorlar.:jocolor::queen:

İyi akşamlar arkadaşlar,
Başkanım,
Dervişin fikri neyse zikride odur derler.:pr:
Bunların kalbi kötü. :pl:Hemen yanlış anlıyorlar.:jocolor::queen:

Napalım Yusuf abi... ??? Kaç gündür; özele mesaj attım, emanet yolda, mal geldi mi?, şişme mal gibi konuşmalar ister istemez alternatifi olmayan düşünceler zerkediyor beynimize... nese hayırlı olsun abi güle güle kullan Allah nefesine kuvvet versin...::148::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar