[Adana - MT]

Sayın abilerim... Değerli arkadaşlarım... Dardayım çok önemli bir konuda size danışmam icab etti...:queen:
Bugün bir çay içmek biraz laflamak maksadıyla Muzaffer Abimin (Fazerr) yanına uğradım... Yusuf abimin bahsettiği Karaisalı - Alman Köprüsü güzergahı programı ile ilgili bilgilendirme için konuşurken... Allah Allah bir izzet bir ikram... Muratcım falan... Tabiii ben şok.. Sonra çıkarttı ağzından baklayı. Pazar günü gezi için benim motoru istedi... Abi dedim tükkanda bu kadar makine varken neden benim motor? Tükkandaki motorlar satlık kilometre yapmasın, hem gezide kirleniyor dönünce temizlemesi zor oluyor, deposu dolu olsun benim için doldurması zor oluyor, OGS yi üstüne tak bendekine kredi yüklemesi zor oluyor. Dedi... Ben de şaşırdım, ne cevap vereceğimi şaşırdım. Kaçamak bir cevapla zaman kazandım. Yarın arayacağım dedim... Lütfen bana yardımcı olun değerli fikirlerinize ihtiyacım var Please... :sunny:

Birader,
Camiaya ilk giren her arkadaşın geçtiği tezgatan seninde geçmen gerekiyor.
En az hasarla atlatmak için kendini gevşek bırak olay kendiliğinden gelişir ve sonuçlanır sen kafanı yorma.:queen:
Şayet istediklerine evet demezsen alana kadar her türlü yolu dener. Ama hemen teslim olup her şeye evet dersen
bazı taleplerinden vazgeçebilir. :bounce:Buda senin performansına bağlı.
Ayrıca göz temasına girdiysen zaten Muzo kardeşim Kobra gibi kafayı dikmiştir.
Artık nerenden ne kadar sokar onun vicdanına.:mrgreen:

Umarım faydalı olmuşumdur.

Sayın abilerim... Değerli arkadaşlarım... Dardayım çok önemli bir konuda size danışmam icab etti...:queen:
Bugün bir çay içmek biraz laflamak maksadıyla Muzaffer Abimin (Fazerr) yanına uğradım... Yusuf abimin bahsettiği Karaisalı - Alman Köprüsü güzergahı programı ile ilgili bilgilendirme için konuşurken... Allah Allah bir izzet bir ikram... Muratcım falan... Tabiii ben şok.. Sonra çıkarttı ağzından baklayı. Pazar günü gezi için benim motoru istedi... Abi dedim tükkanda bu kadar makine varken neden benim motor? Tükkandaki motorlar satlık kilometre yapmasın, hem gezide kirleniyor dönünce temizlemesi zor oluyor, deposu dolu olsun benim için doldurması zor oluyor, OGS yi üstüne tak bendekine kredi yüklemesi zor oluyor. Dedi... Ben de şaşırdım, ne cevap vereceğimi şaşırdım. Kaçamak bir cevapla zaman kazandım. Yarın arayacağım dedim... Lütfen bana yardımcı olun değerli fikirlerinize ihtiyacım var Please... :sunny:

Bak sana söylemeye unuttuğu birşey var, cüzdanını düşürmüştür sen ona birde cep harçlığı verirsen iyi olur. Merak etme bir kere isteyecektir, sende verirsin olur biter :mrgreen:

arkadaşlar iyi akşamlar...
Bora başkanım aldık kızı tabiki... kaçar mııı... Allah izin verirse 19unda nişan var. tabiki nişan tatlısı da gelecek çarşamba toplantısına...
ammavelakin... ::150::
her şey sırayla... bazı abilerimiz ablalarımız kuyruk doğrultma olayını tamamlarsa ::pokey:: , nişan tatlısı da gelecektir arkasından elbet ::blusssh:
Onlar kendilerini biliyorrrrr.... ::sigara::

Murat abi, kumpasa düşmüşsün sen yaa... anahtarı bırak kaç... :c)))

Birader,
Camiaya ilk giren her arkadaşın geçtiği tezgatan seninde geçmen gerekiyor.
En az hasarla atlatmak için kendini gevşek bırak olay kendiliğinden gelişir ve sonuçlanır sen kafanı yorma.:queen:
Şayet istediklerine evet demezsen alana kadar her türlü yolu dener. Ama hemen teslim olup her şeye evet dersen
bazı taleplerinden vazgeçebilir. :bounce:Buda senin performansına bağlı.
Ayrıca göz temasına girdiysen zaten Muzo kardeşim Kobra gibi kafayı dikmiştir.
Artık nerenden ne kadar sokar onun vicdanına.:mrgreen:

Umarım faydalı olmuşumdur.
Anladım abi teşekkür ederim çok faydalı oldun... Yönetmenin odasından geçmeden ünlü olmak yok misali bu durum kaçınılmaz zevk almaya bak diyosun yani... ::153:: EYVALLAH...

Bak sana söylemeye unuttuğu birşey var, cüzdanını düşürmüştür sen ona birde cep harçlığı verirsen iyi olur. Merak etme bir kere isteyecektir, sende verirsin olur biter :mrgreen:
Tamam Muzaffer abi dediğin gibi yaptım diyelim... Bir kere olacağının garantisi var mı? Bi kereden bişi olmaz !!! Ya hoşuna giderse... Naparım ben...???::facepalm::

Ben bu yazıyı doğrudan muzaffer abinin yazdığını düşünüyorum. :pl:
Yok Hüseyinim... Ne bir eksik ne bir fazla aynen yazdığım gibi oldu...::belge::

Bora başkanım aldık kızı tabiki... kaçar mııı... Allah izin verirse 19unda nişan var. tabiki nişan tatlısı da gelecek çarşamba toplantısına...
her şey sırayla... bazı abilerimiz ablalarımız kuyruk doğrultma olayını tamamlarsa ::pokey:: , nişan tatlısı da gelecektir arkasından elbet ::blusssh:

Bahadır kardeş tekrar hayırlı olsun... Ancak onlar kendilerini biliyor diyerek kendini taca atma... Motosiklet alanla, hayatını paylaşacağı eşini seçeni bir tutamayız bunu isteme lütfen... ::yanliss: Haaa tamam sen bizi kurtardın biraz ama olsun... Eş nereeee motor nereeeee...::sigara::::sigara::::sigara::

Sözümüz söz, ne veriz ne inkar ederiz :mrgreen: şaka bi tarafa dediğim gibi önce kendi kuyruğumu bi doğrultim sonra tatlı gelir :cat: ama senin belin bükülmeden tatlını yedir istersen :cherry:

muzaffer yazsaydı bide tercüman lazım olurdu :mrgreen:

Adana İl Temsilcisi
dışarıda hafif bir serinlik var ne dersiniz? :sunny:günaydın ADANA MT.akşama görüşmek üzere.bu hafta geyik bol olacağa benziyor.:wiinkk:

muzaffer yazsaydı bide tercüman lazım olurdu :mrgreen:
bence de muzaffer haklı.:cat:
ee ALLAH tamamına erdirsin kardeş.:rendeer:

ulen gene beni sinirlendirmeyin haaaaaaa:bounce:bakıyorum DELİKANLININ olmadığı yede namı yürürmüş(delikanlı tabiki benim)lütfen kuşları ürkütmeyin:queen:tecavüz kaçınılmazsa zevk almak lazım başkada birşey yazmıyorum.anlıyan anlamıyana anlatmasın okadarrrrrrr

Merhaba arkadaşlar,
Akşama görüşmek dileği ile

---------- Post added at 10:46 ---------- Previous post was at 10:42 ----------

Haydi gözün aydın,
Allah tamamına erdirsin.

Herkese iyi günler... :rendeer:
Muzaffer abiii... Bugün seni arayıp cevap verecektim yaa...
Çok işim çıkar arayamazsam kusura bakma...::facepalm1::::facepalm1::::facepalm1::::156::::156::::156::::gazla::
Ama akşam toplantıya gelirsen iyi olur iki lafın belini kırarız hem...:queen:

herkese iyi günler...
hava buzzzz... donuyorummm.... :queen:
Akşamki toplantıya 7.30 gibi katılıp 8.30 gibi ayrılacağım... muhabbetin köşesinden ısırıp kaçacam.. :c))
Görüşmek üzere... ::friends:

abi ayıptır söylemesi halısaha maçına davetliyim... accık spor iyidir... donacam ama olsun... :c)

Toplantıya katılan herkese çok teşekkürler. :rendeer:
Harika bir toplantıydı... Zevkli ve çok neşeli bir toplantıydı...:queen:

Az bir süre kalabildiğim için çok üzüldüğüm bir toplantıydı... Çok neşeli geçtiğine eminim... Katılan arkadaşlara teşekkür ederim.
Bu arada halısaha'ya gittim. Baktım elektrikler kesik. saat 21:10 idi "maç iptal" diyecekler diye bekledim. bir baktım arabaları sahanın sol tarafına çekip farları yaktılar..
ve o şekilde 1 saat top oynadık... çok farklı bir deneyimdi... şaka gibiydi.. :c))

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar