[Adana - MT]

Adana İl Temsilcisi
yeni yılın ilk iş gününde hepinize günaydın dostlar.akşama görüşmek üzere.

Teni yılın ilk günün herkeslere Günaydın :rendeer:

Günaydın Arkadaşlar Herkese Hayırlı İşler Olsun İnşallah.
Muzaffer (Koluman)Yeni Motosikletin Hayırlı.uğurlu ve Kazasız,belasız kullanmanı niyaz ederim inşallah.Güle güle kullan.
:

Allah daha iyilerini sana nasip etsin :rendeer:

Başkanım sağolasın.
1-2 sene daha idare edecek bir makine aldım. Sonrası Allah kerim diyoruz.

Bizi meraktan çatlatacan herhalde, Yusuf abi ne aldın :silent: Herne aldıysan hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin :rendeer: Kesin bununda kuyruğu eğridir şimdi :mrgreen:

arkadaşlar,bugün aldığım bir habere göre;ceyhandan suat arkadaşımızın babası kalp krizi geçirmiş ve sol tarafı felç olmuş.ben aradım görüştüm,çok memnun oldu.böyle zamanlarda insan aranmayı bekler diye düşünüyorum.arkadaşlık ve insan olmanın gereğide bence budur.aramak isteyen arkadaşlarımız için suat'ın cep no'su:0532 785 44 46

Büyük geçmiş olsun, umarım çabucak iyileşir :rendeer:

arkadaşlar,bugün aldığım bir habere göre;ceyhandan suat arkadaşımızın babası kalp krizi geçirmiş ve sol tarafı felç olmuş.ben aradım görüştüm,çok memnun oldu.böyle zamanlarda insan aranmayı bekler diye düşünüyorum.arkadaşlık ve insan olmanın gereğide bence budur.aramak isteyen arkadaşlarımız için suat'ın cep no'su:0532 785 44 46

Buyuk gecmis olsun diyorum.Umarim en kisa zamanda sagligina kavusur...

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:16 ----------

Hayirli ugurlu olsun Yusuf abi.Kazasiz,belasiz keyifli surusler diliyorum.Tekerin duz bassin.:cat:Gezilerde bulusmak uzere...

Her zamanki gibi keyifli ve bol kahkahalı bir toplantıydı.. katılan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim... ::biggrinn::haapppy:
Katılamayan arkadaşlarımızla da önümüzdeki toplantılarda görüşürüz inşallah... ::pokey::

S.A AGALAR NASILSINIZ CÜMLETEN YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN....:rendeer::rendeer::rendeer:

Adana İl Temsilcisi
günaydın dostlar.
dün,her zaman olduğu gibi motorumu KRİMİNAL şekilde (burak'ın lafı) temizledim.birkaç saatimi aldı ama süper oldu.o kadar temizlemişimki bu seferde binmeye kıyamadım.:)

Adana İl Temsilcisi
ilgilenen arkadaşlara
motor ile gidilerek yapılacak kamplarınızda malzeme ağirlik ve hacim sıkıntısı ile ilgili sıkıntınız varsa ve mat,şişme mat ( içi elyaflı olanlardan ),şişme yatak arasında kaldıysanız kendi tercih ettigim bir ürünü sizinle paylaşmak istiyorum..
ürün intex marka kalınlığı şişince 6 cm,dalgalı yapısı sayesinde hava tek bir yerde toplanıp kalmıyor böylelikle ağırlık dağılımı dengeli oluyor,ürünün ağırıiğı 1 kg.fiyat olarak ben gittigidiyor üzerinden 19.90 tl ye aldım.
neden bu ürünü tercih ettim:
1-hafif
2-yer kaplamıyor
3-rahat
4-patlama durumunda kolayca tamir oluyor
5-dalgalı yapısının vermiş olduğu konfor
6- fiyatı .. ( ciddi anlamda uygun fiyatlı düz matlardan bile ucuz)

http://urun.gittigidiyor.com/ev-dekorasyon-bahce/intex-dalgali-cok-amacli-sisme-yatak-ultra-slim-69693354

Merhaba dostlar
Bugun 5 ocak yani guzel Adanamizin dusman isgalinden kurtulusunun 91 inci yil donumu. Tum Adanali dostlarima kutlu olsun. Toren alaninda izleyici yoktu, birlik beraberligimizi pekistirecegimiz boyle gunlere kayitsiz kalinmasi cok uzucu ve bir o kadarda dusundurucu....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar